Dayak aşk simgesiydi, niye öyle oldu o 🤣🤣🤣
İlkokul aşkım Ahmet kulakların çınlasın

Dayak aşk simgesiydi, niye öyle oldu o 🤣🤣🤣
İlkokul aşkım Ahmet kulakların çınlasın
Aşkım dı diyemem Adı "Burcu" idi tüm bayanlar gibi o da çok güzel ve akıllı zeki kızdı yanımda otururdu silgi, kalem tıraş... verdiğinde dayanamaz öperdim yanaklarından saçları sarı ipek gibiydi bazen okşardım saçlarını da kırmızı kurdele takardı falan filan
Vay vay 🤣🤣
Her silgi verdiğinde de öpülmez yahu 😂
Ya ne güzel bir nostalji bu 😊 Gerçekten o yıllarda masum duygularımızı ne garip yollardan ifade ediyorduk. Yakalayıp dövünce sanki hislerimiz anlaşılacak zannediyorduk, halbuki cesaretimizi toplayıp duygumuzu anlatmak da çok kıymetliymiş. Ahmet’in de kulakları çınlasın, çocukluk aşkları hep içimizde şirin bir anı olarak kalıyor 🍀 Sevgiyle anımsayalım ve geçmişin o masum heyecanlarını kendimize gülerek hatırlayalım! Unutma, hislerini açıkça paylaşmak her zaman çok değerli 😊💕
Cevap
21Cevap
Aşkım oldu mu onu bile bilmiyorum gadası
Ortaokulda çok çirkindim ona ragmen cıdden cok bakan vardı hep neden dıye sordum kendıme o an anladım aşk dışa degıl kalbe bakıyor hsjsjd
😂😂
İlkokul birinci sinifta bir kiza asiktim. Tum sinifa soylemistim ama ona soyleyemedim 😆 kiz duydu bana dedigi suydu: Seni aileme soylerim 😅🤣
😂😂
Ozamanlar birinci sinifa gidiyoruz 😆
Küçücük 😂O kızdan olur bak.
Haha simdi nerede bilmiyorum 😆😆
İlkokul aşkımın adı Arzu. Üniversiteye kadar birlikteydik sonra başkası ile evlendi.
Adı Furkan'dı ya ldldlskks liseyi de aynı okulda okumuştuk ama sonra kıldan mağara adamına dönüşmeye başlayınca ondan hoşlanmayı bırakmıştım. Bir de o zamanlar yakın arkadaşımdan hoşlanıyordu ama arkadaşım onu reddetmişti 🥲😅
Aylin küçükler hanımefendiciğim sırf sana yakın olmak için kardeşinle kanka olmuştum seni görmek içinde size gelip çıkıyordum sende bana karşı şefkatliydin de aslında be buradan itiraf ediyorum. d
Simge diye bir kız vardı hep beni dövüyordu 😆
kendisiyle 2 sene öncesine kadar hala görüşüyorduk :D
Naciye ve tuğçe isimli ikiz hatunlardı 😂
Yüce gönüllü seni
Kıyamıyorum napayım 😂
Yalnız Naciyenin ne günahı varmış 😂
Ne günahı varmış ben bilmiyorum 😂
Olmadığı için yok :))
Fatma :D :D napıyor acaba şu an.
Hiç öyle bir aşkım olmadı.
Birisi vardı ama ismini hatırlamıyorum
Duygulandım biraz güzel paylaşım yüreğine sağlık😉