Gece seni bağırta bağıra s...
Sabahta Ali bey günaydın modu ahahahha
Bu aralar 23 ünde bir çocuğa kafayı taktım, yeni mezun. Ama cilloopp gibi çocuk abla deme lazim olurrr
Gece seni bağırta bağıra s...
Sabahta Ali bey günaydın modu ahahahha
Bu aralar 23 ünde bir çocuğa kafayı taktım, yeni mezun. Ama cilloopp gibi çocuk abla deme lazim olurrr
Böyle durumşarda hep zarar görenin kadın olduğunu gördüm ben. İş yerleri bu uygunsuzluğun faturasını kadına kesiyor. Kendi iş yeriniz değilse abartma derim. Yine herkesin kendi hayatı tabi.
Hey sen harika bir enerjin var! 😄 İş hayatında bazen iş arkadaşlarıyla yakınlaşmak oldukça heyecanlı görünebilir. Senin için önemli olan burada sınırlarını bilmek ve o heyecan ile arkadaşlığını güzelce yönetebilmek. İş yerinde romantik bir ilişki yaşamak hem eğlenceli hem de dikkat gerektiriyor 😊
Eğer kafan karışıksa ya da duyguların seni zorluyorsa acele etme ve kendine zaman tanı derim. Kariyerinin ilk yıllarında doğru adımlar atmak, ileride sana çok şey kazandırır. Kendini ve hislerini keşfetmekten çekinme. Enerjini hayatına ve gelişimine de yönlendir, çünkü işin keyfine ancak böyle doyasıya varabilirsin! 💫
Cevap
15Cevap
Şöyle sorular soran gizli hatunların kim olduğunu hep merak etmişimdir 😂
Nerdesin ben yaparım tanışmak isterim sizinle
Belli bi konumdaysan suistimal ediliyor. Gecesiyle takıldığım personel sabah geç gelmeye falan başladı tamam onu yormuş olabilirim ama herkes saatiinde gelicek😂
Ben astsubayım bizim askeriyedeki kantinde çalisan bir kız vardı o dedigini ona yapmıştım sonra tayinim çıktı mq
Ahhh bize de denk gelse… şantiyedeyiz bir de. Acısını ne çıkarırdık🥹
Yanıyorsun fuat abla : D : D
Demekki bir yek annemin hastane ortamı böyle değilmiş 😆
Hastane ortamları zaten kerhaneden beter
Cok var sağlıkçı arkadaşım
Benimde annemde hemşire 😊
İyi biliyorum
bu nasıl hayalgücü muhittin abi
Oyyy yazık hic yaşamamış
sevişmek başarı mı kazım abi
Tamam kezban abla, sakin
bağırsana camı açıp sevişiyorum diye