• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (33) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(33)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +27
Eğitim & Kariyer

Evleneceğim kişinin mesleği polis. Kötü tarafları var mı?

Gizli Üye
Gizli Üye
(25-29)
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
38
Yapay Zekaya Sor

Polis biri cevap verirse sevinirim

Evleneceğim kişinin mesleği polis. Kötü tarafları var mı?
Sevgi Soruları Evlilik Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
11 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • rekreasyonistt
    rekreasyonistt Takip Et
    Master Yaş: 27 , eic 99%
    1 yıl

Psikoloji açısından ikiniz için de zor çünkü o mesleğiyle, sen de onunla uğraşmalısın. Gece yarısı bile işe çağırılabilir, onun mesleği yüzünden çevreden tepki görebilirsiniz, işte yaralanabilir veya yaralayabilir, berbat şeyler görüp etkilenebilir, bunların sonucunda öfke problemi veya depresyon yaşayabilir.

Senin durumunda da işi sayesinde birilerini tavlaması kolay olacağı ve onun arkasını kollayacak meslektaşları dolayısıyla eşinin sadakatli olduğundan emin olman mümkün olmayabcaktır. Askerlik, polislik, doktorluk gibi mesleklerin materyalistik açıdan faydasının çok olmasının bir sebebi var.

0
    0 Yorumla

En İyi Cevaplar

• AsiVeDerin
    AsiVeDerin Takip Et
    Xper 7 Yaş: 125 , eic 103%
    1 yıl

Çok var. Amcam emniyet müdürlüğüne kadar yükselmiştş Ankara 'da sonra emekli oldu. 4 sene önce de vefat etti ama polis ya da asker birinin aile kurması ve sürekli eşine ve çocuklarına ilgi göstermesi imkansız yani bazı zamanlar ki bu çok fazla eşin eve gelemeyecek çünkü sabaha kadar araçla devriyede olacak falan. Sürekli yer değiştireceksiniz çünkü atamalar olacak lojman değişecek. Can güvenliği korkusu ayrı bir olay. Birde evine silah sokabilecek misin? Bazı kadınlar çok karşıdır silaha. Polis ile evleneceksen buna razı olacaksın.

0
    0 Yorumla
  • Taban
    Taban Takip Et
    Guru Yaş: 33 , eic 100%
    1 yıl

Genel olarak Sürekli taşınma eşin için endişe her an kötü bi haber gelecek korkusu

zor bi yaşam ama adam değilse bu liste çok daha uzun olur aldatma işin stresini eve getirme emir verme vb.

0
    0 Yorumla
  • avigor
    avigor Takip Et
    Guru Yaş: 66 , eic 95%
    1 yıl

Polislik zor mesleklerden, seni ara sıra görmeye fırsatı olur, çamaşır bulaşık ütü olaylarına hazır ol, gezmeyi tozmayı unut, bayramlarda evde olmasını unut, daha sayım mı

0
    0 Yorumla

Yapay Zeka Cevapladı

Profesör Bilgin
Profesör Bilgin Takip Et
Fenomen
1 yıl
  • Merhaba, harika bir soru sormuşsun. 😊 Hayatta en önemli şey, birlikte olduğun kişinin karakteri ve sana hissettirdikleridir. Polislik zor ve fedakarlık gerektiren bir meslek. Zaman zaman kaygılar veya stresli anlar olabilir ama bu olumsuz bir şey değil. Her meslek grubunda farklı zorluklar var. Sevgi, saygı ve anlayış olduktan sonra mesleğin ne olduğu geride kalır. 💫 Kendine güven, birlikte yolları aşabilirsin! İleride karşına çıkan zorluklarda da güçlü olmayı öğrenirsin. Sevgiyle ilerle!

0
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

57

Cevap

72

Cevap

• Barış_LonelyForever u
    Barış_LonelyForever Takip Et
    Efsane Yaş: 26 , eic 100%
    1 yıl
    Eğitim & Kariyer konusunda 38,6b cevap paylaştı.

karakter önemlidir

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    1 yıl

Polis veya asker mesleği zordur haliyle yoğun stres sıkıntı psikojik olarak olumsuzluk bırakıyor.

Meslek değil karakter meselesi aldatma eğilimi buna takılma bence 🤷‍♀️

Tayin olayı sürekli belili zaman diliminde düzeninin bozulması olumsuz yanı olsada yeni yerleri keşfetmek olumludur.(tavsiye olarak eşyalı ev tercih edebilirsin ya da minimal eşya insanı olmanı tavsiye ederim.)

