türklerde bir bikini sevdası başlamış illa poposunu erkeklere sergileyecek turistleri bile geçerler birde bazılarının yanlarında sevgilileri oluyor nasıl bir genişlik varsa
evet sosyal medyada görüyorum brazilian bikini kendini sergilemek hoş değil erkekler zaten hayvan gibi bakıyor gözlerini ayırmıyorlar rahatsız da olmuyorlar herhalde sevgilin de erkek illa bakıcaktır sana kalmış ilişkiyi bitirmek
çalışmadım ama arkadaşım vardı çalışan baya iyi bahşiş topluyordu turistlerden bazen akşamları partiye falanda gidiyormuş 2 kızla sevgili olmuş otelde çalışırken ama o 6 ay çalıştı
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Şimdiki aklım olsa gitmek isteyeni nede beni sevmekten vazgeçen insanı hayatımda tutmam. Gidecek insan gözü dışarıda olan insan her türlü yapar.
canın onu ırgat gibi kullanacaklar sıcagın altında gözü çıplak gezselerde görmez :D
Yaa görür ya
Bu adam nasıl para kazansın
Baska yere girsin otel ne alaka ya
Doğru bir sevgili adayı değilsin bu kıskançlıkla
He ben cok guzelım bi kere gitsin de ayriliyim
Konunun güzellikle alakası yok ekmek parası durum.
büyük pompa döner orada
Adam çalışmaya gidiyor zevk sefaya değil
Aldatır seni kesin orada
Off napicam ben , ben ona güveniyorum ama oradakilere güvenmiyorum
bir sürü karı kız keser şimdi o yalan yok
Bılıyorum ya bı de turistler daha açık giyiniyor türkler gibi de giyşnmiyolar
türklerde bir bikini sevdası başlamış illa poposunu erkeklere sergileyecek turistleri bile geçerler birde bazılarının yanlarında sevgilileri oluyor nasıl bir genişlik varsa
Brazilian bikini modası bildiğin tanga 🤢🤢🤢 mal ya onlar, ya ben napim gidemez b kere giderse biter
evet sosyal medyada görüyorum brazilian bikini kendini sergilemek hoş değil erkekler zaten hayvan gibi bakıyor gözlerini ayırmıyorlar rahatsız da olmuyorlar herhalde sevgilin de erkek illa bakıcaktır sana kalmış ilişkiyi bitirmek
O kadar açık giyinmek yanındakı erkeğe saygısızlık ofr bakmaz belkı ben sevgılıme güveniyorum oradakılere güvenmiyorum
gözü kayar yani olabilecek bir şey bu
Off sen gider miydin sevgilin istemese
sevgilim yok ama gitmezdim rahatsız olacaksa başka bir iş bulurdum
Bencede olması gereken. bhrdakı erkekler kıskançlık demis hep😔
insan sevdiğini kıskanır zaten normal kaç yaşındasın
19
anladım sevgilin giderse ayrılcak mısın yani
Bilmiyorum ama kabul edemem ya
bence de kabul edilmez ne kadar güvenilir biride olsa o ortama girince değişir insan
Bir şey yapmasa bile görür bakması bıle bisey
evet her türlü görecek zaten yaz boyunca binlerce kişi geliyor
Off yaa gidrrse ayrılırım bastan sırf para için gidiyorsa,. bahsis veriyorlar diye otelde calısmak ıstıyor
bahşiş veren çok evet otelde çalışmakta zevklidir ortamı güzeldir iyi eğlenir yani
Sen calıstın mı otelde
çalışmadım ama arkadaşım vardı çalışan baya iyi bahşiş topluyordu turistlerden bazen akşamları partiye falanda gidiyormuş 2 kızla sevgili olmuş otelde çalışırken ama o 6 ay çalıştı
😭😭😭 ağlarımmmm. para konusu iyi tamam bız öğrenciyiz okonuda haklı ama Baska yere girerse de o kadar kazanamaz. ona bıraktım giderse biter düşünsün
yani her şey olabilir seni üzmek istemem de özelden konuşalım istersen
Bukadar kıskançlık yapma derim hanımefendi
Baksa bı yerde calısabılır
Ekmek parası diyelim hanımefendi