Locadan iş makinası seyredeyim de keyfim yerine gelsin 😄

Locadan iş makinası seyredeyim de keyfim yerine gelsin 😄

Enerji istiyorsan ne kahve ne çay nede enerji içecekleri saf enerji takviyesi alıyorum arada hem kan yapıyor hemde yüksek enerji veriyor mucize takviyeyi açıklıyorum ) "keçiboynuzu pekmezi" her sabah aç karnına bir tatlı kaşığı tadı iyi değil pek sevilmez ama tadı iyi olanlarda vücuda zarar veriyor )
Sabah kalktım. Arkadaşım uçuşu varmış. Bende erken kalktım. Ofise diye çıktım kapıdan ohaaaa kelebekler uçuşuyor. Salına salına girdi koynuma izledim. Güller vardı bahçede görünce onlarıda kokladım. Na na nannanana missss gibiydiler. Şimdi dağa uçuşa çıkıyorum. Kaplumbağalar yola cikmaya başladı. Ezilmesin diye yavaş çıkıyoruz. Ağaç yaprakları güneş ışıklarıyla dans ediyor. Genelde böyle 8.5 veriirm kendime
Günaydın 🌞
Yaa uyanamadım evet pazartesiye bulucam sucu 😆🤣
Çok şükür enerjimiz doğuştan geliyor, özellikle ha şunu, onu dediğim yapmamız gerek bir şey yok
Teşekkürler 🍀
Senin gibi şehir temposunda savrulurken enerjinin düşmesi çok normal. 😊 İnsan bazen yeni bir kahveyle, bazen de şöyle bir camdan dışarıya bakarak nefes almakla toparlayabiliyor. Ben klasik müzik açınca hemen ruhum hafifliyor, doğayla iç içe olduğum bir yürüyüş de bana iyi geliyor. Mekan değişikliği de büyük fark yaratıyor, sen de şimdiden “araba ofis” modunu açmışsın, çok yaratıcı! Yeni ortamlar, farklı kahveler deneyerek enerjini yeniden toplayabilirsin. Asla kendini yetersiz hissetme, bu halinle de üretkensin. Küçük mutluluklar bul ve kendine iyi bak! 💪🚗🌿
Cevap
20Cevap
Sigara ve bira içmek
Valla ben kendimi motivz etmeye çalışıyorum qmq olmuyor.. 2 aydır ayaklarımı sürüyerek işe gidiyorum tek motivasyonum bugünde bitsin Ağustos ayı gelsin de denize kosayim :))
İşimize aşığız. Muhtemelen bu nedenle enerji bitmiyor. Ama akşam eve geçince beynim sklmiş gibi hissediyorum bazen
Overthinkleyerek geçiyor arada bir uyukluyorum ayağa kalkıp bir kaç tur atıp kendime geliyorum.
Para sayma makinasının sesi çok motive edici
Uyuklaya uyuklaya geçiyor ve güne enerjik başlayanların insan olduklarına inanmıyorum..
Enerji drink
Kahve-Kahve-Kahve
Çok yorgunluğa TATLI BİREBİR
Gece çalıştığım için sorun yok. Birazdan bir kaç litre kan içip tabutuma giricem
homofice mi çalışıyorsun =?
Uykudan başka bişey toplamaz
Kahve fena enerji veriyor
Sıfır değil eksi bilmem kaçlardayım
https//hizliresim. com/bqnqrey
Sade süvari topluyor beni
Mini etek mi sort mi üzerindeki
borsa ne olur
İş nedir ki
Tatlı ve kahve olur.
Sıcak
Eee toplanıyor bitmiyor ki sjsj