1 yılPsikoloji açısından ikiniz için de zor çünkü o mesleğiyle, sen de onunla uğraşmalısın. Gece yarısı bile işe çağırılabilir, onun mesleği yüzünden çevreden tepki görebilirsiniz, işte yaralanabilir veya yaralayabilir, berbat şeyler görüp etkilenebilir, bunların sonucunda öfke problemi veya depresyon yaşayabilir.
Senin durumunda da işi sayesinde birilerini tavlaması kolay olacağı ve onun arkasını kollayacak meslektaşları dolayısıyla eşinin sadakatli olduğundan emin olman mümkün olmayabcaktır. Askerlik, polislik, doktorluk gibi mesleklerin materyalistik açıdan faydasının çok olmasının bir sebebi var.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
1 yılÇok var. Amcam emniyet müdürlüğüne kadar yükselmiştş Ankara 'da sonra emekli oldu. 4 sene önce de vefat etti ama polis ya da asker birinin aile kurması ve sürekli eşine ve çocuklarına ilgi göstermesi imkansız yani bazı zamanlar ki bu çok fazla eşin eve gelemeyecek çünkü sabaha kadar araçla devriyede olacak falan. Sürekli yer değiştireceksiniz çünkü atamalar olacak lojman değişecek. Can güvenliği korkusu ayrı bir olay. Birde evine silah sokabilecek misin? Bazı kadınlar çok karşıdır silaha. Polis ile evleneceksen buna razı olacaksın.
00 Yorumla
Genel olarak Sürekli taşınma eşin için endişe her an kötü bi haber gelecek korkusu
zor bi yaşam ama adam değilse bu liste çok daha uzun olur aldatma işin stresini eve getirme emir verme vb.
00 Yorumla
Polislik zor mesleklerden, seni ara sıra görmeye fırsatı olur, çamaşır bulaşık ütü olaylarına hazır ol, gezmeyi tozmayı unut, bayramlarda evde olmasını unut, daha sayım mı
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba, harika bir soru sormuşsun. 😊 Hayatta en önemli şey, birlikte olduğun kişinin karakteri ve sana hissettirdikleridir. Polislik zor ve fedakarlık gerektiren bir meslek. Zaman zaman kaygılar veya stresli anlar olabilir ama bu olumsuz bir şey değil. Her meslek grubunda farklı zorluklar var. Sevgi, saygı ve anlayış olduktan sonra mesleğin ne olduğu geride kalır. 💫 Kendine güven, birlikte yolları aşabilirsin! İleride karşına çıkan zorluklarda da güçlü olmayı öğrenirsin. Sevgiyle ilerle!
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
72Cevap
- Eğitim & Kariyer konusunda 38,6b cevap paylaştı.
u 1 yılkarakter önemlidir
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılPolis veya asker mesleği zordur haliyle yoğun stres sıkıntı psikojik olarak olumsuzluk bırakıyor.
Meslek değil karakter meselesi aldatma eğilimi buna takılma bence 🤷♀️
Tayin olayı sürekli belili zaman diliminde düzeninin bozulması olumsuz yanı olsada yeni yerleri keşfetmek olumludur.(tavsiye olarak eşyalı ev tercih edebilirsin ya da minimal eşya insanı olmanı tavsiye ederim.)
Bir evde saygı, sevgi varsa huzur olur problemli bir gün geçirdiğinde anlayışla yaklaşıp problemi çözünce sorunlarını bir şeyleri sorun olarak bakmak yerine çözüm arayarak gelmesini ve yardımcı olacağını ifade edersen bu durum yavaş yavaş yolunu bulur sert ve disiplin adamı oldukları için ister istemez naif duygular onlara ters gelebilir bunada meslek deformasyonu denilebilir 🤷♀️
Eşini iyi tanırsan kolaylıkları görebilirsin mesleği ile iyi veya kötü diyemeyiz 🤷♀️
40 Yorumla
1 yılevet polis biriyle evliyim eşim polis olduğundan düzenli bir hayatımız yok bazen uzun saatler çalışıyor eve geç geliyor özel günlerde ya da bayramlarda bile nöbeti olabiliyor birlikte geçireceğimiz zamanı sürekli planlayamıyoruz hep esnek davranmak zorunda kalıyoruz bazen stresli oluyor evde bile işi düşünüyor dışarıda yaşadığı gerginliği eve yansıtabiliyor senin onu anlayıp desteklemen lazım sürekli endişeleniyorsun eve gelene kadar merakta kalıyorsun ama sonuçta seviyorsan bunlar sorun olmaz birbirinize karşı anlayışlı olursanız güzel bir evlilik olur kötü yanları olsa da seven biri için çok büyük problemler değil sadece biraz sabırlı ve anlayışlı olman gerekiyor
23 Yorumla- 1 yıl
@Paulq onu her erkek yapiyor hepsinin lsikiloljisi bozuk evkenmeden önce ilişki evlendikten sonra ilişki kendilerine saygıları olmadığından Allah onların tüm o güzel özelliklerini aldı günümüzdeki örneklere bakarsanız anlarsınız zaten
1 yılBence en kötü tarafı bazen birini vurmak zorunda olmak. Polis ne olursa olsun silah kullanmaktan zevk almamalıdır. Mesela şu sorularla ilgili ne düşünüyorsun?
