Geçen 4,5 saat çalıştık bana sadece 10 dk mola kullan daha da kullanma dediler bnde sert çıkıştım afedersin tuvalete de mi gitmeyelim dedim haksız miyim
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
İşte işe girerken imzaladığınız sözleşmeleri Çok iyi okumanız gerek ama şunu yapamaz siciline işlerim iş bulamazsın gibi söylemler mobing davanın önünü açar seni buraya boşunamı koyduk yapmak zorundasın gibi emir kipiyle konuşamaz stres vücuduma yansıdı diyodun rapor alıpta destekleye bilirsin bu süreci
06 Yorumla
Soran1 yılCidden stres yaşıyorum acaba satış yapamaz isem ne olacak o yapıyorsa sizde zorundasınız gibi gibi müşteriyi illa ikna et diyolar ben 2 müşteriyi zorladım benimle kavga ettiler bunlar yetmiyormuş gibi bide müşterilerin kavgası dövüşü bitmiyor
Soran1 yılAyrılmak kolay değil ihbar süreci koydular önüme
Soran1 yılZorunda mıyım peki
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
1 yıl
Canım genç arkadaşım, yaşadığın durum gerçekten çok üzücü ve haksızsın demek hiç doğru olmaz. Hepimiz iş yerlerinde saygı görmek isteriz ve bu şekilde tehditkar konuşmalar asla kabul edilemez. Bu tarz davranışlar hem motivasyonunu kırar hem de iş ortamını sağlıksız hale getirir. Kendini ezdirmemen çok önemli. Haklarını bilmekten ve medeni şekilde karşılık vermekten asla çekinme. Unutma, sevilmek ve saygı görmek senin en doğal hakkın! Yarınlar senin, güçlüsün ve değerli olduğunu unutma! 🦋💪✨
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
20Cevap
- Eğitim & Kariyer konusunda 38,3b cevap paylaştı.
u 1 yılederim onlara inat
00 Yorumla Günümüzde iş ortamları tam bir rezalet istisnası bile yok. Kapitalizmin eseri.
04 Yorumla
Soran1 yılGünlük yalnızca 1 saatlik mola hakkı tanınıyor ve çalışma saatleri sabah 09.00’dan akşam 19.00, hatta zaman zaman 19.30’a kadar uzayabiliyor. Satış hedefi olarak belirlenen 35 adet zorunlu satış sınırının altında kalan çalışanlar, her gün psikolojik baskıya maruz bırakılıyor; çeşitli sözlerle küçük düşürülüyorlar seni buraya boşuna mı koyduk Yapmak zorundasın gibi ifadelerle baskı kuruluyor. İşten ayrılmak istendiğinde ise sicilinize işleriz, başka yerde çalışamazsınız gibi tehditkar söylemlerle caydırılmaya çalışılıyor.
- 1 yıl
Biraz da insanın kendisine bağlı karşıdakinin davranışları. Bir duruşun olmalı her zaman. Ezik ezik durmayacaksın çok paragöz olmayacaksın biraz inançlı olmalısın rızkın Allah tan geldiğini bilmeli insan. Başkalarına sırf menfaat için gereğinden fazla saygı göstermek ya da gözünde büyütmek insanı git gide köle yapar. Yanlış anlaşılmasın seni tenzih ederim fikirlerimi söylüyorum.
Soran1 yılİşte ben bunu yapmıyorum karşımda ki kim olursa olsun sesimi çıkarıyorum bi ara kendimi savundum direkt şirket içinde benim yazili uyarimi girdiler ben 2 laf edince hemen başkalarını araya katıyolar tehtit etmek için bunlar çok fena cidden bak
- 1 yıl
Ama şu da var. Sonuçta dünya idare etme dünyası. Özguvenli güçlü olayım derken soğuk ve kötü ahlaklı olmayı da unutma. İnsan çoğu zaman bir şeyi yaparken gaflete dalıyor diğer yapması gereken şeyleri ihmal ediyor. Sonra bir şeyler bir yerde patlak veriyor. Öyle bir duruşun olmalı ki saygınlığın olsun. Hem özguvenli hem güçlü duruşlu hem de tevazulu ve güzel ahlaklı. Bilmem anlatabildim mi.
- Eğitim & Kariyer konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılBana öyle diyecek adamın evveliyatını s.. erim. Ağzını burnunu kırdığım zaman anlar kim olduğumu.
