Anadolu lisesi öğrencisiyim. Sayısalım gerçekten kötü. Bu yüzden sözele ağırlık vermeye çalışıyorum meslek seçimi için. Sizin önerileriniz varmı?
Edit: yabancı dilde kötü :D
Edit: yabancı dilde kötü :D
sayısal kötü yabancı dil kötü olmadı şimdi :)) halkla ilişkiler olabilir edebiyat veya türkçe öğretmenliği olur bunun gibi sözele yönel veya yaz tatilinde dil kursuna yazıl internette birçok site var oralardan yabanacı arkadaşlar edin sana dil öğretsinler sende onlara türkçe öğret google çeviriden anlaşırsın onlara söyle bilmediğin onlar yardım eder illaki :)
Mantıklı yorum. Teşekkürler :))
Halkla ilişkiler... lisede calismadiktan sonra anadolu okuman da çok fazla birşey degistirmicek
Lisansı master doktorayı es geç :)) sözelin iyiyse iyi iletişim kurabilirsin direk evliliğe terfi et :))
Kariyer daha önemli benim icin
Bir çirkin kadın atasözü derki; önce kariyer sonra evlilik.
Kariyer hedefi olan birisi bu yaşa geldiğinde kafasında ileridr ne olacagını gören birisidir :) sen kariyerine nasıl adım atacagını bilmeden nasıl kariyeri bu kadar önemli tutabiliyosun li
Kendi ayaklarım üzerinde duramadan evlenip eşimin parasına muhtaç kalmak istemem. Eğer evlilikte bir sorun yaşanırsa ve eşler boşanırsa dilencilikde yapmak istemem. Hayatımı elimden geldiğince rahat yaşamak isterim.
Çok güzel bir düsünce hür hayat şahsi kazanç mükemmel bir düsünce ancak hedefleri olmayan biri kariyerine herhangi bir secenekyen baslayarak yüksek noktalara ulaşamaz ki emin adımlarla istediği hedefe gitmesi lazım
Haklısın geç kaldığımın farkındayım ancak hatanın neresinden dönersen kârdır. Umarım bir an önce hedefimi seçebilirim. Yorumun için teşekkürler.
Cevap
10Cevap
Hukuk oku sırtın yere gelmez hem sözel, hemde savcı avukat hakiim noter olabilirsin
Sayısal yoksa varım :D
4 yillik iktisat ya da sıradan fakülte bitir. bankaci ol
Meslek seçilmez kabiliyet neyi gösteriyorsa o olunur
edebiyat öğretmeni :D
ya da benden öğretmeni
Bak o olabilir :D
beden eğitimini seçersen senden rahat olmaz :D
Knk bırak okulu ev işleri yap
Kanka para kazanmak istiyorsan yazilimci olcaksn
tasarıma yönel
Evet çizimim güzel umarım olur.
Mimarlık
Aşçı ol #D
muhabbet kuşu üretiminde bbok gibi para var
Muhabbet kuşlarının bu şekilde alım ve satımına karşıyım. Esprisi bile komik olmaz.
kedi köpek balık davar gibi bir sürü hayvanlar üretilip satıyorlar ama
Sana saçma gelebilir ama onlarada karşıyım. Hayvanlar kendi ortamlarında yaşamalılar.( yardıma muhtaclar ve ciftlik hayvanlari haric)
valla benim üretimhanem var ayda en az 8000 tl bırakıyor. muhabbet kuşlarını seviyorum hepsi çocuklarım gibi. anavatanları avustralya zaten salıversen bile 1 haftaya kadar ölürler. diğer kuşlar gibi herşeyi yemezler.. inş. suriyede veya başka yerde ölen masum insanlarada karşısındır umarım. neyse boşver herkes sevdiği işi yapsın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar