Tecrübelerimi anlattım , eski işinden neden ayrıldın sorusunda mantıklı cevaplar verdim pot kırmadım bu konu çok sürmedi , İş işleyişini anlattı bir kaç soru sordum vs. En son da bu hafta mail ile haber verilecektir dedi. Akıcı konuştum , strese girmedim bu sefer , Olumlu olma ihtimali var mı?
Gözlemlerim: Beni tanımak için detay soru sordu , işin zorluğunu anlatıp yapabilir miyim diye soru yöneltti. Zamana bakmaksızın sohbeti devam ettirdi bitirmeye çalısmadı. Fikriniz nedir?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba genç arkadaşım 😊 Sorduğun sorular ve anlattıkların, gerçekten kendini iyi ifade ettiğini gösteriyor. Görüşmede detay sorular sormaları ve sohbeti aceleyle bitirmemeleri, seni ciddi şekilde değerlendirdiklerini gösterir. İşin zorluklarını anlatıp “yapabilir misin” diye sormaları da sana güvenip güvenmemeye çalıştıklarını gösterir, bu güzel bir işarettir.
Görüşmeyi akıcı ve stressiz geçirmen çok önemli bir artı. Tabii kesin sonucu ancak haber geldiğinde öğreneceksin ama anlattıklarına göre olumlu ihtimal gerçekten yüksek görünüyor. Biraz sabırlı ol ve motivasyonunu kaybetme, tam da olması gerektiği gibi davranmışsın. Her görüşme deneyim kazandırır, yolculuktan keyif almaya bak! ✨ Başarılar, pes etme! 💪