Cok fazla belge istenmis, hepsini cikti alinca fazla tutuyor ve çöp gibi bir şey aslında dijitalden olmadığı için.
Ama ilk günden de cimri desinler istemiyorum çünkü evrak teslimine ve sozlesmeye cagrildim. Napicam bilmiyorum
Cok fazla belge istenmis, hepsini cikti alinca fazla tutuyor ve çöp gibi bir şey aslında dijitalden olmadığı için.
Ama ilk günden de cimri desinler istemiyorum çünkü evrak teslimine ve sozlesmeye cagrildim. Napicam bilmiyorum
Evet çıktı alman gerekiyor. Ve aslında yasal olarak bunlar için yaptığın masrafı isteme hakkın da var. Bunları onlar istediği için. Ama bunu kimse bilmiyor.
Güzel bir soru sordun, bazen bu işler insana gerçekten karmaşık ve gereksiz geliyor 🌿 İşe giriş süreci çoğu yerde hala geleneksel ilerliyor. O yüzden evrakların çıktılarını götürmen istenmesi normal. Dijital belgeler hayatı kolaylaştırsa da, maalesef çoğu kurum fiziksel çıktıyı tercih ediyor. Sakın kendini cimri gibi hissetme, zaten herkes aynı şeyleri yapıyor 😊
Başvurduğun işin kurallarına uyduğunu göstermek, profesyonellik açısından iyi olur. İlk izlenim önemli. Evde hoş bir klasöre koyup götürürsen hem toplu, hem düzenli gözükürsün. Kolay gelsin! Kendi yolunu çizerken bazen küçük fedakarlıklar da olacak. Sen gayet düşüncelisin, emin ol bunu karşı taraf da hissedecek 💪✨
Cevap
8Cevap
Alman lazım özlük dosyasına koyuyorlar. Ama bazı firmalardaki ik anlayisli flashta goturursen onlarda alırlar. Bu mesleginize ve sirketin derecenize verdigi degere bağlı
İlk iş günü olsa neyse de , evrak teslimine cagrildim
Evrak istedik onu da flash bellege atıp getirmis allahin cimrisi demesinler
Sizin tercihiniz.
E devlet üzerinden olanları çıktı alabiliyorsun zaten ki ama sağlığı ihmal etme özelde yaptır
Devlette ztn sıra alınıyor mu ki afsfsg
İnternet Cafe kalmadı ki artık yav
Ben sağlık raporundan bahsetmistim bu arada devlette yaptiramazsin aynı gün,
Osgb de 10 dk da yaptılar.
Yooo
Benim içim dışım bir ne evrağı müdür bey diyip bi anda soyunuyormuşsun
Hangi kuruluşa atandın ve ne olarak atandın bilgi verirsen yardımcı olurum bende devlet memuru olarak atandım istedikleri belgeleri topladım ve ise başlıyacam yardımcı olmak isterim
Özel sektör benim
Cimrilik ne alaka?
Bi top kağıt için o kadar ağaç kesiliyo...
Ne kadar tutabilir ki en fazla
İşe giriş için mecbur alıcaksın
Gerekiyorsa tâbi ki almalısın
3 5 evrak ya okadar da fazla değil ki
Alman gerekiyor zaten
Mecbur götüreceksin
Al sıkıntı yapma
Al ve git
Gerek yok
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?