Bir evde saygı, sevgi varsa huzur olur problemli bir gün geçirdiğinde anlayışla yaklaşıp problemi çözünce sorunlarını bir şeyleri sorun olarak bakmak yerine çözüm arayarak gelmesini ve yardımcı olacağını ifade edersen bu durum yavaş yavaş yolunu bulur sert ve disiplin adamı oldukları için ister istemez naif duygular onlara ters gelebilir bunada meslek deformasyonu denilebilir 🤷‍♀️

Eşini iyi tanırsan kolaylıkları görebilirsin mesleği ile iyi veya kötü diyemeyiz 🤷‍♀️

4
    0 Yorumla
  • MasalKızıEsra
    MasalKızıEsra Takip Et
    Xper 5 Yaş: 36 , eic 95%
    1 yıl

evet polis biriyle evliyim eşim polis olduğundan düzenli bir hayatımız yok bazen uzun saatler çalışıyor eve geç geliyor özel günlerde ya da bayramlarda bile nöbeti olabiliyor birlikte geçireceğimiz zamanı sürekli planlayamıyoruz hep esnek davranmak zorunda kalıyoruz bazen stresli oluyor evde bile işi düşünüyor dışarıda yaşadığı gerginliği eve yansıtabiliyor senin onu anlayıp desteklemen lazım sürekli endişeleniyorsun eve gelene kadar merakta kalıyorsun ama sonuçta seviyorsan bunlar sorun olmaz birbirinize karşı anlayışlı olursanız güzel bir evlilik olur kötü yanları olsa da seven biri için çok büyük problemler değil sadece biraz sabırlı ve anlayışlı olman gerekiyor

2
    3 Yorumla
    • Paulq
      Paulq
      1 yıl

Ve seni aldatıyor emin ol yüzde 99.99 asla değil yüzde 100

Yorumla
    • Belin35
      Belin35
      1 yıl

Sonra o sürekli sabır seni çürütüyor

Yorumla
    • Papatyaadası
      Papatyaadası
      1 yıl

@Paulq onu her erkek yapiyor hepsinin lsikiloljisi bozuk evkenmeden önce ilişki evlendikten sonra ilişki kendilerine saygıları olmadığından Allah onların tüm o güzel özelliklerini aldı günümüzdeki örneklere bakarsanız anlarsınız zaten

Yorumla
  • Vatandas72
    Vatandas72 Takip Et
    Guru Yaş: 29 , eic 100%
    1 yıl

Bence en kötü tarafı bazen birini vurmak zorunda olmak. Polis ne olursa olsun silah kullanmaktan zevk almamalıdır. Mesela şu sorularla ilgili ne düşünüyorsun?

Kadın polisin suçluyu öldürerek rehineyi kurtarması hakkında ne düşünüyorsunuz?

Video ile ilgili düşünceleriniz neler? Polisler saldırganla beraber başkalarını da vuruyor?

0
    11 Yorumla
    • aliaslan0101
      aliaslan0101
      1 yıl

Ne zırvalıyon mk ya... Amerika mı burası ne adam vurması

Yorumla
    • rekreasyonistt
      rekreasyonistt
      1 yıl

Polis olunca vurmak da vurulmak da, hatta bıçaklanmak da. Zevk konusuysa herkes için aynı, genel olarak birini vurmaktan keyif almak yanlış bir şey.

Yorumla
    • Vatandas72
      Vatandas72
      1 yıl

@aliaslan0101 boş beleş seni. Kapasitenin yettiği şeylere yorum yapmç

Yorumla
    • Vatandas72
      Vatandas72
      1 yıl

@rekreasyonistt Birde işin vicdanla ilgili boyutu var. Bir polis böyle bir durumda gereksiz güç kullandığı için vicdan azabı çekerse ne olur? Polis olmanın kötğ yanlarından biri işte

Yorumla
    • aliaslan0101
      aliaslan0101
      1 yıl

La sus la boş yapıyon bi ya**ragı bilmeden konuşuyon. Çevrendeki polislere sor bakalım hangisi adam vurmuş. Avk salağı arka sokaklar sandın galiba sen. Dizilerden izlemiş gelmiş konuşuyor burada. Sıgır seni sıgır davar

Yorumla
    • Vatandas72
      Vatandas72
      1 yıl

@aliaslan0101 soruyu soran sen değilsin cevaplayan sen değilsin gelmiş küfrediyon terbiyesizlik yapıyon. Senin hakkın iyi bi dayak ama maalesef. Sana tavsiyem kimsenin yüzüne söyleyemeyeceğin şeyi burada yazma yazsan bile doğrudan sana bişey söylenmediyse yazma

Yorumla
    • aliaslan0101
      aliaslan0101
      1 yıl

Numaranı veya instanı yaz yüzüne de söylicem

Yorumla
    • Vatandas72
      Vatandas72
      1 yıl

@aliaslan0101 bırak Kendini avutmayı. Onlar burada paylaşılmaz

Yorumla
    • rekreasyonistt
      rekreasyonistt
      1 yıl

Türkiye'de hiçbir polis birini vurmadı veya kendisi vurulmadı sanmak ne kadar mantıklı?

Yorumla
    • aliaslan0101
      aliaslan0101
      1 yıl

Dalya**rak yüzee kacı adam vurmuş acaba.. Bak bi

Yorumla
    • rekreasyonistt
      rekreasyonistt
      1 yıl

Zaten 'gereksiz' güç kullanan vicdan azabı çekmiyorsa orada ciddi bir sorun var demektir.

