Atanmiş yakışıklı eşi olan arkadasım hic biseyi olmayan beni kıskanıp neden taklıt eder?

Arkadasım atandı durumu cok ıyı esi manken gbı çok yakışıklı hayatta hersey elinde Şu an. Tam tersı cok kıskanılacak bırı. Rabbım daha cok versın. Ve tüm olmayanlara. Ben tam tersı atanamadım ve yeni söz yaptım. Mevzu şu hayatta hersey elinde yani ama ne yaparsam taklit edıyor. İkiz gbıyız. Kendıme esya alırım ceyız olsun oda takımı olsun. ya da profılıme koydugum resım bıle aynı Şu an onla. Resmini isterde bakayım diye koltuk takımlarımız Şu an aynı. Neyse farkettim soylemeyı kestım. Bu sefer dısardan ne gorduyse aynısını uyguluyor. Pp deneme amaclı emojı resım koydum aynı gun oda yapıyor. Hani Benım kıskanılacak hiç bişeyım yok. Benım onu kıskanmam lazım. Ozenmem lazım Ama banane yanı rabbım vermıs dahada versın. Cumlemizede atanmayı nasıp etsın. Ama gram kıskanmam. Oda bunu ıstıyor. Bende de tık yok. Masallah deyıp gecıyorum. Sorum su bende olmadıgı halde acayıp bı sekılde bu benı nıye kıskanıyor. Tek fark ben bıraz guzelım. üniversitede begendım cocuga yürümüştü. Adam bana ılgı gostermıstı. Boylede bı detay var

Atanmiş yakışıklı eşi olan arkadasım hic biseyi olmayan beni kıskanıp neden taklıt eder?