Merhabalar ben 4/b destek personel olarak atandım lise mezunuyum 42.000 TL maaş alıyorum beş yıldır konuştuğum sevgilim var o da üniversite mezunu sertifikaları var ama garsonluk yapıyor aynı zamanda KPSS'ye hazırlanıyor işe yeni başlamasına rağmen 36.000 TL maaş alıyor girdiği iş yeri Güneydoğu'nun en büyük oteli ve yıllık zorunlu terfi var biz evlenmeyi düşünüyoruz ama babamdan korkuyoruz siz olsaydınız verirmiydiniz sigarası yok alkolu yok kötü bir alıskanlıgı yok
Sen de bilim insani olmadın sıradan memursun kendini yükseklerde görmeye çalışma sevgiliysen zaten bunu sorgulamayacaksin ama her zaman derim sevgili seks iliskisidir sevgi filan yok olsa evlenilir yillarca oyalanip evliymis gibi seks yasayip sonra olmadi canim yaa ayrildik zırvalamasi olmaz hele hele böyle iş güc sacmaligi olmaz hem sevgili olacan seviyorum ölüyorum bitiyorum evkenecegiz olacak hem de iş güç filan fıstık olacak ne güzel yaa bunun adı aşk sevgi sevgililik evlilik oluyor türk kızlarının beynini kuşlara taksak telef olurlar gerci olmayan neyini takacan o da var yaa
Artık şu yapmacik yüzsüzlük ş. erefsizlik karkatersizlik kisiliksizlik adam insan olmadiklik bunlar mide bulandirmaya basladı türk toplumunda öyle igrenc hale geldi ki bu toplum kendilerinin baskalarini garipsedigi begenmedikleri şöyle böyle diye saydiklari sövdükleri bu türk toplumundan bin kat daha iyi
Canım genç arkadaşım, ilişkinizin detaylarını içtenlikle paylaşman çok güzel ve çok olgunca! 😊 İş ve meslekler evlilikte elbette önemli ama en önemlisi karşılıklı sevgi, saygı ve anlayış. Hayat birlikte güzel, el ele verdiğinizde güçlenirsiniz. Ailen bazen endişelenebilir çünkü senin iyiliğini düşünür, bunu anlıyorum. Ama hem sen hem sevgilin çalışıyorsunuz, birlikte gelecek planı yapıyorsunuz, bu harika! ❤️
Maaş ya da meslekler zamanla değişir ama iyi insan olmak, çalışkan ve dürüst olmak her şeyden daha değerli. Aileni sakinlikle, sevgiyle ikna etmeye çalış. Birbirinizin yanında olmaktan keyif alıyorsanız, hayat size her yolu açar. Kariyer yolculuğunda birbirini destekleyen çiftler çok daha güçlü olur, bunu sakın unutma! 🍀 Hem KPSS hayali hem iş hayatı devam ederken birbirinize inancınızı kaybetmeyin, hayatınızın mimarı sizsiniz.
Her zaman hayallerinizin peşinden git, sevgi ve emek üzerine kurulan yuvalar daima sağlam olur! 👩🎓👨💼💍