Tip okumak mi daha mantıklı yoksa dünya trilyoneri adamla evlenmek mi?

Okey biliyorum kariyer çok önemli ve inanmayacaksınız arkadaşım tıp 4 sınıfta evlenmek icin fakülteyi bıraktı şok geçirdim 2 senen kalmış altı üstü o kadar emek o kadar masraf boşa gitti diye düşünürken meğer kız katarda suriyeli bir iş adamıyla nişanlı. Nişanlanır nisanlanmaz iphone 16 pro max ve pırlanta set almış. Kız nisanlaninca suratımiza bakmıyor numarasını değiştirdi instagram hesabını kapattı. Haberlerini kuzeninden alıyorum. Mehir olarak da katarda ev ve araba almış. Nasıl bir ev ve araba bilmiyorum ama eski pusku değildir kesin lüks bir şeydir. Ve adam aslen suriyeli ama iş insanı olduğu icin türk vatandaşlığı var. Hatta kuzeni katarda devam eder tıp eğitimine dedi de o kadar lüks içinde ben gezip tozmyi düşünürdüm okumayı değil. Ben asla okumayı bırakmam ama böyle bir fırsat da insanı düşündürüyor cidden. Kız boşansa bile üstüne evi arabayı almış bir kere. Siz ne düşünürdünüz?

Güncellemeler
1 yıl
Ya ben asıl birbirlerini nerden buldular bunu merak ediyorum. Hem de malatyada yaşıyoruz öyle istambul Ankara falan değil. Kız da çok ortalama bir ailenin kızı yani. Anasi babası ve dul halasıyla aynı evde yaşıyordu. Nerden buldu bu adamı hiç bilmiyorum ki.
Güncellemeler
1 yıl
Cidden hala şoktauim nasıl buldu bir öğrensem kız da güzel yani ama oyle aman aman bir güzellik değil yani. 40 kilo 160 ve koyu esmer orta güzellikte bir kız. Sessiz sakin sürekli ders çalışan bir tipti aklımın ucundan bile geçmezdi valla bunu yapacağı
Tip okumak mi daha mantıklı yoksa dünya trilyoneri adamla evlenmek mi?