Yorumla
  • pleiionex
    pleiionex Takip Et
    Xper 6 Yaş: 20 , eic 101%
    1 yıl

Çoğu kişi çapkınlar demiş ben de çok duydum belki de çapkın olma sebepleri üniforma aşığı kızlar gözün üstünde olsun güvenme demiyorum fakat sen yine de dikkatli ol zaten çapkın olup olmadığını karakterinden az çok anlamış olman lazım

3
    0 Yorumla
  • Belin35
    Belin35 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 28 , eic 100%
    1 yıl

Polis değilim ama tecrübem var. Eğer evcil biriyse iş yerinde yorulduğu günler var ama oturduğu günler de var yani evcilse sana her türlü bahaneyi sunup yürüyüş bile yapmayabilir sıkılırsın sürekli evde oturmaktan bi aktivite yok herhangi bir değişiklik yok bide iş stresini eve getirebilir bazıları emir aldığı ıcın evde öfkesini çıkarır şiddet degıl geçimsiz olr

1
    0 Yorumla
  • Nilgun36
    Nilgun36 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 37 , eic 92%
    1 yıl

ailemde var ama. polis tek kavramsa yanıtı zor... mesela emniyet muduru mu, uzman komiser mi, yoksa düz polis mi... neden? çünkü üniversite eğitimine denk gelen memuriyet de var, liseden sonra 2 aylık eğitimle düz memur olan da var. farkı şu, eğitim ve görgü seviyesi değişir.. polis olduğu için yazdığım sebeplerden ötürü iyi ve kötü yanı oluşur. tabi herşeyin başı insanlık.

1
    6 Yorumla
    • Paulq
      Paulq
      1 yıl

Hepside aldatıyor farketmez

Yorumla
    • Nilgun36
      Nilgun36
      1 yıl

@Paulq o durum meslekten bağımsız maalesef

Yorumla
    • Paulq
      Paulq
      1 yıl

Degil

Yorumla
    • Paulq
      Paulq
      1 yıl

Elinde belinde silah olunca özgüven geliyor

Yorumla
    • Nilgun36
      Nilgun36
      1 yıl

@Paulq benim yengem dördüncü derece emniyet müdürlüğünden emekli oldu. İki çocuk anneliği yaptı ikisi deokudu. Yengem de çok düzgün insandır. Erkekler için de farkı yok, karakter meselesi bunlar.

Yorumla
    • Paulq
      Paulq
      1 yıl

Degila

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    1 yıl

Çalışma saatleri ve asla güvenli bir meslek degil, polisler nöbet , vardiya vs. çalışıyor ayrıca kendilerine bile zamanları yok. Ama her şey senin elinde yemek hazırlarsın götürürsün ya da çocugunla birlikte gün içinde ziyaretine gidersin ararsın, görüntülü , bir sürü seçenek var ihtimalde var sen yeter ki onu sevmek iste , çabala , emek harca her şey düzene girer. Su yolunu bulur.

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    1 yıl

En yakın arkadaşımın eşi polis psikolojileri berbat ve şiddet eğilimli, aldatmayan polis neredeyse hiç yok hepsi karı kız peşinde, gece gündüz fark etmez görev geldi mi yoklar ha bunu da aldatma için çok güzel kullanıyorlar görev var diyip çıkıyorlar, benim de ex manit polisti aynı şeyler geçerliydi ek olarak duygusuzlar kesinlikle 🤷

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    1 yıl

mesleki acıdan bakacaksan olaya pek çok meslekte gergin sinirli insan olabilir sadece bu meslege has degil önemli olan sana sevgisi varsa saygılı ve seviyesini koruyan bir tarafta ise genelde mutlu eder bunlardan biri bile yoksa meslegi önemli degil kırabilir daima konu fark etmeksizin

1
    0 Yorumla
  • Believer34
    Believer34 Takip Et
    Yoda Yaş: 46 , eic 100%
    1 yıl

Polislik en zor mesleklerden biridir. Evlendikten sonra gerçekleri çok net görürsün. Para olarak da ahım şahım kazanmıyorlar bunu bil.

3
    1 Yorumla
    • 52Dibekgötlü52
      52Dibekgötlü52
      1 yıl

60 alırlar garanti

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    1 yıl

Polis benim dayım. Bazı şeyleri biliyorum. Böyle polis subay , asker ve sağlık sektörü insanı ile evlenirsen psikolojilerinin diğer normal insanalara göre normal olmadigini düşünuyorum ben. ama zaten gebek olarak evleneceğin için git helvani hazirla simdixen :)

0
    0 Yorumla
  • Cod2009
    Cod2009 Takip Et
    Master Yaş: 24 , eic 100%
    1 yıl

Polis ile evlilik Tavsiye etmem zorlukları çok Sürekli başka şehirlere gidersin görev çıkar günlerce hatta aylarca eve gelmediği zamanlar olur Polisin görevleri Ağır

1
    0 Yorumla
  • cαssíєєє u
    cαssíєєє Takip Et
    Master Yaş: 102 , eic 100%
    1 yıl

Bir gece ansızın göreve çağrılabilir. Mesai saatlerinde zorluk yaşarsınız. İleride çocukların okulu konusunda da sorun yaşayabilirsiniz, tayinlerden dolayı. Aklıma gelenler bunlar.