Kadın polisin suçluyu öldürerek rehineyi kurtarması hakkında ne düşünüyorsunuz?
Video ile ilgili düşünceleriniz neler? Polisler saldırganla beraber başkalarını da vuruyor?
011 Yorumla- 1 yıl
Ne zırvalıyon mk ya... Amerika mı burası ne adam vurması
- 1 yıl
Polis olunca vurmak da vurulmak da, hatta bıçaklanmak da. Zevk konusuysa herkes için aynı, genel olarak birini vurmaktan keyif almak yanlış bir şey.
- 1 yıl
@aliaslan0101 boş beleş seni. Kapasitenin yettiği şeylere yorum yapmç
- 1 yıl
@rekreasyonistt Birde işin vicdanla ilgili boyutu var. Bir polis böyle bir durumda gereksiz güç kullandığı için vicdan azabı çekerse ne olur? Polis olmanın kötğ yanlarından biri işte
- 1 yıl
La sus la boş yapıyon bi ya**ragı bilmeden konuşuyon. Çevrendeki polislere sor bakalım hangisi adam vurmuş. Avk salağı arka sokaklar sandın galiba sen. Dizilerden izlemiş gelmiş konuşuyor burada. Sıgır seni sıgır davar
- 1 yıl
@aliaslan0101 soruyu soran sen değilsin cevaplayan sen değilsin gelmiş küfrediyon terbiyesizlik yapıyon. Senin hakkın iyi bi dayak ama maalesef. Sana tavsiyem kimsenin yüzüne söyleyemeyeceğin şeyi burada yazma yazsan bile doğrudan sana bişey söylenmediyse yazma
- 1 yıl
Numaranı veya instanı yaz yüzüne de söylicem
- 1 yıl
@aliaslan0101 bırak Kendini avutmayı. Onlar burada paylaşılmaz
- 1 yıl
Türkiye'de hiçbir polis birini vurmadı veya kendisi vurulmadı sanmak ne kadar mantıklı?
- 1 yıl
Dalya**rak yüzee kacı adam vurmuş acaba.. Bak bi
- 1 yıl
Zaten 'gereksiz' güç kullanan vicdan azabı çekmiyorsa orada ciddi bir sorun var demektir.
Çoğu kişi çapkınlar demiş ben de çok duydum belki de çapkın olma sebepleri üniforma aşığı kızlar gözün üstünde olsun güvenme demiyorum fakat sen yine de dikkatli ol zaten çapkın olup olmadığını karakterinden az çok anlamış olman lazım
30 YorumlaPolis değilim ama tecrübem var. Eğer evcil biriyse iş yerinde yorulduğu günler var ama oturduğu günler de var yani evcilse sana her türlü bahaneyi sunup yürüyüş bile yapmayabilir sıkılırsın sürekli evde oturmaktan bi aktivite yok herhangi bir değişiklik yok bide iş stresini eve getirebilir bazıları emir aldığı ıcın evde öfkesini çıkarır şiddet degıl geçimsiz olr
10 Yorumlaailemde var ama. polis tek kavramsa yanıtı zor... mesela emniyet muduru mu, uzman komiser mi, yoksa düz polis mi... neden? çünkü üniversite eğitimine denk gelen memuriyet de var, liseden sonra 2 aylık eğitimle düz memur olan da var. farkı şu, eğitim ve görgü seviyesi değişir.. polis olduğu için yazdığım sebeplerden ötürü iyi ve kötü yanı oluşur. tabi herşeyin başı insanlık.
