İş bulamamak borç ve parasızlık?

Herkese merhaba. Umarım herkesin günü iyi geçiyordur. 32 yaşındayım. 3 sene önce boşandım. 3.5 yaşında bir kısım var. Boşanınca Ankara 'dan ailenin yanına Giresun'a döndüm. Ailem bana ev açtı kızımla yaşıyorum. Sağolsunlar herşeyimizi karşılıyorlar. Maalesef iş bulamıyorum buralarda. Makine mezunum. B2 İngilizce, Sölicem, autocad, Siemens nX ileri derece hakimim. Şehir dışına gideyim kızımı aileme bırakıp en azından maddi olarak toparlayana kadar. Elimde üç bel altın vardı onuda mülakatlara gidip gelirken, eğitimler vs harcadım. Borçlarım var, 5tl nafakam. Kpss 78 aldım ama yeterli değil. 2026 hazırlanıyorum. Ama parasızlıktan İşsizlilten bunaldım. Üstüne birde sülalede herkes okudu meslek sahibi, iyi evlilikleri var diye hor görülüp dışlanıyorum. Nedir bu ülkenin hali bu işsizlik. Mağaza ya girdim asgariye zam geldi İş yok diyip çıkardılar. Dijital pazarlama , mete, Google Ads eğitimi de aldım ama herzaman müşteri olmuyor. Vallahi bıktım yaşın var tecrüben yok diyip kimse işe almıyor. Var mı benim gibi olan? Uzun yazdım kusura bakmayın içimi döktüm.

Güncellemeler
1 yıl
Bu yaşa kadar diye çalışmadın diye soruyolar bide, kızım 8 aylıktı, sağlık sorunlarım vardı ve en büyük sebep İŞ BULAMADIM. Herkes herşeyi çok biliyor.
Güncellemeler
11 ay
Selam arkadaşlar. Kemik tümörlerim olduğunu ögrendim iki bacagımdan da ameliyat olucam. Önceden işsiz ve parasızdım şimdi de hastayım. Buna da şükür ne diyelim
İş bulamamak borç ve parasızlık?
Cevapla