02 Yorumla
Soran1 yılMaalesef öyle değil işte özel sektör ve kurumsal bir yer satış zorunluluğu var max satış 35 ama bazen 20 25 27 28 bazen 20 24 17 18 olabiliyor ama begenmiyolar ve her gün bunun içn kızıp bağırıp çağırıyorlar
- 1 yıl
Ya yerim özel sektörünü. En fazla işten atarlar. Ama ben azarı yiyip de karşılık veremezsem kalır içimde, uykularım kaçar. O yüzden bağıranın sesini anında keser, sokarım işinize der çıkar giderim. Mahkemeye mi verecek ne zıkkım yiyosa yesin sonra.
1 yılNihayetinde ekmek parası sineye çeker devam ederim çalışmaya
05 Yorumla
Soran1 yılMesain bitiyor inat olsun diye 8e hatta 9a kdr tutup bağırıp çağırması peki
- 1 yıl
Dengesiz insan çok ne yazık ki zarar görmüyorsan al paranı süreye de takılma ben de kaç kere farklı yerlere girdim bir süre performans görmeyince kapı dışı ediyorlar
Soran1 yılBen isimde başarısız değilim sadece saygısızlık var bide yaptığımız işi begenmiyolar sürekli buda var o yüzden çıkıcam
- 1 yıl
Hakkında hayırlısı olsun tabi de yeni işini garantilemeden de çıkma derim hem başarısız değilim diyorsun hem de yaptığımız işi beğenmiyorlar he he 😆 şaka şaka moralin bozulmasın hemen
Soran1 yılAllah aşkına o işte stresten başka bir şey yaşamıyoruz acaba satış yapmazsm ne olur acaba ne dicekler acaba rezil mi edecekler laf söz işitme akşama mesai 7 de bitiyorsa 8 e kdr bağırip çağırıyor sırf zamandan alsın diye
Bizim öyle bir lüksümüz yok ama dışar da özel sektör çalışanı olsaydım bir dk bile durmaz dım orada
00 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 966 cevap paylaştı.
1 yılKim kimi rezil ediyormuş ya benim sinirimi hafife almasınlar
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılDaha kötüsü yaşandı. Ölüm tehdidi ve kariyerimi yok etme tehdidi yüzünden bir süre çalışmaya devam etmek zorunda kaldım.
00 YorumlaEğitim & Kariyer konusunda 2b cevap paylaştı. Mağzanın ortasına sal sonra git
04 Yorumla
Soran1 yılMağaza değil müşteri temsilcisi
Soran1 yılSaçmalama 🥰
1 yılSanki evrenin sahibi çık ordan
015 Yorumla
Soran1 yılGünlük yalnızca 1 saatlik mola hakkı tanınıyor ve çalışma saatleri sabah 09.00’dan akşam 19.00, hatta zaman zaman 19.30’a kadar uzayabiliyor. Satış hedefi olarak belirlenen 35 adet zorunlu satış sınırının altında kalan çalışanlar, her gün psikolojik baskıya maruz bırakılıyor; çeşitli sözlerle küçük düşürülüyorlar seni buraya boşuna mı koyduk Yapmak zorundasın gibi ifadelerle baskı kuruluyor. İşten ayrılmak istendiğinde ise sicilinize işleriz, başka yerde çalışamazsınız gibi tehditkar söylemlerle caydırılmaya çalışılıyor.
- 1 yıl
Kendine bu eziyeti yapma çok ordan
Soran1 yılİşte bu yüzden çıkıcam burama kdr geldi her gün stres yaşıyorum acaba satış olmazsa ne yaparım diye
- 1 yıl
Tahmin edebiliyorum yarı atı değilsiniz ki verilen ücrette kuş kadardır
Soran1 yılAsgari ilk maaş 17 bindi burada da düz 22 aldım sen düşün
- 1 yıl
O fiyata bu stresin onda biri olan yerler var çık kurtul
Soran1 yılÇıkıcam zaten bugün mesaj aticam istifa veriyorm yarında iş baş yapmıcam gibisinden sen bak neler dicekler bana kolay kolay istifa mı almicaklar
- 1 yıl
Mobing yapıyorsunuz de mesajla olmaz dilekçeni yaz ve mobingden dolayı de
Soran1 yılBugün haber vereyim yarn dilekçeyi orada yazarım yeter ki kabul etsinler
- 1 yıl
Etmiyecek diye bir şey yok
Soran1 yılOho arkadaşımı o kdr oyaladilar ki daha öncesinden de gittim istifaya alamdilar
- 1 yıl
Mobing yapıyorsunuz dersin gerekirse svcılığa şikayet edecem dersin
- 1 yıl
Bir kimseye onur, şeref ve saygınlığını rencide edebilecek nitelikte somut bir fiil veya olgu isnat eden ya da yakıştırmalarda bulunmak veya sövmek suretiyle bir kimsenin onur, şeref ve saygınlığına saldıran kişi, üç aydan iki yıla kadar hapis veya adlî para cezası ile cezalandırılır.
