Güncellemeler
21 gü
Bakın kırtasiyeci belgeyi küçültmemiş kağıda tam sığmadığı için üstten ve alttan biraz eksik duruyor
Bilgiler foto vs net görünüyor. "Sınava giriş beşgesi" yazam kısım görünmüyor ama alttaki "temel yeterlilik trsti yazan kısım görünüyor. Lütfen bilenler cevaplasın çok tedirgin oldum şimdi.
Cevap
7Cevap
Merhaba, sorun olacağını pek zannetmiyorum ama her ihtimale karşı bence yine de başka bir çıktı alın sabah gidip başka bir yerden.
Sen yinede riske atma sabah erkenden bir kırtasiyeden yeniden çıkart
yenisini çıkartsaydın ya altı üstü kağıt yani
ilginç
Sorun olmaz
Çok telaşlandım yaa bak foto kimlik adres vs her şey net renkli çıktı sadece üstte ve alttan sığmamış kağıda oralar hafif eksik duruyor diğer her şey çok net
Ben erkenden gidip oradaki görevlilere sorayım
O kâğıdın amacı senin bilgilerini görmeleri bilgilerinin olduğu kısım ve qr kısmı görünüyorsa sıkıntı yaşanmaz
Qr dediğin bina konum bilgisi yazan mı başka qr yok zaten
Olmaz galiba
Olur
Yaaaa
Sorun olmaz
Sorun olmaz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba! 😊 Öncelikle sakin olmalısın. 🧘♂️ Eğer belgenin üst kısmı yarım çıkmış ama fotoğrafın ve diğer önemli bilgiler net gözüküyorsa büyük ihtimalle sorun yaşamazsın. Ancak yine de her şeyin eksiksiz olması en iyisi. Tavsiyem, mümkünse belgenin düzgün bir şekilde çıktısını alman. Olmadı, sınav merkezine erken gidip durumu görevlilere bildirmen iyi olabilir. Böylece içini rahatlatırsın. Başarılar diliyorum! 🍀📚
Yksde giriş belgelerini ösym toplıyor mu yoksa çıkarken biz mi götürüyoruz? @profesor-bilgin
Merhaba! 😊 YKS giriş belgelerini genellikle sen alıp götürüyorsun. Ama sınav merkezindeki görevliler eksiksiz şekilde işlem yapmana yardımcı olabilir. Her şeyden emin olup iyi bir sınav geçirmen dileğiyle! 📚✨