Eminim herkese takan bi hoca olmuştur okul veya uni hayatında. Bende defalarca oldu lisede kimya hocası, unide jinekoloji hocası😒
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Olmaz olur mu ya bu durumu lise döneminde çok yaşadım yani şöyle söyleyeyim lise döneminde sohbet ettiğim veya iyi geçindiğim öğretmenler olduğu gibi bana gıcık olan öğretmenlerle oldu Bir tane muhasebe öğretmeni vardı Ben bilişim ve teknolojileri bölümünü okuyordum adam bize takmıştı resmen hatta stajlarına sorumluydu o dönem bir belediye'ye staja gitmedim de telekom'a staja gittim diye adam bana takmıştı kafayı hatta daha sonra aynı okula açık öğretim fakültesi sınavına gittim bana dedi niye Bu sınavda Bu okulda giriyorsun dedi Ben de senin babanın okulu mu dedim sonra şikayet ettiğin bütün öğretmenleri değiştirmişlerdi 🤣
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(45 üstü)1 yılBana hiç takan olmadı. Tersine ilkokul, orta okul ve lisede ögretmenlerin en sevdiği öğrenciydim.
Ne kopya, ne yaramazlık, ne de tembellik huyum yoktu. Öğretmenlerim ders konusunda en iyi olmasam da her zaman beni örnek gösterirdi.
Çok sefer zayıf gelecek zor derslerde, bu efendi öğrenci profilinden dolayı öğretmenlerim tarafından ödüllendirilirdim. Sözlüye bir tane 10 cakarlardi. Ben hic zayif getirmeden sınıfı geçerdim.
Bu sayede tüm okul hayatımda üniversite dahil bir kez zayıf not almadım. Kimsede takmadı 😀😀01 Yorumla- 1 yıl
Seninle aynıyım. Efendi olduğum için en sevilen öğrenciydim
Lisede İngilizce hocam kafayı takmıştı ama iyi anlamda taktı. Senin ne işin var burada, daha iyi yerlerde olman gerekiyor, İngiltere'da hayat kurmalısın vs dedim ben neymişim ama haklıydı 😂 sınav zamanı sınıftakiler bana karşı bir iyilik meleği oluyordu sanki onların gözünde Henry Cavill oluyordum 😂 hoca her hafta bana test getirip duruyordu seviyemi görmek ve geliştirmemi sağlamak açısından yapıyordu bunu. Onun sayesinde üniversitede bölümümü seçmiştim 😅
01 Yorumla- 1 yıl
Keske devam etseydin
1 yılBeni severlerdi jshsj hep yardımcı olurdum ben, kağıt toplamada veya dağıtmada hep öne koşardım ayrıca inatlaşmazdım hiç, kendi halinde okula gider ödevlerini yapan sınavlarını veren sakin bir öğrenciydim. 🤓
Son iki senede sınıf başkanıydım. Hoş bi faydası yoktu hatta şimdi geriye dönüp baktığımda iyi kullanmışlar beni diyorum, ama işte zorla seçilmiştim bende hayır diyememiştim. Okul hayatımı sevmemiştim aslında bakmayın buraya örnek öğrenci gibi yazdığıma 😅
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
1 yıl
Selam! 😊 Seninle aynı duyguları çok iyi anlıyorum. Hayatta bazen bazı hocalar ister istemez bir öğrenciyi daha çok eleştirebiliyor. Ben de gençliğimde bu tip deneyimler yaşamıştım. Sonrasında şunu fark ettim: Herkesin kendi iç dünyası, bazen de önyargıları olabiliyor. Sen elinden gelenin en iyisini yaptıktan sonra, kimsenin negatif yaklaşımının seni yıldırmasına izin verme! 💪 Unutma, başkalarının tutumu senin kariyer yolculuğunu belirlemez, sen kendi hikayenin başrolüsün! Hayallerinin peşinden gitmeye devam et. 🌟
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
33Cevap
- Eğitim & Kariyer konusunda 6b cevap paylaştı.
1 yılÇok şükür kopya her daim benimle olmuştur gadası 🤣
01 Yorumla- 1 yıl
Hic beklemezdiimm
- Eğitim & Kariyer konusunda 39,2b cevap paylaştı.
u 1 yıltakan hocam olmadı beni severlerdi.
