Girdiğim işlerden sıkılıp çıkıyorum?

Küçük bir şehirde yaşıyorum ve bi gün dedim bi işe giriyim garsonluk yaptım ama yok ısınamıyorum işe iş arkadaşlarının da etkisi var tabi üstünlük kurmaya çalışanlar mı yok dersin hepsi benden önce işe girmiş ya 1 hafta çalıştım çıktım sonrasında 2 yıl geçti mutfaga giriyim dedim mutfakta çalışmaya başladım yok hiç alakam da yoktur mutfakla ordakilerin emirlerinden hoşlanmadım acaba emir altında çalışmayı mı sevmiyorum ben bana kimse dokunmasın ben her şeyi çok güzel yaparım ama öyle olmuyor işte psikolojik olarak yoruluyorum anlaşılan yoksa benim için yok bacak ağrısıymış yok kol ağrısıymış gram umrumda değil biraz da insanlar bu durumu kullanmak istiyormuş gibi hissediyorum ve tabikide izin vermiyorum onlarda bunun farkında ama ben de ne yapacağımı bilmiyorum sonuçta onlar uzun zamandır orada çalışıyolar ben içimi açamıyorum kimseye tam anlamıyla 2 gün çalıştım orada da acaba ilk günlerim olduğu için mi pek fazla konışmuyodum onlar da benle konuşmaya yeltenmiyor ama kendimi yalnız hissediyorum kafayı yicem çok uzun yazdım umarım üşenmez okursunuz
Girdiğim işlerden sıkılıp çıkıyorum?