Arkadaşlar son girdiğim iş yerimde 3. Günden işten cikarildim sebep olarak işe hem garsonluk yapmam hem bulaşık yıkamam?

Hem servis ( çatal bıçak yani ) silip kağıt içine yerleştirmem hem meze doldurup dagitmam , hem masaya servis ekmek götürmem hem içecekleri masaya doğru dagitmam , hem çıkan siparişleri masaya vermem gerekiyormuş. Garsonluk diye başladım ama her işi yaptirdilar. Üstüne bide sebep olarakta daha aktif birini ariyolarmis hem tüm bunlara hemde yemek yapmaya yardım edecek birini ariyolarmis. Sizcede çok saçma değil mi bundan daha aktifi ne olabilir? Ondan önceki günde , aynı patron kafamda bir şeyi eksik yaptım mi diye o konusurken kafamı çevirdim diye kovdu beni işten. Yaninada diger kızı almış seni sevdiğimiz için bu konuşmayı yapma gereği duydk yoksa bunu bile konusmicaktik diyolar. Sen yoğunluğa gelemiyosun diyolar bide her şeye kosturdum daha nasıl bir aktiflik olması gerek anlamadım çok üzgünüm. Siz ne düşünüyorsunuz? Yerimde olsanız napardiniz?

Arkadaşlar son girdiğim iş yerimde 3. Günden işten cikarildim sebep olarak işe hem garsonluk yapmam hem bulaşık yıkamam?