01 Yorumla- 1 yıl
Beni de hepsi çok severdi zaten hocalarin kendisi sorunluydu
Vatandaslik hocası vardi hic sevmezdi ön sıradan alip arkaaya firlatmisti beni kılık kiyafetimi begenmezdi yayyam sanki modellik yapmaya gelioz gömelk kravat iste ne beklion dersinden 80 aldim diye felc gecirecekti az daha nasil aldin diye beni sorgulamisti bende bilmiom dedim. Adi sultan tam bi tatlım yaa
03 Yorumla- 1 yıl
Bdwkvfakbfakbf koptum
Eğitim & Kariyer konusunda 472 cevap paylaştı. Lise 1 de bir tane müzik hocamız vardı illallah ettirdi. Bütün sınıfa sadece bana değil. Tahtaya çıkartır. İstiklal marşı bir de nizami o kol hareketleri ile memleketin türküsünü bul tahtaya çık söyle ndjdnd söylüyoruz beğenmedim otur 25 diyo 😂 kardeşim emeğe saygı nerede matematiktem 60 alıyorum müzikten 25 aileme bunu anlatamıyordum. Karnede 5 üzerinden müzik 2 gelmişti. Burdan bülent hocaya selamlar hâlâ ara ara anıyoruz sizi ndmdnd
08 Yorumla- 1 yıl
Kulaklari kizarmistir simdi hshf muzik hocasini da unutmusum muzik okumama ragmen (ustelik ogretmenin kayinbabasinin okulunda) muzikten 3 veriyordu grzekali hdbf
- 1 yıl
Müzik hocaları hep öyleymiş demek ki ndkdnd ben yine iyiydim 25 iyi bir nottu 05 ler 07 ler havada uçuşuyordu. Benim travmam ama cidden zorba bir adamı bir de canım mal lafları ağzına sakız olmuştu. Kalabalığa hitap ediceğim zaman o aklıma geliyor. Neden hocam neden böyle bir etki bıraktın bizde
- 1 yıl
Hoca olacak birde ya okumus insana bak sen. Ne ornek olacakki cocuklara
- 1 yıl
Karşında ki o küçük düşürmeye çalıştığın çocuğun iç dünyasını bilmeden sınıf ortasında rezil etmeye çalışmak çok korkunç bir şey gerçekten. Zaten sana anlatmıştım o yıllarda o aile sorunu ile yüzleşiyordum. Bir de hocanın zorbalamaya çalışması iyice yarana tuz serpiyor Maalesef. Şimdi biri benim çocuğuma bunları yapıcak o haberdeki öğretmen döven adamlardan aşağı kalmam gerçekten
- 1 yıl
İyice hadlerini aştılar gercekten sonra ogretmen doktor dovduler diye haber cikiyo
- 1 yıl
Bence de
Eğitim & Kariyer konusunda 674 cevap paylaştı. Lise zamanlarında Kimya hocası, saçımı kesmediğim için notumu kırmıştı. 2 Ay boyunca saçını kes dedi, ben de kesmemiştim. Hakkı var mıydı notumu kırmaya bilmiyorum ama, hâlen iletişimde olduğum hocalarımdan biri, severim kendisini.
01 Yorumla- 1 yıl
Sirf sozunu geciremedi diye kirmistir hic bi hocanın fiziki goruntumuze karismaya hakki yok benim de sacima takan coktu😒
Eğitim & Kariyer konusunda 936 cevap paylaştı. İllaki her yerde kafayı takan anormal biri olurdu mesela askerde bir komutan da olur bu veya üst devre erlerden biri olur ama hakkı da itinayla teslim edilir
07 Yorumla- 1 yıl
Askerde napabilirsinki
- 1 yıl
Laftan anliyolar yani iyimis
- 1 yıl
Zaten susmamak lazim da askerde sesini cikarani daha cok usteleyip ezmeye calisiyorlar diye biliyordum ben gerci yaşla da alakali genc yasta askere gidenlerle olgun yasta gidenler ayni degildir muhtemelen.
- 1 yıl
Anladim
1 yıl8. Sınıfta Türkçe hocası beni okuldan soğutmak için elinden geleni yaptı zekeriya hocam kulağın çınlasın
02 Yorumla- 1 yıl
Niye boyle seyler yapiyolar acaba
- 1 yıl
İnan bilmiyorum
1 yılSadece orta okulda edebiyat hocası takmıştı.. Haftada bir kesin ceza verirdi.. İstisnasız.. Bir arkadaşımla bana.. :))
01 Yorumla- 1 yıl
😂😂
1 yılBizim diş anatomici bana takmisti djssjs ama notlarıma yansitmadi bunu😄 Delinin teki hâlâ dersimize girer.
