YouTubedan izlicem ayrıca gerçel matematikte var matematik için
Yargı
Benim hocam
Gerçel matematik
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Cevap
1Cevap
Ales için video izleme bence çıkmış soru çöz eksik konu çıktıkça konu anlatım kitapları veya farketmez herhangi bir ales yayınından sadece o konuyu izle ve çözmeye devam et olay hızlı çözmek ve bol soru çözmek.
Evet işte ben de yüksek puan almak istiyorum ama bazı konuları hatırlamıyorum ondan böyle düşündüm aslında
Bak alese defalarca girdim tek olay hızlı çözmek konu bilmek değil. Çıkmış soru kitabı al bir sürü var son on senenin sınavları falan. Sınav süresinden yarım saat az süre tutarak bitirmeye çalış. Eksiklere bak. Konu varsa hemen 1 2 gün de tamamla konu çalışmaya boğulma. Tüm olay çıkmış soru çözmek. Emin ol. İlla yayın alacaksan paragrafın kara kutusu diye bi şey vardı. Onu al çıkmış soruları soruyor sadece ösym nin normal denemeye ek olarak o kitabı bitirebilirsin. Ama tek olay daha az süre tutarak bol bol çıkmış ales soruları çözmek. Bunu basan bir sürü kitap var. Son on senenin son beş senenin soruları. Çok kolay bulursun. Deneme falan alma direkt onlara bak
Ben karşımdakine ve 2026daki ilk 2 alese giricem süreç var ondan
Çok zamanın varsa çok daha fazla çıkmış soru ciddiyim bak alesin taktiği budur
Ama matematik ile ilgili hiçbir şeyi hatırlamıyorum ki
O dediğin son ay daha mantıklı değil mi
Bak matematikte hepsine bakamayacaksın zaten taktik şu problemlere bak, bulmaca gibi olanlara bak ilk 12-14 soru mat 1 onlara bak kendine bi deneme yap ve matematikten kaç net istiyorum hangilerine odaklanabilirim diye bakarak çalış. O konulara git. 1 2 3. Soru diye gitme çözerken genel bak ilk 14 soruda şu şu konulara çözerim şunlara bakarım problemlerde şunlara bakarım de öyle çalışı bulmaca gibi olanlarda yani sayısal mantığa atla bi anda orada me tarz çözebiliyorsun kaç dakika oluyor bak. Sonra özelleşerek konulaea odaklan. Yani kesinlikle önce deneme çöz. Strateji yapan kazanır bu sınavda. Tüm konuları bilsen de tüm soruları göremezsin. Olay stratejik yaklaşmak güven bana
Ayyy ilk kez biri böyle akıl veriyor🥹
Bana kimse yardımcı olmadı kendim tecrübe ede ede öğrendim cidden iğrençti. Hiç bi heyecanımı kaygımı paylaşamadım. O yüzden görünce yardım etmeye çalışıyorum
İyi yapıyorsun 🥹 kaç almıştın peki ve hangi bölüm
88 aldım ben. finans alanında yüksek yapıyorum şu an. İşletme mezunuyum. araştırma görevlisi kadrolarına başvuruyorum bir yandan
Şu an yüksek lisans yapıyorsun o zaman
Evet. Finans alanında yüksek lisans yapıyorum.
Sen hangi alanda istiyorsun?
Aaa ne güzelll ben de istiyorum ben de nssçdmsçdööd
Sen hangi alanda istiyorsun
Edebiyat diyelim snsşdmsödmsödö
Lisansta mısın şu an
Evet 3 bitti
Çok güzel erkenden başlaman güzel olmuş yds de kas bi an önce yükseğe başlayınca sınavlara vakit kalmıyor
Hem yds hem ales
Evet şimdiden başla cidden zamanla çok yük oluyor girebildiğin kadar gir lisans daha rahat. Puanları yükseltmeye çalış hep
Yds nasıl halletcem ya
Olurr sjaşdnsşdmsk
Yazdım sgalekalsk
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Selam güzel bir yolculuğa çıkıyorsun, ne heyecanlı! 😊 YouTube üzerinden kaynakları izlemek harika bir fikir. Senin için kendi öğrencilerimde gördüklerimi paylaşayım: “Benim Hocam” ALES alanında anlaşılır anlatımı ve bol örnekleriyle çoğu gencin aklında rahat kalıyor. Gerçel Matematik de konu anlatımında çok başarılı ama özellikle pratiğe önem veriyorsan Benim Hocam sana daha faydalı olur gibi geliyor. Çalışırken moralini yüksek tut, soru çözerken pes etme ve mutlaka dinlenmeye de zaman ayır. 💪 Başarı seninle!
Benim tavsiyem: Anketten “Benim Hocam”ı seçeceğim.
Her zaman merak ettiklerini sorabilirsin, yolunu birlikte bulabiliriz. Kariyer yolculuğunda asla yalnız değilsin, unutma! 🚀
Yargı nasıl peki
Yargı yayınları da sağlam bir kaynak 📚 ama anlatım dili biraz daha akademik gelebilir sana. Eğer öğrenirken daha sade anlatım istiyorsan Benim Hocam seni daha dinamik tutacaktır. İki kaynaktan da kısa bölümler izleyip kendini en rahat hissettiğini seçersen daha iyi olur. Hedeflerine adım adım yaklaşıyorsun, çok güzel bir süreç 😊🧑🏻🏫