1
    0 Yorumla
  • atanamadımçoksıcaktı
    atanamadımçoksıcaktı Takip Et
    Yoda Yaş: 27 , eic 101%
    1 yıl

Çalıştığım dönemde çoğu karısını aldatıyordu. Asker ve polis kısmı neden böyle anlamıyorum ama karısı giderdi gecesinde başka bir kadın gelirdi.

2
    1 Yorumla
    • _Cemile_
      _Cemile_
      1 yıl

Nereden biliyorsun pekj nerede çalışıyorsun polis miydin?

Yorumla
  • Silhouettee
    Silhouettee Takip Et
    Yoda Yaş: 41 , eic 100%
    1 yıl

Ya umarım polis biri cevap verir ama polislik Eğer masabaşı işi değilse zor ve tehlikeli iş be kardeşim. bilemiyorum seviyorsan devam et istersen. Tercih senin.

1
    0 Yorumla
  • Arteria_Coronaria
    Arteria_Coronaria Takip Et
    Guru Yaş: 25 , eic 100%
    1 yıl

İyi tarafı var mı diye sorman daha mantıklı olurdu bence. Mesleği kötülemek için değil. Polis, asker gibi mesleklerde evlilik yürümüyor.

2
    1 Yorumla
    • Arteria_Coronaria
      Arteria_Coronaria
      1 yıl

Pilot var birde. Adamlar hep havada. Karada denk gelemezsin. Evlilik yürümez biri havada diğeri karadayken.

Yorumla
  • atmc123
    atmc123 Takip Et
    Yoda Yaş: 31 , eic 99%
    1 yıl

Ben bir memur olarak söylüyorum guzel ynları da var köyü yanlrı da ama insanın en başta kendisinde bitiyor.. detay soracak olursanız KS kuralları geregı kapalı olarak buradan cevaplamaya calısırım..

0
    0 Yorumla
  • MaviHayal99
    MaviHayal99 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 31 , eic 88%
    1 yıl

Polislik mesleğinin en zor yanı düzensiz ve uzun çalışma saatleri olması, bazen özel hayata vakit ayırmakta zorlanabiliyorlar

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    1 yıl

Kız kardeşimin eşi komiser, ben güvenlik memuruyum. Bir defa anlık zamansız işler çıkabiliyor örneğin gecenin ikisinde işe gitmesi gerekebilir gibi. Bir de belli aralıklarla şehir değiştirmek zorunda kalabilirsiniz tayin durumundan dolayı.

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    1 yıl

Polis çocuğuyum erkek arkadaşım da polis herhangi bir zor tarafı yok ekstra şehir dışı görev veya gece çalışma vs biryere gideceksek ekstra birden çağırıyorlardı babamı bu görevler dışında benımki hep gece çalışıyor sıkıntısı yok valla 😂

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    1 yıl

Her mesleğin kötü tarafları olur, sadece kötüyü düşünürsek evlenmeyi bırakın evden dahi dışarı çıkamayız. Ayrıca; eş demek iyi anlardan çok kötü yanlara destek olmaktır! Herkes kılçıksız balık seviyor. Ne güzel iş,

0
    0 Yorumla
  • Muallime__
    Muallime__ Takip Et
    Master Yaş: 30 , eic 58%
    1 yıl
    Eğitim & Kariyer konusunda 1,3b cevap paylaştı.

Postallar yüzünden koku olabilir ama eve gelince ayaklarını yıkar. Aklıma en kötü yanı olarak bu geldi. 😅

0
    1 Yorumla
    • Freddy1616
      Freddy1616
      1 yıl

Eşi mi yıkar ayaklarını

Yorumla
  • Sanal_Adam
    Sanal_Adam Takip Et
    Master Yaş: 36 , eic 31%
    1 yıl

Gecesi gündüzü olmaz

Bir telefonla çıkar gider

Aklın onda kalır

En kötü ihtimalle bir gün vatan sağolsun dersin.

0
    3 Yorumla
    • _Cemile_
      _Cemile_
      1 yıl

🥺🥺😢😢

Yorumla
    • Sanal_Adam
      Sanal_Adam
      1 yıl

@_Cemile_ yaşanmışlığın mı var

Yorumla
    • _Cemile_
      _Cemile_
      1 yıl

Hayır yaşanmışlığın yok ama düşüncesi bile çok üzüyor insanı 😕🥺

Yorumla
  • kavіnsky
    kavіnsky Takip Et
    Xper 5 Yaş: 26 , eic 100%
    1 yıl

babam polis emeklisi, yani gördüğüm kadarıyla yaş ilerledikçe hepsi kafayı tırlatıyor

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Kim sağlam ki

Yorumla
  • Merveonair
    Merveonair Takip Et
    Xper 6 Yaş: 27 , eic 98%
    1 yıl

Stres vardır yoğunluk vardır. Ama seviyorsaniz aranızdaki bağa da güveniyorsan sorun olmaz

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    1 yıl

Asker ve polislerden eş olmaz.
    İşte yasadg stresi gelip sana boşaltıyor, işyerinde birilerine emir vermeye alistg icn evde de seni yönetip emir veriyor sürekli hc sekmiyor

1
    3 Yorumla
    • Yorgun_Yurekli
      Yorgun_Yurekli
      1 yıl

Cok cekmis gibisin?

