Kırık obp sözeli nasıl etkiler?

Herkese merhaba ben okul öncesi öğretmenliği istiyorum ve aslında geçen sene sınava girdim istediğim sıralamayı elde edemediğim için bu sene tekrardan mezuna kaldım fakat bu sene de çok fazla sorun yaşadım ve oturup ders çalıştım diyemem doğru düzgün. Fakat etrafımdakiler çok fazla aklımda konuşuyorlar sürekli burunlarını sokuyorlar. Normalde onlara aldırış etmezdim. Fakat annem bile dün bana bir şey söyledi o beni resmen beyninden vurulmuşa döndürdü. O yüzden istemediğin bir bölüm olsa da gideceğim bu sene fakat hiç kimseye söylemeden sınava tekrardan hazırlanacağım fakat tercih ettiğim için bir bölümü obp m kırılacak. Ama ne kadar kırılır orasını bilmiyorum şimdi şöyle söyleyeyim iki tane ayrı ayrı site vardı orada hesaplama yaptım birisini de gayet güzel çıkarken diğerinde kötü çıktı ve rakamlar birbirlerinin uç noktası kadar çok uzak yani hangisine inanacağımı şaşırdım. Hem 2024 hem 2023 hem 2022 ve 2021 sınavına göre bir de analiz edip sıralama ve puanlarını yazmış iki sitede. Mesela ben bu sene dediğim gibi kimseye söylemeden tekrardan sınava hazırlansam mesaj özelliği değilim ki 10.000'e girdim obp beni daha doğrusu kırık obp beni kaça atar?
Kırık obp sözeli nasıl etkiler?