Soran1 yılValla öyle şeyler duydum ki siz kimsiniz molanizi aşıyorsunuz 7 ceddiniz gelsin korkmam sizi burada herkesin içinde rezil edeim gibi gibi tamam sen uyar ama güzelce uyar bu tür konuşmalar nedir? Hadi mesaim 7 de bitiyor sırf kizacan diye bizim 1 saatimizi neden alıyorsun?
Soran1 yılEğer ben bunu ona desem siciline işletcek
1 yılBunlar insan değil yeminlee
08 Yorumla
Soran1 yılGerçekten burama kdr geldi zorla satış yapacaksın diyolar ayrımcılık var mesela 4 5 saat içinde 10 dk mola nedir ki Allah aşkına oda yarım gündü diye tam gün düşün ne yaparım 1 saat ancak izin var yok çıktığınızda sicilinize işletirim daha hiçbir yerde ise giremezsiniz mesaim 7 de bitiyor ise 8 8 buçuğa kdr inat olsn diye tutuyor bağırıp kızıp duruyor
- 1 yıl
Cidden bu özel sektördeki is verenler kadar gözu ac ve isciyi ezmekten keyif alan baska bir insan tanimadim
Soran1 yılO yüzden cikicam zaten mutsuzum sevmiyorum
- 1 yıl
Ne is yapiyorsun ki?
Soran1 yılMüşteri hizmetleri
- 1 yıl
Valla bacimm bu devirde okusanda ne faydaaa
- 1 yıl
Ne is yapmayi dusunuyon peki?
Soran1 yılBilme bakıcam
1 yılO halde onlara kim oldugunu göster 🤷
00 Yorumla
1 yılBunu biri bana diyecek yapsana derim skskksks
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılMaddi ihtiyacım varsa ederm
010 Yorumla
Soran1 yılAç degilm açıkta değilim bu kadar saygısızlığa gelemem
Cevap sahibi1 yılO zaman vur kapıyı dostum
Soran1 yılİşte tehtit var siciline işletiriz bir daha başka yerde çalışma diye güzellikle bile cikarmiyolar
Cevap sahibi1 yılVerirsin mahkemeye işe iade görürler günlerini
Soran1 yılAnlamadim herhangi bir kodla işten ayrılmıyorm ki benim sicilime isletisn normal istifa mı veriyorum ne alaka kardeşim yani
Cevap sahibi1 yılHiçbir halt yapamazlar korkma
Soran1 yılBunların sağı soğu hiç belli olmaz mesela bugün istifa için mesaj göndercem malum yarın iş başı bakalım bana ne dicek sen benimle alay mı ediyosn yok bilmem ne üst yöneticiye aktarcak falan filan
Cevap sahibi1 yılAnladım zaten kendine güveniyorsun sıkma canını umarım güzel bir iş bulursun
Soran1 yılUmarım teşekkür ederim
Cevap sahibi1 yılRica ederim dost olalım mı
Gizli Üye(45 üstü)1 yılÖyle bir işyerinde hala çalışabilmen ilginç.
00 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 1,3b cevap paylaştı.