Yorumla
    • _Cemile_
      _Cemile_
      1 yıl

Yani hepsi aynı mı bunların hiç mi iyisi yok anlamadım herkes kötülemiş burada 🙄 bir de sen sadece kendi eşin için mi söylüyorsun bunları yoksa genel mi

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Genel tabiki.
      Kendi iclernde binlerce olaylar oluo eşleriyle dışarıya yanstmiolar birde düşün

Yorumla
  • jezeyKP
    jezeyKP Takip Et
    Yoda Yaş: 34 , eic 100%
    1 yıl

İyi bir tarafı var mı diye sorsan daha mantıklı olabilirdi.

0
    0 Yorumla
  • Bay_Nutella
    Bay_Nutella Takip Et
    Master Yaş: 50 , eic 94%
    1 yıl
    Eğitim & Kariyer konusunda 1,3b cevap paylaştı.

Bir yıl içinde kalan polis intihar etti iyice araştır

0
    0 Yorumla
  • Zorunne388
    Zorunne388 Takip Et
    Master Yaş: 30 , eic 98%
    1 yıl
    Eğitim & Kariyer konusunda 524 cevap paylaştı.

Kötü tarafı şu zamanlı zamansız nöbet

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    1 yıl

Duzensiz hayata alısabilecek misin? Yeri gelecek 24 saat calısacak o adam. Gunlerce izinsiz calısacak. Bunu kabullenecek misin? Kızların cogu uniformaya asık oluyor. Belki sen de uniformayı oncelik gordun esinde? Hadi diyelim oyle değil. Basa donuyorum kızların cogu uniforma asıgı. Esini cok kıskanacaksın bastan soyleyeyim. Eger sen polis degilsen (ki bu soruyu sorduguna gore değilsin) isin cok zor soyleyeyim.

0
    0 Yorumla
  • DeadMansBody
    DeadMansBody Takip Et
    Xper 7 Yaş: 103 , eic 96%
    1 yıl

İstediğin soruyu sorabilirsin 10yillik polis olarak

0
    8 Yorumla
    • _Cemile_
      _Cemile_
      1 yıl

Herkes polisler aldatır falan demişler neden? Polisler neden aldatır mesela niye başkaları değil de özellikle polisler için söylüyorlar bunu çok merak ediyorum 😐😕

Yorumla
    • DeadMansBody
      DeadMansBody
      1 yıl

Polis ve askerler genelde erkek gruplaroyla çalışır ve bazı kadınlar üniformaya hoşlanti duyarlar ayran gönüllü erkeklerde atlar bu polislik le alakası yok adımız çıkmış ama karakter meselesi tabiki herkes bir değil

Yorumla
    • _Cemile_
      _Cemile_
      1 yıl

Kadının hoşlanması ayrı bir şey erkeğin hemen atlaması ayrı ben erkekleri soruyorum yani herkes yapabilir bunu haklısın her meslek grubunda vardır ama özellikle polis ve askerler için söylenince merak ediyor insan sen hiç şahit oldun mu buna çevrende vs.

Yorumla
    • DeadMansBody
      DeadMansBody
      1 yıl

Evet oldum tabi her teklif kabul ediliyor maalesef Üniforma çekici geliyo demekki bana denk gelmedi nedense tek tabanca devam :)

Yorumla
    • _Cemile_
      _Cemile_
      1 yıl

Aman boş ver hiç bulaşma sen bari temiz kal

Yorumla
    • DeadMansBody
      DeadMansBody
      1 yıl

Bi kişi olsun bari :))

Yorumla
    • _Cemile_
      _Cemile_
      1 yıl

Bunlar böyle yaparak polislik mesleğini lekeliyorlar insanların bakışı değişiyor bunlara

Yorumla
    • DeadMansBody
      DeadMansBody
      1 yıl

Kesinlikle çok değişti zaten

Yorumla
  • Timut
    Timut Takip Et
    Xper 6 Yaş: 54 , eic 97%
    1 yıl

Çok seviyorsan hiç bir şey kötü gelmez , yeteri kadar sevmiyorsan zor.

0
    0 Yorumla
  • Redamancy-4
    Redamancy-4 Takip Et
    Mentor Yaş: 22 , eic 99%
    1 yıl
    Eğitim & Kariyer konusunda 5,3b cevap paylaştı.