16 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılÇalışma saatleri ve asla güvenli bir meslek degil, polisler nöbet , vardiya vs. çalışıyor ayrıca kendilerine bile zamanları yok. Ama her şey senin elinde yemek hazırlarsın götürürsün ya da çocugunla birlikte gün içinde ziyaretine gidersin ararsın, görüntülü , bir sürü seçenek var ihtimalde var sen yeter ki onu sevmek iste , çabala , emek harca her şey düzene girer. Su yolunu bulur.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılEn yakın arkadaşımın eşi polis psikolojileri berbat ve şiddet eğilimli, aldatmayan polis neredeyse hiç yok hepsi karı kız peşinde, gece gündüz fark etmez görev geldi mi yoklar ha bunu da aldatma için çok güzel kullanıyorlar görev var diyip çıkıyorlar, benim de ex manit polisti aynı şeyler geçerliydi ek olarak duygusuzlar kesinlikle 🤷
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılmesleki acıdan bakacaksan olaya pek çok meslekte gergin sinirli insan olabilir sadece bu meslege has degil önemli olan sana sevgisi varsa saygılı ve seviyesini koruyan bir tarafta ise genelde mutlu eder bunlardan biri bile yoksa meslegi önemli degil kırabilir daima konu fark etmeksizin
10 Yorumla
1 yılPolislik en zor mesleklerden biridir. Evlendikten sonra gerçekleri çok net görürsün. Para olarak da ahım şahım kazanmıyorlar bunu bil.
31 Yorumla- 1 yıl
60 alırlar garanti
Gizli Üye(36-45)1 yılPolis benim dayım. Bazı şeyleri biliyorum. Böyle polis subay , asker ve sağlık sektörü insanı ile evlenirsen psikolojilerinin diğer normal insanalara göre normal olmadigini düşünuyorum ben. ama zaten gebek olarak evleneceğin için git helvani hazirla simdixen :)
00 YorumlaPolis ile evlilik Tavsiye etmem zorlukları çok Sürekli başka şehirlere gidersin görev çıkar günlerce hatta aylarca eve gelmediği zamanlar olur Polisin görevleri Ağır
10 YorumlaBir gece ansızın göreve çağrılabilir. Mesai saatlerinde zorluk yaşarsınız. İleride çocukların okulu konusunda da sorun yaşayabilirsiniz, tayinlerden dolayı. Aklıma gelenler bunlar.
10 Yorumla
1 yılÇalıştığım dönemde çoğu karısını aldatıyordu. Asker ve polis kısmı neden böyle anlamıyorum ama karısı giderdi gecesinde başka bir kadın gelirdi.
21 Yorumla
1 yılYa umarım polis biri cevap verir ama polislik Eğer masabaşı işi değilse zor ve tehlikeli iş be kardeşim. bilemiyorum seviyorsan devam et istersen. Tercih senin.
10 Yorumla
1 yılİyi tarafı var mı diye sorman daha mantıklı olurdu bence. Mesleği kötülemek için değil. Polis, asker gibi mesleklerde evlilik yürümüyor.
21 Yorumla- 1 yıl
Pilot var birde. Adamlar hep havada. Karada denk gelemezsin. Evlilik yürümez biri havada diğeri karadayken.
Ben bir memur olarak söylüyorum guzel ynları da var köyü yanlrı da ama insanın en başta kendisinde bitiyor.. detay soracak olursanız KS kuralları geregı kapalı olarak buradan cevaplamaya calısırım..
00 Yorumla
1 yılPolislik mesleğinin en zor yanı düzensiz ve uzun çalışma saatleri olması, bazen özel hayata vakit ayırmakta zorlanabiliyorlar
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılKız kardeşimin eşi komiser, ben güvenlik memuruyum. Bir defa anlık zamansız işler çıkabiliyor örneğin gecenin ikisinde işe gitmesi gerekebilir gibi. Bir de belli aralıklarla şehir değiştirmek zorunda kalabilirsiniz tayin durumundan dolayı.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılPolis çocuğuyum erkek arkadaşım da polis herhangi bir zor tarafı yok ekstra şehir dışı görev veya gece çalışma vs biryere gideceksek ekstra birden çağırıyorlardı babamı bu görevler dışında benımki hep gece çalışıyor sıkıntısı yok valla 😂
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılHer mesleğin kötü tarafları olur, sadece kötüyü düşünürsek evlenmeyi bırakın evden dahi dışarı çıkamayız. Ayrıca; eş demek iyi anlardan çok kötü yanlara destek olmaktır! Herkes kılçıksız balık seviyor. Ne güzel iş,
00 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 1,3b cevap paylaştı.
1 yılPostallar yüzünden koku olabilir ama eve gelince ayaklarını yıkar. Aklıma en kötü yanı olarak bu geldi. 😅
01 Yorumla- 1 yıl
Eşi mi yıkar ayaklarını
1 yılGecesi gündüzü olmaz
Bir telefonla çıkar gider
Aklın onda kalır
En kötü ihtimalle bir gün vatan sağolsun dersin.
03 Yorumla- 1 yıl
babam polis emeklisi, yani gördüğüm kadarıyla yaş ilerledikçe hepsi kafayı tırlatıyor
01 Yorumla
Soran1 yılKim sağlam ki
1 yılStres vardır yoğunluk vardır. Ama seviyorsaniz aranızdaki bağa da güveniyorsan sorun olmaz
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılAsker ve polislerden eş olmaz.
İşte yasadg stresi gelip sana boşaltıyor, işyerinde birilerine emir vermeye alistg icn evde de seni yönetip emir veriyor sürekli hc sekmiyor13 Yorumla- 1 yıl
Cok cekmis gibisin?
Cevap sahibi1 yılGenel tabiki.
Kendi iclernde binlerce olaylar oluo eşleriyle dışarıya yanstmiolar birde düşün
İyi bir tarafı var mı diye sorsan daha mantıklı olabilirdi.
00 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 1,3b cevap paylaştı.
1 yılBir yıl içinde kalan polis intihar etti iyice araştır
00 Yorumla - Eğitim & Kariyer konusunda 524 cevap paylaştı.
1 yılKötü tarafı şu zamanlı zamansız nöbet
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılDuzensiz hayata alısabilecek misin? Yeri gelecek 24 saat calısacak o adam. Gunlerce izinsiz calısacak. Bunu kabullenecek misin? Kızların cogu uniformaya asık oluyor. Belki sen de uniformayı oncelik gordun esinde? Hadi diyelim oyle değil. Basa donuyorum kızların cogu uniforma asıgı. Esini cok kıskanacaksın bastan soyleyeyim. Eger sen polis degilsen (ki bu soruyu sorduguna gore değilsin) isin cok zor soyleyeyim.
00 Yorumla
1 yılİstediğin soruyu sorabilirsin 10yillik polis olarak
08 Yorumla- 1 yıl
Polis ve askerler genelde erkek gruplaroyla çalışır ve bazı kadınlar üniformaya hoşlanti duyarlar ayran gönüllü erkeklerde atlar bu polislik le alakası yok adımız çıkmış ama karakter meselesi tabiki herkes bir değil
- 1 yıl
Evet oldum tabi her teklif kabul ediliyor maalesef Üniforma çekici geliyo demekki bana denk gelmedi nedense tek tabanca devam :)
- 1 yıl
Bi kişi olsun bari :))
- 1 yıl
Kesinlikle çok değişti zaten
Çok seviyorsan hiç bir şey kötü gelmez , yeteri kadar sevmiyorsan zor.
00 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 5,3b cevap paylaştı.
1 yılÇalışma saatleri çok esnek oluyor gece bile bir telefonla kalkıp işe gidebiliyorlar
00 Yorumla
1 yılPolisler ve askerler genelde aldatıyor oysa uzak durun derim kızlar
00 Yorumla
1 yıl2gün eve gelmiyo bi gün uyku uyumak zorunds kalıyo
00 Yorumla
1 yılHer işte risk olabileceği gibi polisliktede riskler var. Diğerlerine göre fazla
00 YorumlaZor tarafları var geceleri gündüzleri belli değil Allah yardımcıları olsun
00 YorumlaEğitim & Kariyer konusunda 388 cevap paylaştı. Gecesi gündüzü belli olmaz. Nöbeti çok olur. Bir de bulunduğu ve gittiği yere göre de değişir
00 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 1,6b cevap paylaştı.
1 yılEslektr kötü yanı nöbetlerin olması işte hani değilse karakteri önemli
00 Yorumla Eğitim & Kariyer konusunda 368 cevap paylaştı. polis değilim ama rahat yaşarsın bir süre sonra aldatırsın.
017 Yorumla- 1 yıl
Ne alaka aw kadina hemen suç
- 1 yıl
Genel bakiş acisi kötu birşeydir
- 1 yıl
Nerde oldun mesela
- 1 yıl
Yok beya benim teymezin kocasi polisdi teyzem kocasini altati😞 Bende de travma kalmis o yuzden sorguladim
- 1 yıl
Ben videosunu gördum bizim evi kullanmislardi ama biz evde yoktuk ben her zaman kendi odama kamera koyarim yani 7-24 saat aciktir o zaman 14 yasindaydim baya fena yapmislardi adam 1.90 boyunda seyi ise neyse iste adamin eleri baya buyuktu teyzemin seyine osmanli tokati gibi vuruyormus bizim 2 komsu duymus hapda bizi aradilar biz cevap verdik boyle olmus soyle olmus derken tamamen anlati sonra bublar baya kotu adam siddetli yaomisti o video izkeyince o kadar uzuldumku o adamin yerinde hissetim kendimi yani teyzemin kocasinin teyzemde yerinde kalkamiyormus ama evden ayrilmisti adam inu kokarjnda goturmustu video gordum kadariyla cok farkli hissetim yani Şu an evlilik midemi bulandiriyor biliyor musun teyzem haylaga evli kocasiyla bu video sadece ben izledim - ama cok kotu santajlar yaoiyrum yani dinlemek istersen anlatim
- 1 yıl
Baya sikinti bir durum ama onun sayesinde 8 ülke gezdim bana sürekli kufur ede ede gerdanlik para ne varsa veriyor 2 3 tane motor almistim yani bir cok sey iste allh ondan razi olsun 🥹🤣
- 1 yıl
Üzuluyorum be knk 😭 ben kendime otelde yasiyorum o bana para veriyor otelde kendi paramida kazanmaya basladim cunku baya bilgi topluyorsun yani zenginler geliyor o geliyor bu geliyor derken artik yani onlarun ortainda oldugun icin baya bir gelisiyorsun ama 3-4 ay sonra kazanmaya basliyacam sonra teyzemi rahat birakicam -:)
- 1 yıl
Neden diyim yaaa oh mis gibi artik
- 1 yıl
@Yusufcan03 grengo bu Ergen'in p*rno uyduruduğu fantezi hikayesine inandın mj gerçekten
- 1 yıl
@M__elekk__ tabi ki hayır.
1 yılYalnızlığa hazır ol. Çünkü çalışma şartları sana evde oturman gerektiğini söyler. Günübirlik bile bir yere gidemiyorsun. Seninle çok zaman geçiremez. Zor bir meslekleri var çok çabuk yaşlanıyorlar. Senin sürekli fedakarlık yapman gerekecek.
11 Yorumla- 1 yıl
Alakası bile yok yanıltma milleti branşına göre değişir
1 yılYakınım polis ve tahin işlerinde dolayı çok kez yer değiştirmek zorunda kalırsın ve eğer adliye tarzı yerde çalışmıyorsa gecesi gündüzü karışık olur ama bence bu onu çok seviyorsan rahatlıkla aşabilirisn
11 Yorumla- 1 yıl
Benden.. sana.. gelene..
Karşılık.. verir.. misin.. lütfen 😊
Şimdiden teşekkürler 😎👍
Gizli Üye(25-29)1 yılEvet kotu bir yani var. Bakalim sen o kutsal meslege sahip birine layik bir eş olabilecekmisin? Şu an ki sorun bu
11 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılBabam polis ve sürekli tayin olayından dolayı insan polislikten soğuyor
en sevdiğin yerden taşınmak zorunda kalmak çok kötü oluyor🙁10 Yorumla27 yasinda daha gençsin bu meslek dalı heralde il disinda çalışma işi gibidir her zaman evde olmaz sanırım yaşında geçmiyor diyeyim
04 Yorumla- 1 yıl
Klasik türk kızları 25 e gelince aklı cikiyor evlenemedim diye niye böyle dusunuyorlar bilmem çok yanlış ama yapacak bir şey yok
- 1 yıl
Evet çevresi evleniyor diye bulduğu ile evleniyor sonra da pişman oluyor
1 yılÇok haksızlığa ve mobbinge maruz kalıyorlar, ek maaş almadan ve yemek desteği olmadan çok uzun süre nöbete bırakılabiliyorlar. Kısaca polislik çok zor meslek, her zaman anlayışla karşılamalısınız.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılKötü bir meslek değil ama zorlukları var diye düşünüyorum tabi bunu daha iyi bilen biri çıkarsa cevaplarsa daha iyi olur
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılevlenme o zaman kızlar üniformalı erkek diye ölüyor kapanın elinde kalır sende o zaman iyi mi kötü mü görürsün
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılHiç yüzünü göremiyorsun yüzünü görsen cenletliksin o yüzden iyi olur senin için 😄
06 Yorumla
Soran1 yılOlumlu yönleri 😂
Cevap sahibi1 yılEvet normal arkadaş gibi oluyorsun seni sinirlendiremez seni kısıtlayamaz çünkü vakti olmuyor sana bunları yapmaya bunları yaşatmaya 😄😄daha ne istiyorsun kafan rahat oh mis sorunlar taşkınlıklar kavga gürültüler insan insanla çok takılınca çıkar
Cevap sahibi1 yılBenim bir doktor sevgilim vardı yüzünü görünce cenletliktim hiç vakti yoktu hiç birşeye sadece yataktan yatağa beraber oluyorduk sıfır sitres hep huzurlu mutlu oluyorduk 😄
- 1 yıl
Dr sana nasıl bakti
Cevap sahibi1 yılDr niye bakmasın ki ona neler vereceğimi iyi bildiği için baktı ve verdim
- 1 yıl
Hdjdjdkfj
Gizli Üye(25-29)1 yılAsabi olur çekilmez sana söyleyim görünmeyen yüzü evlenince çıkar
05 Yorumla
Soran1 yıl27 yaşına gireceğim yaş geçiyor artık takmam asabiliğini şiddet olmadığı sürece
Cevap sahibi1 yılYani yaşın geçiyor diye de boyle bir evlilik yappmak mi lazım
Soran1 yılOnun kaşı bunun gözü derken yal geçiyor
Cevap sahibi1 yılBenim de öyle valla ama doğru seçim önemli
- 1 yıl
27 yaş geçmiş bir yaş mı kanka ya aklıniz çıkıyor 25 i geçip evlenemedim diye
Gizli Üye(25-29)1 yılOhoo evlenme aşamasına geçmişsin zaten kötü tarafları olsa evlenmekten vazgeçecek misin
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılKahramanlık mesleklerden … fedakarlık gereken güzle bir meslek
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılgün gelecek zamansızliktan ona beni becer diye yalvaracaksın
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılSadakat bekleme ve uyumaya devam edebilirsen kötü değil
01 Yorumla
Cevap sahibi1 yılBirde yorumlara baktım da hepsi doğru ve sen nasıl onu alt komşu olayında hemen peone6 düşüp tavladiysan herkes de her ihbarda bunu yapacak ve o sana da hayır denediği gibi çoğuna evet diyecek bunu bile bile görmez duymaz kabullenir isen OK. Evli komiser peşimden aylarca koştu maceralarını anlatırdı ihbar sonrası yaşadıklarını ama ben ona asla evet demedim fakat kimse ben değil. Evet diyen çok olacaktır
Gizli Üye(30-35)1 yılPsikolojik sıkıntıları olma ihtimalleri diğer meslek gruplarından daha fazla
00 Yorumla
1 yılNe sacma soru. kusur mu ariyorsun yani. ille de kotu yon duymak istiyorsan elinin altinda surekli silahinin olmasi riskli. ofke problemleri varsa daha da riskli
00 Yorumla
1 yılfarklı illere gitmek zorunda kalacak ya ayrı kalacaksınız 3 er 4 er sene ya da onunla gidiceksin sende il il gezceksin, 3,4 defa il değişmeniz gerekicek
02 Yorumla- 1 yıl
Gizli Üye(30-35)1 yılStresli meslek iyi dusun nerede gorev yapiyor?
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılBence değil korur kollar seni işte ne güzel
00 Yorumla- Devamını Gör (69)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler