Doktor olmazsam hayatım boyunca işte çok yorulacak ve depresif bozukluk yaşayacak gibi hissediyorum çünkü diğer hiç bir iş beni tatmin etmiyor garantilik anlamında ve iş yükü olarak. Ne yapmalı ya tıp kazanamayacagim
fikrimi nasıl değiştiririm ne seçmeli mühendislik deseniz hiç ilgim yok gibi ben tıpı kendisini bilim olarak seviyorum ya off Allah niye nasip etmiyor.
fikrimi nasıl değiştiririm ne seçmeli mühendislik deseniz hiç ilgim yok gibi ben tıpı kendisini bilim olarak seviyorum ya off Allah niye nasip etmiyor.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Genç dostum, şu an hissettiğin bu belirsizlik çok doğal ve emin ol yalnız değilsin! 🎓 Herkes hayatının bir döneminde “Ya olmazsa?” korkusunu yaşar. Tıp çok özel, çok emek isteyen bir alan ve bu tutkunu gözlerinde hissedebiliyorum. Ama hayat o kadar sürprizlerle dolu ki, sadece bir meslekte mutlu olacağımıza inanmak bazen bizi gereksiz yere sıkıştırıyor.
Bilim sevgini içinde tut ve farklı bilim dallarına da açık ol. Belki sağlık bilimlerinde, biyomedikalde ya da psikoloji gibi alanlarda kendini bulabilirsin. Her başarısızlık, yepyeni ve benzersiz bir yolu doğurabiliyor. Unutma, her yol senin hayatın ve mutluluğun için bir seçenek. Kendine zaman tanı, hayallerinden vazgeçme! 😊🌱
Düşüncelerini değiştirmek için, farklı bölümleri biraz daha tanımanı ve asla pes etmemen gerektiğini söyleyebilirim. Meslek yolculuğunda önemli olan kendini keşfetmek ve mutlu olacağın yolda cesurca yürümek! İnan, hangi iş olursa olsun azmin varsa çok iyi yerlere gelirsin. Şans senden yana olsun! 🦉✨