Hepimiz birer engelli, hasta adayıyız. 1 saniyemizin garantisi yok. Kendi ayaklari ustunde duran duzgun ahlakli kalbi temiz kadinlar secin beyler. Hem 1 ömür sadece sizi sevsin yaninizda olsun hem de basiniza bir sey geldiginde yanınızda dursun aileye sahip çıksın
Kadın asla çalışmamali ev hanımı olmalı okul icin sahgigini vermis olsa bile diyen erkekler bunu görünce utanır mı?
Kadının çalışması haram dır ahlaksızlık dır kadın erkeğine hizmet etmek zorunda cinsel objedir
0
1 Yorumla
Soran
1 yıl
Her seyi anlarim da bile isteye dinden cikani da ik kez gordum ilksin cidden bak millet dinden cikar ama bunu bilimcli yapmaz ama sen bilinçli bir sekilde dinden cikiyorsun
Ana Sayfa > Eğitim & Kariyer > Sorular > Kadın asla çalışmamali ev hanımı olmalı okul icin sahgigini vermis olsa bile diyen erkekler bunu görünce utanır mı?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Kadının çalışması haram dır ahlaksızlık dır kadın erkeğine hizmet etmek zorunda cinsel objedir
Her seyi anlarim da bile isteye dinden cikani da ik kez gordum ilksin cidden bak millet dinden cikar ama bunu bilimcli yapmaz ama sen bilinçli bir sekilde dinden cikiyorsun
Konu kadın değil
İnsanlar
Daha açık konuşur musun
Problem niye kadınlarda olsun?
Hastanedeki kadın doktor olmasa o yobaz karısını kime muayene ettirecek
Kadinda dehil problem zdohru doyrousn
Yooo utanmayız