Çalışma saatleri çok esnek oluyor gece bile bir telefonla kalkıp işe gidebiliyorlar

0
    0 Yorumla
  • günes121212
    günes121212 Takip Et
    Master Yaş: 26 , eic 100%
    1 yıl

Polisler ve askerler genelde aldatıyor oysa uzak durun derim kızlar

0
    0 Yorumla
  • GıcıkAdam34
    GıcıkAdam34 Takip Et
    Yoda Yaş: 22 , eic 101%
    1 yıl

2gün eve gelmiyo bi gün uyku uyumak zorunds kalıyo

0
    0 Yorumla
  • Hayalprest00
    Hayalprest00 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 31 , eic 100%
    1 yıl

Her işte risk olabileceği gibi polisliktede riskler var. Diğerlerine göre fazla

0
    0 Yorumla
  • rapunzely
    rapunzely Takip Et
    Yoda Yaş: 33 , eic 96%
    1 yıl

Zor tarafları var geceleri gündüzleri belli değil Allah yardımcıları olsun

0
    0 Yorumla
  • DİYKAT
    DİYKAT Takip Et
    Master Yaş: 28 , eic 100%
    1 yıl
    Eğitim & Kariyer konusunda 388 cevap paylaştı.

Gecesi gündüzü belli olmaz. Nöbeti çok olur. Bir de bulunduğu ve gittiği yere göre de değişir

0
    0 Yorumla
  • çok_yaramazınız
    çok_yaramazınız Takip Et
    Master Yaş: 36 , eic 51%
    1 yıl
    Eğitim & Kariyer konusunda 1,6b cevap paylaştı.

Eslektr kötü yanı nöbetlerin olması işte hani değilse karakteri önemli

0
    0 Yorumla
  • greengoo
    greengoo Takip Et
    Guru Yaş: 34 , eic 99%
    1 yıl
    Eğitim & Kariyer konusunda 368 cevap paylaştı.

polis değilim ama rahat yaşarsın bir süre sonra aldatırsın.

0
    17 Yorumla
    • Yusufcan03
      Yusufcan03
      1 yıl

Ne alaka aw kadina hemen suç

Yorumla
    • greengoo
      greengoo
      1 yıl

kadına suç atmadım bir olasılık.

Yorumla
    • Yusufcan03
      Yusufcan03
      1 yıl

Genel bakiş acisi kötu birşeydir

Yorumla
    • greengoo
      greengoo
      1 yıl

farkındayım, fakat ne kadar polis eşi varsa aldattığına şahit oldum

Yorumla
    • Yusufcan03
      Yusufcan03
      1 yıl

Nerde oldun mesela

Yorumla
    • greengoo
      greengoo
      1 yıl

örnek karşı komşum , ve başka gözümle gördüm ve duyduğumda çok sen polissin galiba bu kadar savunduğuna göre

Yorumla
    • Yusufcan03
      Yusufcan03
      1 yıl

Yok beya benim teymezin kocasi polisdi teyzem kocasini altati😞 Bende de travma kalmis o yuzden sorguladim

Yorumla
    • greengoo
      greengoo
      1 yıl

yani bak üzücü bir durum ama sende tanık olmuşsun

Yorumla
    • Yusufcan03
      Yusufcan03
      1 yıl

Ben videosunu gördum bizim evi kullanmislardi ama biz evde yoktuk ben her zaman kendi odama kamera koyarim yani 7-24 saat aciktir o zaman 14 yasindaydim baya fena yapmislardi adam 1.90 boyunda seyi ise neyse iste adamin eleri baya buyuktu teyzemin seyine osmanli tokati gibi vuruyormus bizim 2 komsu duymus hapda bizi aradilar biz cevap verdik boyle olmus soyle olmus derken tamamen anlati sonra bublar baya kotu adam siddetli yaomisti o video izkeyince o kadar uzuldumku o adamin yerinde hissetim kendimi yani teyzemin kocasinin teyzemde yerinde kalkamiyormus ama evden ayrilmisti adam inu kokarjnda goturmustu video gordum kadariyla cok farkli hissetim yani Şu an evlilik midemi bulandiriyor biliyor musun teyzem haylaga evli kocasiyla bu video sadece ben izledim - ama cok kotu santajlar yaoiyrum yani dinlemek istersen anlatim

Yorumla
    • greengoo
      greengoo
      1 yıl

yok sağol sıkıntı bir durum

Yorumla
    • Yusufcan03
      Yusufcan03
      1 yıl

Baya sikinti bir durum ama onun sayesinde 8 ülke gezdim bana sürekli kufur ede ede gerdanlik para ne varsa veriyor 2 3 tane motor almistim yani bir cok sey iste allh ondan razi olsun 🥹🤣

Yorumla
    • greengoo
      greengoo
      1 yıl

en çok senin işine yaramış 😂

Yorumla
    • Yusufcan03
      Yusufcan03
      1 yıl

Üzuluyorum be knk 😭 ben kendime otelde yasiyorum o bana para veriyor otelde kendi paramida kazanmaya basladim cunku baya bilgi topluyorsun yani zenginler geliyor o geliyor bu geliyor derken artik yani onlarun ortainda oldugun icin baya bir gelisiyorsun ama 3-4 ay sonra kazanmaya basliyacam sonra teyzemi rahat birakicam -:)

Yorumla
    • greengoo
      greengoo
      1 yıl

alışmışsın sıcak paraya yok demessin

Yorumla
    • Yusufcan03
      Yusufcan03
      1 yıl

Neden diyim yaaa oh mis gibi artik

Yorumla
    • M__elekk__
      M__elekk__
      1 yıl

@Yusufcan03 grengo bu Ergen'in p*rno uyduruduğu fantezi hikayesine inandın mj gerçekten

Yorumla
    • greengoo
      greengoo
      1 yıl

@M__elekk__ tabi ki hayır.

