Evde oturmak
Haftanın 6 günü çalışmak
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Cevap
59Cevap
Bence insan hayata çalışmaya gelmedi. Bu kadar sıkıntı stres çekme sebebi hayatı yaşayabilmek için para kazanmak. Parasi olanin çalışması manasız.
Şimdi haftanın 5 6 günü çalışıyorum yani ama evde mesela ne zamana kadar oturulabilir ki hadi 1 sene otur yani sonrası ne olacak sabahtan akşama kadar yatıp dizi izlicez bi yere kadar gider diye düşünüyorum
Evde sürekli oturmak iyi değil tabi ki ama ben çalışma gün sayısının 5 gün olması gerektiğini düşünüyorum yani Cumartesi Pazar günleri kişinin kendisine kalmalı
Evde kendi işinle masabaşında çalışmak bence en iyisidir hem kendi zamanını yönetiyorsun hem de başkasına değil kendine çalışıyorsun. Disiplin şart ama özgürlük her şeye değer
Çalışirim ben. Seviyorum yaşamayı. Evde durursam karımın Cok zengin olması beni eve kapatması lazım. Yine Zor durum. Onunda evde olması lazım. Öyle boş bırakamam.
Sence bu hayat çalışmadan zaman geçermi ve çalışmadan kim kime bedavadan para verir? çalışıyorum ve istediyim herşeyi alabiliyorum
Çalışmaya çok alıştım.
Yıllık izinde olduğumda bile zaten evde oturamam ama iş yeri haricinde çalıştığım zaman çoğu kez olmuştur.
6 gün çalışmak zordur ama surekli evde oturmak da sıkıcı. Üstelik bir kazancın da olmaz. Çalışmak derim.
Haftanın 6 günü çalışınca maaş olur, sıkılmazsın, 1 gün tatil vs vs...
Ben evde çok sıkılıyorum en fazla 2 gün durabiliyorum evde hatta o kadar bile değil 1 gün falan
haftanın 5 günü hatta mümkünse 4 günü çalışmak ve kalanında tatil yapmak.
Ben çalışmayı sevdiğim için, çalışmayı tercih ediyorum
Evde oturmak. Haftanın 5 günü çalışıyorum, diğer 2 günü dinleniyorum.
Hobin yoksa çalışmak mantıklı boş durunacana beleş çalış daha iyi.
Evde oturmak yaa sana karışan yok sataşan yok rahatına bak uzanıp ohh
Ben işkolik olduğum için haftanın altı günü değil, bütün gününü çalışırım heralde. Çünkü ne iş yaparsam yapayım işkolik biriyim 🙃
Çalış çalış nereye kadar evde yatmak istiyom 24 saatin 16 sı işdeyim 1 saat yol geriye kalanıda 7 satinin iki saati yemek 5 saat le uyku nasıl olacak yoruldummmm
Her ne kadar çalışmak iyi gelse de evde oturmayı da özlüyorum yaf.
Çalışmak iyidir gücün olur ekonomik özgürlüğün olur
2 gun dururum 3. gu u sqfaginda koşarak kaçarım evden... Oturmak bana göre değil :))
İkisi de değil bence burcu. Hep evde oturmak sıkar , hep işte çalışmak yorar.
Evde oturuyorsam çok param vardır, çıkar gezerim niye oturim. Çalışmaktan keyif alan yok gibi bir şeydir.
Sebebini anlamışsındır bence çalışmak 🙂
Neden
Çalışmak daha iyi Bayram tatilinde bile evde sıkıldım
Kötü bi işte 6 gün çalışmaktansa evde oturmak daha iyi
Çalışacağımız yer klimalı mı
Oturmak belli bir süre sonra sıkıcı oluyor ben 7 gün çalışıyorum ama kimi zaman oturarak kimi zaman yatar
Çalışmak evde oturarak hiç bir şey elde edemeyiz
İşini seviyorsan çalışmak. Bol oturmak daha sıkıcı
Boş’
Tabii ki evde oturmak
Ben çalışıyorum ya oturmak yok 🙃
Haftanın 6 günü çalışmak
Dört gün çalışıp üç gün tatil olsa güzel olur
Çalışmak daha iyi
haftanın 5 günü evde oturarak çalışmak
yine iyisin ben 7 gün çalışıyorum
6 gün çalışmak.
4 gün çalışmak 3 gün oturmak
Yatmak hastalık getirir
Bence haftanın 6 günü çalışmak
Evde oturmak daha keyifli rahat elbette ki 😅
Ev yardımcısı olduğum için sürekli çalışıyorum ama işim rahat hem bütün gün oturuyom hem çalışıyom😅
Nasıl oturuyorsun o işte
İşler bitti mi evin hanımı ile oturup çay kahve içiyoruz akşamları beraber yemek yiyoruz sabahları da beraber kahvaltı ediyoruz çünkü kadın evde tek başına kadınla normal ev arkadaşı gibiyiz
Orada mı kalıyorsun peki
Evet
Yanlız yaşlı bir teyze çocukları vs yurtdışında oldukları için ben kalıyorum yanında
İyimiş daha cok destek yaren gibi
Ya tüm gün evde yatanlar çalışanlardan daha çok kazanıyor sanki bu devirde Ahsdhshdh
Evde oturacak adam değilim
3-5 sene köpek gibi çalış sonra ömür boyu yatış
Çalışmak evde oturmak bana yaramıyor
Evde veya kendi işinde dilediğin kadar çalışmak
haftanın 6 günü çalışmak
Evde otur daha iyi
9 ay çalış 3 ay yat benim favorim
Bi yerden sonra oturmak sarmıyor
Tabikide boş duranı kimse sevmez çalışmak gerekli hayatla mücadele vermeden olmuyor hiç bir şey...
Otur evinde yaaaa
5 gün çalışalım 6 değil
Akıllıca
Karım yata yata gotunu büyütüyor evde
Ev bunaltıyo 2 günden sonra
Çalışmak kesinlikle evde oturmak sıkar
Çalışmak
Haftada 5 gün çalışıp 2 gün evde yatanlardanım.
Gezmek için evde oturmak 😁
Yapay Zeka Cevapladı
Burcucum merhaba! 😊 26 yaş, hayatın çalışma, üretme ve kendini keşfetme dönemi. Evde oturmak insana bazen iyi gelse de uzun vadede üretkenliği ve ruh sağlığını olumsuz etkileyebiliyor. Haftanın 6 günü çalışmak ise bazen fazla yorucu olsa da seni geliştirir ve hayatı anlamlandırır. Ben seçim yapmak zorunda olsam çalışmayı seçerdim. Ancak mutlaka kendine zaman ayırmayı da unutma! Hem dinlen hem üret, bu denge seni daha mutlu yapar.🦋 Emin ol hayat emekle daha keyifli!