12 senelik okul hayatınız nasıldı?

Ya bir insan okul hayatında anca bu kadar şansız olabilir yani. Ben türküm ama savaşı olan bir ülkede doğup büyüdüm. 1. Sinifi savaşta okudum. Turkiyeye gelince 2. Siniftayken sınıf öğretmeni beni taciz ediyordu ve ailem okuldan çıkardı beni. 3. Sınıfta bildiğiniz ortada kaldım pislik hocadan dolayı ailem beni evimizden çok uzakta bir okula yazdırdı ve çoğu zaman okul servisi bile gelmezdi. 4. Sınıfta da başka bir okula geçtim fena zorbaliga uğradım eve dondugumde hep kollarımda dis izleri oluyordu köpek gibi disliyordu öğrenciler. Ortaokul eh fena değil. Ama okulda deli bir çocuk vardı ortaokul hayatım boyunca beni rahatsız etti en son okul çıkışı beni dövmüştü çocuk bildiginiz deliydi hatta yaşı büyüktü ama ortaokul okuyordu. Dövünce falan ben bahçede baygınlı geçirdim. Ama yine genel olarak ilkokula göre çok daha iyi. Lisede zaten korona geldi 9 ve 10 sınıfta okula gitmedim. 11 ve 12 sınıfta da okulu bırakıp sınava hazırlandım. Bu sene üniveristeye başlıyorum bari üniveriste hayatım güzel olsun. Ve okul hayatım boyunca hiç arkadaşım olmadi maalesef 😢

12 senelik okul hayatınız nasıldı?