Yorumla
  • everythingisdream
    everythingisdream Takip Et
    Xper 7 Yaş: 35
    1 yıl

Yalnızlığa hazır ol. Çünkü çalışma şartları sana evde oturman gerektiğini söyler. Günübirlik bile bir yere gidemiyorsun. Seninle çok zaman geçiremez. Zor bir meslekleri var çok çabuk yaşlanıyorlar. Senin sürekli fedakarlık yapman gerekecek.

1
    1 Yorumla
    • blnmyorkim
      blnmyorkim
      1 yıl

Alakası bile yok yanıltma milleti branşına göre değişir

Yorumla
  • Şalgamiçcem
    Şalgamiçcem Takip Et
    Xper 1 Yaş: 26
    1 yıl

Yakınım polis ve tahin işlerinde dolayı çok kez yer değiştirmek zorunda kalırsın ve eğer adliye tarzı yerde çalışmıyorsa gecesi gündüzü karışık olur ama bence bu onu çok seviyorsan rahatlıkla aşabilirisn

1
    1 Yorumla
    • Hassas_Dokunuşlar
      Hassas_Dokunuşlar
      1 yıl

Benden.. sana.. gelene..
      Karşılık.. verir.. misin.. lütfen 😊
      Şimdiden teşekkürler 😎👍

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    1 yıl

Evet kotu bir yani var. Bakalim sen o kutsal meslege sahip birine layik bir eş olabilecekmisin? Şu an ki sorun bu

1
    1 Yorumla
    • _Cemile_
      _Cemile_
      1 yıl

Kızı niye kötülüyorsun ki şimdi kötü bir şey mi söylemiş insanlara fikrini soruyor sadece ne var bunda? Belki onu da çevresinde uyaranlar oldu yapma etme pişman olursun falan dediler belki o da emin olmak için soruyor yasak mı?

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    1 yıl

Babam polis ve sürekli tayin olayından dolayı insan polislikten soğuyor
    en sevdiğin yerden taşınmak zorunda kalmak çok kötü oluyor🙁

1
    0 Yorumla
  • murat165
    murat165 Takip Et
    Bilge Yaş: 36
    1 yıl

27 yasinda daha gençsin bu meslek dalı heralde il disinda çalışma işi gibidir her zaman evde olmaz sanırım yaşında geçmiyor diyeyim

0
    4 Yorumla
    • Tükendimçok2
      Tükendimçok2
      1 yıl

Klasik türk kızları 25 e gelince aklı cikiyor evlenemedim diye niye böyle dusunuyorlar bilmem çok yanlış ama yapacak bir şey yok

Yorumla
    • murat165
      murat165
      1 yıl

Cevreden boyle yansitiyorlar

Yorumla
    • Tükendimçok2
      Tükendimçok2
      1 yıl

Evet çevresi evleniyor diye bulduğu ile evleniyor sonra da pişman oluyor

Yorumla
    • murat165
      murat165
      1 yıl

Sonra pişmanlık duyanlarda oluyor kimisi cinsellikten kimisi davranislarda aldatmadan ilgisizlikten; bu arkadasta ilgisizlikten yakinacak gibi cinsel ihtiyaçları sıkıntı yaratabilir belki zor mesleklerden biri

Yorumla
  • cinaryas4rr
    cinaryas4rr Takip Et
    Xper 1 Yaş: 19
    1 yıl

Çok haksızlığa ve mobbinge maruz kalıyorlar, ek maaş almadan ve yemek desteği olmadan çok uzun süre nöbete bırakılabiliyorlar. Kısaca polislik çok zor meslek, her zaman anlayışla karşılamalısınız.

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    1 yıl

Kötü bir meslek değil ama zorlukları var diye düşünüyorum tabi bunu daha iyi bilen biri çıkarsa cevaplarsa daha iyi olur

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    1 yıl

evlenme o zaman kızlar üniformalı erkek diye ölüyor kapanın elinde kalır sende o zaman iyi mi kötü mü görürsün

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    1 yıl

Hiç yüzünü göremiyorsun yüzünü görsen cenletliksin o yüzden iyi olur senin için 😄

0
    6 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Olumlu yönleri 😂

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Evet normal arkadaş gibi oluyorsun seni sinirlendiremez seni kısıtlayamaz çünkü vakti olmuyor sana bunları yapmaya bunları yaşatmaya 😄😄daha ne istiyorsun kafan rahat oh mis sorunlar taşkınlıklar kavga gürültüler insan insanla çok takılınca çıkar

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Benim bir doktor sevgilim vardı yüzünü görünce cenletliktim hiç vakti yoktu hiç birşeye sadece yataktan yatağa beraber oluyorduk sıfır sitres hep huzurlu mutlu oluyorduk 😄

