Bu gün terk edildim lütfen okur musunuz?

Ailemin durumu iyi değil babamda vefat etti 2 erkek kardeşim var birisi 7 birisi 18 yaşında sevgilimle ciddi bir ilişkimiz var bu gün terk etti beni babam sa iken çalışmak istemiyordum evlenince oda zaten çalıştırmak istemiyordu babam vefat edince çalışmak zorunda kaldım maddi yönden durumumuz iyi değil bende evleninceye çalışmaya devam edeceğim aileme maddi destek çıkacağım dedim ilk başlarda kabul ediyordu tamam diyerek bir yerde çalışma bir dükkan açalım sen orayı işlet ailene oradan para gönder dedi bende senin paranda girmiş olacak dedim ben emeğimle yollayacağım dedim oda senin benim param yok dedi ikimizin ailesi sonuçta dedi bende kabul etmedim bir yerde çalışıp göndereceğim dedim çocuk ne olacak vs çocuğumuz olursa kaç yıl sonra çocuk istiyorsun felan dedi bende 2 yıl sonra dedim oda sen bakıcaydın ona buna baktırmam dedi sonra bir tartışma çıktı ben senin çalışmanı istemiyorum bir yerde evlenince ister devam et ilişkiye ister etme dedi tamam ailene destek çıkarız ama bir yerde çalışıp ailene destek çıkmanı istemiyorum ben gönderirim dedi kavga ettik ayrıldık

Bu gün terk edildim lütfen okur musunuz?