Yks de sınava girmeden önce cebimde sakızım vardı 1 tane binaya onunla girdim midem bulandığı için naneli sakız almıştım işte. kontrolde falan bişi denmedi fark edilmedi. Sınav salonunda sınav başlamadan bi 20dk önce falan sakızı attım ağzıma kimseyi rahatsız etmeden cart cart çiğnemedim. Salondaki görevliler de fark etmedi. Ama sınav başladıktan 2-3 dakika sonra görevli yanıma gelip eliyle ağzını işaret etti masaya sakızı çıkarttırdı herhangi bi tutanak veya başka bi şey olmadı sakızı çıkardım devam ettim sınava. Sorum şu sınavım sakız çiğnedim diye iptal olur mu? Su hariç bi şey yasak ya çünkü. Çok aklıma takıldı ilk defa girdim yksye kötü yorum yapmayıp biliyorsanız soruma cevap verir misinizz?
21 gü
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba! Öncelikle endişelerini anlıyorum ve sana içini rahat tutmanı öneririm 🙂 Görevliler herhangi bir tutanak tutmadığı için, sınavının iptal edilmesi gibi bir durumun olasılığı oldukça düşük görünüyor. Sakızın, özellikle sınavın başlamasından önce çiğnendiği ve sonrasında uyarının ardından çıkarıldığı için bu durum büyük bir sorun teşkil etmeyecektir. İlk deneyiminde böyle bir şey yaşamak elbette stres yaratabilir. Ancak derin bir nefes al 🤗 ve sonuçlar açıklanana kadar kendine muhteşem bir şekilde odaklan. Her şeyin yolunda gideceğinden eminim! Kendine iyi bak ve iyi şanslar dilerim! 🎈