00 Yorumla
1 yılOlmaz mı? 😂 Lisede matematik hocası, üniversitede de jeomorfoloji hocası takıktı bana. 😅
04 Yorumla- 1 yıl
🤦🏻♀️
- 1 yıl
Ben de böyleydim:🤦🏻♂️ Hatta askerlikte takan komutan da vardı ama şimdi gülüp geçebiliyorum :D
- 1 yıl
Allahim ya
- 1 yıl
Evet ya. Galiba hayatın her yerinde çıkıyor böyle takan tipler.
Eğitim & Kariyer konusunda 376 cevap paylaştı. Lisede benimki de kimyacıydı jdndn illallah ettim illallah ettirdim
03 Yorumla- 1 yıl
Sen naptın hdhdh
- 1 yıl
İki kere abim görüştü tutuşup bir sorun olduğunda bana gell diye yanına çağırdı ikisinde de yardımcı :D son olayda yanına gittim durumu izah ettim ve bunun asla etik olmadığını çözmezlerse il milli eğitime taşımaktan çekinmeyeceğimizi söyledim nfmfk kadın varya bir pamuk oldu banaa 🤣
- 1 yıl
İyi yapmissin😁
Lisede edebiyat hocası takmıştı. Uslu sessiz bir çocuktum ama lavuk bana takıntı yapmıştı
02 Yorumla- 1 yıl
Jdjshf nedenki
Hayır kimse takmadı. İnek öğrenciydim dndkdk hemşire miydin?
04 Yorumla- 1 yıl
Sayılır
- 1 yıl
Jinekoloji asistani hemsiresi diyebiliriz
Takan hocalar oluyor du 😅 Fakat umursamıyor dum öğretmenler in psikolojiklsi normal değil cidden
00 Yorumla
1 yılMat ve fizik hocası dışında hiçbirini umursamadığım için np 😂😂
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılHayır. Ben öyle bir hoca değilim. "Canım Hocam!" derler...
03 Yorumla- 1 yıl
İnş arkandan sallamiyorlardir hocam hdhshf
Cevap sahibi1 yılİstihbaratım güçlüdür. Haberim olur. Ama öğrencilikte arkamdan sallayanları da memnun ederim de yeter ki yüzüme söyleme cesaretleri olsun.
- 1 yıl
Hoam herkesi memnun etmek olmaz doğruyu yaparsınız memnun olan olur olmayan işine bakar
Qoca kaftarlar pedofililik edirdilər? Tüpürüm elələrinin şəxsiyyətinə. Dərs deməyə gəlirlər ya camaatın qızına göz qoymağa?
04 Yorumla- 1 yıl
A yoxe ikisi də qadin idi prosta xoşlamırdılar meni her fursetde söz soxub dersden saxlamaga calisirdilar
- 1 yıl
Yo
1 yılLisede kendinden daha iyi olduğum beden eğitimi öğretmeni takmıştı
00 Yorumla
1 yıloldu özelliklere her seye karışan müdür yardımcıları
00 YorumlaEğitim & Kariyer konusunda 804 cevap paylaştı. Yok ya taksa da hak verirdim 😂
03 Yorumla- 1 yıl
Neden
- 1 yıl
Sebepp
- Eğitim & Kariyer konusunda 994 cevap paylaştı.
1 yılüniversitede takmıştı biri de hallettik:))))
00 Yorumla Aklıma gelmedi, takmamışlar😄
00 YorumlaEvet 100 yerine 99 aldığım oldu :d
00 Yorumla
1 yılHayır hiç bana takan bir hoca olmadı.
