Kamuda hemşireyim. Ortam uyumsuzluğundan ekip olarak hiç ait hissedemedigim ve yaşadığım yalnızlığımdan dolayı ve sorun oldugu icin istifa etmeye karar vermsk uzereyim.
Ne yapayım?
Kamuda hemşireyim. Ortam uyumsuzluğundan ekip olarak hiç ait hissedemedigim ve yaşadığım yalnızlığımdan dolayı ve sorun oldugu icin istifa etmeye karar vermsk uzereyim.
Ne yapayım?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Etme sakin sabret en kısa tayin becaisde tayinini iste
tayinle geldim bir ay olmadi bir haftada şikayet etmişler bodoslama sorumluya hala kidemsuz muammelesi yapiyorlar
dort yil adi bir servise verdiler denetimsiz bir yere hakaret gibi biraz daha rahatti. Rehin tuttular orada bildigin hemsireler agzina gekeni soyler tavir takinir sorumlu da sesini cikarmaz ezilirsin 30 yasinda
sonra tayin verdim geldim gekdigim yerde sorunlu bir srkadaşla koydular beni bir hafta kidemli diye kafayi yiyordum sonra sikayet etmkş beni
30 yaşinda bunu yaşadım
Sende onlara gerekeni yap sende onlardan sikayetci ol elbet üstekiler gitmeni iste
yok adam kollama vok dedokodu var
Sende yap dedikodu
sabret. bu devirde is bulmak cok zor. hem de memursun.
her devirde zor oyle diye diye yemedigim trip kalmadi
hayat zor ya.
Bende memurum balım. İstifa etme
nerede acaba
tek müdürlü masa başı yerde mi
mesaj gel
Evet. Konuşalım
Sen deli misin divane misin
gel hemsire olarak kamuya alalim seni on kisiye hesap ver mobbing ye entrikaya gel
ozel sektor gibi muammele
Senin yerinde olmak isteyen milyonlar var biliyorsun değil mi şimdi Bu sınavda herkes Hemşire olacağım hayaliyle sınava girecek
olsunlar benim hayalim degil
Saygı duyarız o vakit kararına
Daha iyi bir iş bulabilecek misin peki
daha iyi iş?
ben kendi alanımda calismiyorum is arkadaşim yok ve begendiremiyorum onlara kenfimi kucuk cocuk muammelesi gormek icin kalayim mi ben para için calişmiyorum ayin on besinde işe gidip maaş almiyorum trip dişlanma her şey
Yapma aga mobbing mi bobing mi?
mobbing bobbing hepsi
duzelmiyor bir şey
Sakın etme
Buraya gel
Ben istifa ettim
ne yapıyorsun simdi ne olarak calişiyorsun
Kendi işimi yapıyorum