Bazı nedenlerden dolayı üniversiteyi bıraktım ertesi sene başka bir şehirde üniversite kazandım fakat ailem göndermedi benimde hevesim kırılmıştı birdaha hazırlanmadım. sabah sınava giricem geçmişten kalan bilgilerimle. 23 yaşındayım ve herşeye geç kalmış hissediyorum sizce bu yaştan sonra üniversite okunur mu başka şehirde
27 gü
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
23 yaşında uniye gitmen hata degil 23 yaşında hala ailenin baskisina hayir diyemiyor olman hata. cesaretli ol. hem okur hem calisirsin.
İçinde ukde kalacak gibi hissediyorum. Şansını tekrar denemelisin.
hep ukte zaten. beni kısıtladıkları her konuda kardeşimin önünü açıyorlar ailem sağolsun her konuda destek oldular ama bu universite işinde fikir ayrılığı var hep
Geç kaldığını düşünmüyorum.
Kimseyi dinleme hayat senin istediğini aklına geldigini yap en azından ilerde içinde kalmaz bende aynı 23 yaşında başladım
23 yaşında gitmiştim bende. Gayet mantıklı
abi peki hayatında eksi yönü oldu mu bu durumun. çünkü ailem pek desteklemiyor bu fikrimi
Olumlu tabiki. Biraz daha yol yordam biliyorsun. Gerçi çok yaşıtım vardı yine herkes 18 yaşında gitmiyor üniversiteye. Ailenin yüzünü kara çıkarmamak için derslerine ağırlık vermelisin ama
Yaşın geç değil. Algı meselesi orası.
Evet okunur yaşı yok bu işin
Evet
İstedigini yap abi
neden olmasin
aile baskısı diyelim