Eğitim & Kariyer Annemin hemşire olması toplumda ona etiket olarak olumlu bir katkı sağlıyor mu sizce? Küçükprens41 Takip Et Xper 6 Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler1 yıl Toplum ne olarak görüyor tam olarak? Güncellemeler1 yıl Güncel Annemin hemşire olması toplumda ona etiket olarak olumlu bir katkı sağlıyor mu sizce? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 38,3b cevap paylaştı. bilemeyiz olabilir 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Saglar tabıkı ayrıca bazılar hemşire sevıyor lar akılda neler neler canlanıuor 2 0 Yorumla
Kirginimcokk0 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 671 cevap paylaştı. Of ben hemşire olduğuma bin pişmanım kötü bemce bu meslek de kötü neslekteki insanlar da 0 0 Yorumla
Cahitbey6 Takip Et Xper 1 Yaş: 25 1 yıl Sağlar tabi herkes hemşire sever hele o formanın içinde üfff 0 0 Yorumla
eross19 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 96% 1 yıl Bilemeyiz gerginim 0 1 Yorumla Küçükprens41 1 yıl Neden Yorumla
_uumutt Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Evet ama bazen değil 0 1 Yorumla Küçükprens41 1 yıl Neden ki Yorumla
AtskimiJetskimi Takip Et Xper 5 Yaş: 25 1 yıl Sağlamaz insanlık önemli 0 1 Yorumla Küçükprens41 1 yıl Peki Yorumla
Sağlıkcı023 Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 653 cevap paylaştı. kesinlikle saglar 0 0 Yorumla
GeceninÖfkesi-Dişsiz Takip Et Xper 4 Yaş: 19 1 yıl Sağlar 0 5 Yorumla Küçükprens41 1 yıl Ne gibi Yorumla GeceninÖfkesi-Dişsiz 1 yıl Hemsireleri severim ben toplumda sever Yorumla Küçükprens41 1 yıl Neden seviliyor ki Yorumla GeceninÖfkesi-Dişsiz 1 yıl Bilmem sevilir ama Yorumla Küçükprens41 1 yıl Peki teşekkür ederim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
bilemeyiz olabilir
Saglar tabıkı ayrıca bazılar hemşire sevıyor lar akılda neler neler canlanıuor
Of ben hemşire olduğuma bin pişmanım kötü bemce bu meslek de kötü neslekteki insanlar da
Sağlar tabi herkes hemşire sever hele o formanın içinde üfff
Aksine olumsuz etki
Ne gibi?
Bilemeyiz gerginim
Neden
Evet ama bazen değil
Neden ki
Sağlamaz insanlık önemli
Peki
kesinlikle saglar
Sağlar
Ne gibi