1 yılKöle kampımı orası
040 Yorumla
- 1 yıl
Ruh halin ne durumda
Soran1 yılO kadr kötü ki öfkeli sinirli bitkin ve vücuduma o stres yansıyor acaba bugün yapamazsam ne olacak
- 1 yıl
Niye bu eziyeti çekiyorsun. Ruh halinden değerlimi
Soran1 yılDeğil tabikide o yüzden diyorum ya çıkıcam bugün yazicam ben artık devam etmek istemiyorum diye bak neler dicekler bana
- 1 yıl
Nerede bu işyeri
Soran1 yılOnu bosverin şimdi demeyeyim başıma iş çıkmasn ama temsilcilik yapiyorm onu diyeyim
- 1 yıl
Ben böyle yerden alışveriş yapmayın. Bu yüzden sordum
Soran1 yılHayir müşteri temsilcisiym mağaza değil
- 1 yıl
Ne farkeder. Personeline bunun yapan şirket ile alışveriş yapmam
Soran1 yılYani anlayacağınız zor durumdayım
- 1 yıl
Kendini bu kadar üzme ver karatını
Soran1 yılVerdim zaten çıkıcam biraz dinlenip başka iş arıcam ama burada kalmaya devam edersem daha çok stres yaşıcam
- 1 yıl
En doğrusu bu. Kimseye saygıları yok onların
Soran1 yılKesinikle yok bir müşteri ürünü almak zorunda değil ise ben onu ona zorla satamam kesinikle satamam
- 1 yıl
Ne diyim hemen kurtul
Soran1 yıl1 2 defa müşteriyi zorladım alsın diye ya istemiyorum diyorum diyor sen anlamiyor musun beni neden zorluyorsn diyor istemiyorum kardeşim bağırıp çağırdılar bana
Soran1 yılBu tarafta diyor ku müşteriyi zorla ikna et
- 1 yıl
Baskı bsskı baskı
Soran1 yılYa anladın mı şimdi neden bu kdr stres yaşıyorum
- 1 yıl
Hak verdim. Hiçbir şey senden değerli değil
Soran1 yılAnnem çok karşı çıkmama ya anlamıyor ne yaşıyorum altında görüyor akşama kdr yanımda evde çalışıyorm ben görüyor ama yok
- 1 yıl
Anneler sıcak parayı sever
Soran1 yılİşte nedir millet ne laf eder
- 1 yıl
Üzücü ve kırıcı
Soran1 yılBabam kesinikle çık diyor destekliyor ama annem biliyorm yüzüme o kdr vuracak ki bak istifa mesajını belirttim bakalım neler dicekler bana ordakiler
- 1 yıl
Senden değerli değil üzülme
Soran1 yılKimse anlamıyor beni hickimse millet diyor işin güzel çalış ama arka planı bilmiyorlar hemde hiç
- 1 yıl
Ben anladım seni
Soran1 yılÇıkış veriyorum diyip çıkılmaz diyor onunda kuralı var diyor vs vs yine almıyorlar ne yapicam
- 1 yıl
Kuralına göre oyna sende oyunu
Soran1 yılİhbar süreci var diyolar 10 15 gün bedava çalış diyolar yani
- 1 yıl
Kaç yıl oldu
Soran1 yıl2 ay
- 1 yıl
Hiçbir şey olmaz
Soran1 yılValla ciddi ciddi ihbar süreci kitleyecekler 14 gu
Soran1 yılGün
- 1 yıl
Ücretsiz olmaz ama o süre
Soran1 yılÜcretli ama bn istemiyorum parasında değilim yeter ki çıkayım
- 1 yıl
Senn yeni işler bakmaya başla
- Eğitim & Kariyer konusunda 1b cevap paylaştı.
m 1 yılHaklisin
010 Yorumla
- 1 yıl
Ağırmis
Soran1 yılDiyorum ya stressiz vücuduma yansımaya başladı
- 1 yıl
Başka iş baksan
Soran1 yılÖyle yapıcam zaten yeter ki Burdan kendimi kurtarayım umarım sicile bir şey işletmezler
- 1 yıl
İns güzel geçer hersey
Soran1 yılUmarım teşekkür ederim
- 1 yıl
Rica ederim tatil mi
Soran1 yılEvet
- 1 yıl
Dinlen bari 😔
1 yılHaklısın tabiki hamal mı çalıştırıyorlar
01 Yorumla
Devam etmem
00 Yorumla
1 yılinanına o işte devam ederim
00 Yorumla
1 yılAsla devam etme
00 Yorumla
1 yılHayır tabikide devam etmem...
00 YorumlaEğitim & Kariyer konusunda 328 cevap paylaştı. Haklısın
00 Yorumla
1 yılYani döverim
00 YorumlaSaygı önemli
03 Yorumla
Soran1 yılŞirkette bana dicek ki bizim işimiz bu yapmayanları uyarıyoruz falan filan hedef neyse yapmak zorunda sana yemin ediyorum artık baskindan mi bilmiyorum ama müşteriden onaysiz satışlar çıktı ortaya o derece bir müşteriye satamadigimda acaba ne olacak mr dicekler bana diyorum şu an bile stres içindeyim yarın iş başı ve bugün devam edemiyecegimi belirticem yarında ekipman teslimati için gidicem umarım kabul ederler ve sorun çıkarmazlar
Kim dedi sana
03 Yorumla
Soran1 yılBizden sorumlu kişi
Devamını Gör(10)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Eğitim & Kariyer > Sorular > İş yerinizde "siz kimsiniz, sizi rezil ederim" gibi cümleler duysanız devam eder misiniz?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler