Evde iş paketleme?

Merhaba Facebook'ta paketleme gördüm iş için bende yazdım ve iş insan kaynaklarindan birine yonlendirildim TC kapora hiç bişey istenmedi iş insan kaynaklarindaki beyefendi yazdı kayıt için arayacakti müsait olmadimi söyledim telefonla illa görüşülüp kaydolmam gerekiyor ve TC kapora isticekmisiniz dedim hiç bir özel bilgi bu şekilde istenemez sadece telefonda doğrulama yaparken kendiniz giriyorsunuz kimse görmüyor biz emin olmalıyız bir sürü ürün gondericez o yüzden doğrulama icin iletişimle haberleşmeliyiz dedi bende gene de korktum aslında bi çok şeyde doğrulama isteniliyor TC yani ama bunda korktum normal de paketleme işinde direk yazdin kişi istiyordu ilk kez birisi baya konuştu ve soyisim farklı yazmıştım hemen farkettiler soyisim değişikliği oldumu acaba evlilik veya boşanma gibi dediler baya konuşup insan kaynakları onur bey sizinle iletişime geçecektir efendim dedi ve yonlendirdi korkuyorum ama yeni doğum yaptım bebeğim var bu işe ihtiyacim da var evdeyim çünkü sizce bişey olur mu telefondan aradimda TC dogrulamasi yapsam herhangi bişey olur mu?

Evde iş paketleme?