Yks bir hafta sonra benim kafamda soru işaretleri var öncelikle bu yks benim için çok önemli eğer bir yer kazanamazsan daha yks?

Gibi bir şansım olmicak ama bu sene doğru dürüst çalışmadığım için başta hem tyt hemde ayt sınavına girecektim ama sonra durumlar el vermediği için tyt sınavına sadece girip ayt girmeme kararı aldım ama tyt sınavında ön lisans bir bölümü seçip ordan biyomedikal alanında 2 yıllık ön lisansı bitirip DGS sınavına girmeyi düşüyorum ordan da 4 yıllık bir bölüme geçiş yapmak istiyorum ama yks ye bir hafta kaldığı için mantıklı düşünemiyorum ya bu sene tercih yapmicam gelecek tıl çok sor bir şekilde tekrar yks sınavına girip hemn tyt hemde ayt alanına sınava girip derece yapar mıyım biyomedikal mühendisliği istiyorum bu iki yoldada ulaşabiliyorum ama biri uzun diğeri zahmetli sizce hangisini yapmalıyım DGS zor bir sınav mı çalışmayla yapılabilecek bir sınav mı ya da başka ön lisans ile gidebileceğim bir bölüm önerir misiniz DGS konusunda hemde diğer konular üzerine beni aydınlatır mısınız lütfen şimdiden teşekkür ederimm

Yks bir hafta sonra benim kafamda soru işaretleri var öncelikle bu yks benim için çok önemli eğer bir yer kazanamazsan daha yks?