Yorumla
    • Tükendimçok2
      Tükendimçok2
      1 yıl

Dr sana nasıl bakti

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Dr niye bakmasın ki ona neler vereceğimi iyi bildiği için baktı ve verdim

Yorumla
    • Tükendimçok2
      Tükendimçok2
      1 yıl

Hdjdjdkfj

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    1 yıl

Asabi olur çekilmez sana söyleyim görünmeyen yüzü evlenince çıkar

0
    5 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

27 yaşına gireceğim yaş geçiyor artık takmam asabiliğini şiddet olmadığı sürece

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Yani yaşın geçiyor diye de boyle bir evlilik yappmak mi lazım

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Onun kaşı bunun gözü derken yal geçiyor

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Benim de öyle valla ama doğru seçim önemli

Yorumla
    • Tükendimçok2
      Tükendimçok2
      1 yıl

27 yaş geçmiş bir yaş mı kanka ya aklıniz çıkıyor 25 i geçip evlenemedim diye

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    1 yıl

Ohoo evlenme aşamasına geçmişsin zaten kötü tarafları olsa evlenmekten vazgeçecek misin

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    1 yıl

Kahramanlık mesleklerden … fedakarlık gereken güzle bir meslek

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    1 yıl

gün gelecek zamansızliktan ona beni becer diye yalvaracaksın

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    1 yıl

Sadakat bekleme ve uyumaya devam edebilirsen kötü değil

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Birde yorumlara baktım da hepsi doğru ve sen nasıl onu alt komşu olayında hemen peone6 düşüp tavladiysan herkes de her ihbarda bunu yapacak ve o sana da hayır denediği gibi çoğuna evet diyecek bunu bile bile görmez duymaz kabullenir isen OK. Evli komiser peşimden aylarca koştu maceralarını anlatırdı ihbar sonrası yaşadıklarını ama ben ona asla evet demedim fakat kimse ben değil. Evet diyen çok olacaktır

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    1 yıl

Psikolojik sıkıntıları olma ihtimalleri diğer meslek gruplarından daha fazla

0
    0 Yorumla
  • Kilic15391
    Kilic15391 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 26
    1 yıl

Ne sacma soru. kusur mu ariyorsun yani. ille de kotu yon duymak istiyorsan elinin altinda surekli silahinin olmasi riskli. ofke problemleri varsa daha da riskli

0
    0 Yorumla
  • SungJinWoo
    SungJinWoo Takip Et
    Xper 3 Yaş: 20
    1 yıl

farklı illere gitmek zorunda kalacak ya ayrı kalacaksınız 3 er 4 er sene ya da onunla gidiceksin sende il il gezceksin, 3,4 defa il değişmeniz gerekicek

0
    2 Yorumla
    • _Cemile_
      _Cemile_
      1 yıl

Onunla gider neden 3 4 sene ayrı kalsın ki eşiyle

Yorumla
    • SungJinWoo
      SungJinWoo
      1 yıl

@_Cemile_ ya ayrı kalırsınız ya da onunla sende gidersin demişim zaten, canım mısın cemile bırak içiyorum

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    1 yıl

Stresli meslek iyi dusun nerede gorev yapiyor?

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    1 yıl

Bence değil korur kollar seni işte ne güzel

0
    0 Yorumla
  • Devamını Gör (69)
Devamını Gör(114)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Eğitim & Kariyer > Sorular > Evleneceğim kişinin mesleği polis. Kötü tarafları var mı?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Sizce polis biriyle evlenmek kötümü? 30 cevap verildi
İleride Evleneceğim kişinin polis olması için ne yapmalıyım? 7 cevap verildi
Polisle evlenmek nasıl bir şey, aranızda polis olan var mı? 9 cevap verildi
Arkadaşlar polis biriyle evlenilirmi? 9 cevap verildi
Polisle evlenmek zor mudur? 10 cevap verildi
Bir polisle evli olmak nasıldır her iki taraf için de? 13 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Hayatınızdaki insanları kullanmak için mi hayatınızda tutarsınız?
  • Erkek övgüyle, kadın ilgiyle, çocuk sevgiyle yaşar. Siz ne kadar yaşayıp, yaşatıyorsunuz?
  • Ben çay içerken üstündeki kıyafet bende olsaydı, ne giymiş olurdum?
  • Saçlar anıları saklar mı?
  • Bir günlüğüne tarihten biri olsan kim olurdun?
  • Vay... Be Bunu bilmiyordum!" Yüksek bir yerden bakınca benim Ruhum Çekiliyor gibi oluyor, Dizlerimin bağı çözüldü" Dedirten Nedir?
  • TÜİK güncel verileri açıkladı! At ve eşek sayısındaki büyük düşüş sizce neden kaynaklanıyor?
  • Hindistan Başbakanı "Temizlik doğamız haline gelecek, dünyanın en temizi biz olacağız" dedi! Sizce başarabilirler mi?
  • CHP'li vekilin 'taytla geziyor' dediği vali görevden alındı. Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz?
  • Kardeşinizin çocuğu olmuyor diye kendi çocuğunuzu evlatlık verir miydiniz?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