Dualingi bir dik ogrenme sitesi. Orada yabancı kişilerle karşılıklı konuşup geliştirebilirsin. Ama bu Almanca da belirli seviyeye gelince olan bir şey. Kitap önerisi vs bilmiyorum o dönemler bize direkt kurstan kitap verdiler ama kelimeleri artikelleriyle öğrenmen mühim, fiillerin cekinlemesini de öğren mutlaka Akkusativ, Dativ, Genitiv ne şekilde kullanılıyor diye
Instagram kullanıyorsan turkishpolyglot hesabını takip edebilirsin. Ve Mustafa hocaya sorabilirsin. Yardımcı oluyor. Almanca zevkli bir dil. Başarılar dilerim
sizi bilmem ama bende garip bi almancaya yönelim var hiç duymadım çalışmadım taki liseye kadar lisede derslere girmiyor kopya çekmiyordum ama ana dilim gibi anlayıp konuşabiliyordum hayatımda göremediğim duymadığım kelimeleri görünce anlamlarını garip bir şekilde biliyordum şimdi ise su gibi konuşabiliyorum
Yeni bir dil öğrenmek istiyorsan önce ders alacan sonra anlamadığını soracan ve günlük hayatta kullanacan ana dilin gibi hem duyacan, hem konuşacan hem yazacan ve okuyacan.. bunun başka yolu yoktur..
Almanca öğrenmek için evde yapabileceğin harika şeyler var! "DeutschPerfekt" dergisi ve "PONS" kitapları başlangıç için süper kaynaklar. Ayrıca "Duolingo" uygulaması günlük pratik yapmak için ideal.
Kitap olarak "Menschen" serisini tavsiye ederim, görseller ve alıştırmalarla dolu. Online kaynak olarak "Deutsch Welle"nin kursları çok kapsamlı.
Kendine bir hedef belirle, motivasyonun hep yüksek kalsın. Almanca müzik dinlemek ya da film izlemek de dil becerilerini geliştirir! Viel Erfolg! 😊📚
chatgpt ye gir. konusabiliyorsun onunla. ona sor öğretir o sana konusarak. konusma hakkin doldugunda yazarak ogretir. eglenceli. bide cok kelime yaz turkceleriyle. bideo cok duolingo yap.