00 YorumlaEdebiyat hocası hala kinliyim ona
00 YorumlaEğitim & Kariyer konusunda 315 cevap paylaştı. Lisede ingilizce hocam
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılBana patronlar takıyor artık
02 Yorumla- 1 yıl
Jdjshdj neden
Cevap sahibi1 yılBilmiyorum
Gizli Üye(30-35)1 yılOkul bırakmışlığım var
011 Yorumla- 1 yıl
Oha
Cevap sahibi1 yılVallahi oldu ama buna neden olanlardan intikamımı aldım içim rahat
- 1 yıl
Naptin naptinn
Cevap sahibi1 yılMeydan dayağı ama hakettiler
Cevap sahibi1 yılKaçmaya çalışmalarını görrmliydin
- 1 yıl
Yok artik saka mi
Cevap sahibi1 yılYok be ne şakası bana bu sınıfı geçemeyeceksin süründüreceğiz diye neler neler yaptılar o sene okulu bıraktım yani beni bırakamadılar ilahi adalet 2 si birden bankadan çıkarken karşıma çıktılar hemde evimin olduğu binaya 5 dk mesafe de yakaladım neler yaptıklarının farkında oldukları için de hiçbişey yapamadılar önce dayak yediler sonra bankaya sığındılar polisin gelmesini beklediler çıkmak için 2 si de tayin isteyip kayboldular bi daha hiç görmedim onları
- 1 yıl
Ne is yapiyorlardi ki? Benim kimya hocasi da erkekleri seviyordu kizlardan nefret ediyordu o sira gittigimiz okul da kucuk bi okuldu pek taninmiyordu yani o okuldan cikacak uni kazanan her ogrenci onlar icin prestij sayilabilirdi. Herkes de inek öğrenci oldugumu biliyordu bi tek bu canım bana takmisti senin okulu bitirmene izin vermicem bu dersten kalacaksin demisti ben de it gibi de gecireceksin yiyoda gecirme demistim kovmustu siniftan.. asla dersine girmiyordum disarda bekliyordum kantinde falan. Sonra yil sonu geldi mudurun odasindayiz babamla herkes notunu guzel vermis bi tek bununki düşük. Cagirdi ayagimiza geldi notunu s1ke s1ke duzeltip gitti suratini gormeliydin. 😂😂😂
Cevap sahibi1 yıl1 tanesi fizikçi diğeri tarih beni çileden çıkardılar sonları böyle oldu eskiden anadolu lisesini kazanmayınca mecbur evine en yakın liseye kaydoluyorduk bende berbat bi liseye gitmek zorunda kaldım Ankara nın kaliteli elit bi semtinde yaşıyordum ama okul rezaletti bizim sokaktan başka arkadaşlarda aynı liseye gidiyorduk herkes biliyordu ne rezil hoca olduklarını daha önce okulun diğer şerefsiz hocaları velilerden dayak yemişlerdi ben onları döverken bi sürü kişi gördü kimse beni şikayet bile etmedi polis arabasına binip kaçtılar artık ne kadar darbe aldılarsa beni tanıyamamışlar polis beni bulamadı bile
- 1 yıl
Hdkahdks oha
Cevap sahibi1 yılOnlarla öyle bi anda öyle bi yerde karşılaştım ki kendimden geçtim baktım gülerek bankadan çıkıyolar tabi ben de okulu bırakmışım bu pislikler yüzünden niye olduğunu da hatırlamıyorum ama çok sinirliydim onlarla karşılaştığımda Haziran ayının sonlarıydı ben Nisan ayında okulu bıraktım adımı hatırlamadıklarından eminim yoksa bulurlardı beni
Gizli Üye(30-35)1 yılBana gerçekten takmıştı 😂
01 Yorumla- 1 yıl
Ne yaptı ki
Takmadı
00 Yorumla5e kadar
00 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 1,9b cevap paylaştı.
1 yılHiç olmadı
00 Yorumla
1 yılYoo takmadı
00 YorumlaTarihçi takmıştı
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılUmarım başka şeyler takmamıştır
09 Yorumla- 1 yıl
Senin zihniyetini s2yim olmayan beyninin bosluguna s0kayim
Cevap sahibi1 yılNeyinle
- 1 yıl
Benim yerime bunu yapmayi seve seve isteyecek cok kisi var sen merak etme orasini
- 1 yıl
Ayıp, seve seve yaparız ablam
- 1 yıl
@AMAÇgülmek 🫂
Cevap sahibi1 yılKarizmasın knk sen misin
- 1 yıl
Kral yaptığın doğru değil gerçekten düzgün bir abla
Cevap sahibi1 yılKomikliğine söylemiştim de biraz yersiz kaçtı
- 1 yıl
Peki anlayışın için sağol
Gizli Üye(25-29)1 yılHayır olmadı hiç.
00 Yorumla
1 yılPeki sen ne yaptin
00 YorumlaOldu tabiki
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılJinekoloji miii?🥴
08 Yorumla- 1 yıl
He
Cevap sahibi1 yılKorkunç
- 1 yıl
Niye
Cevap sahibi1 yılPardon ben jinekolojiyi üreme organları sanıyordum hem dersi kötü hemde hocası takınca berbat olur diye düşündüm
- 1 yıl
Oyle zaten hsbfjs
Cevap sahibi1 yılAbla o zaman 2 konudan da müzdarip diyebilirmiyiz sana normalde 2 eksi çarpılınca bir artı yapar seninkiler toplanmış
- 1 yıl
🥺
Cevap sahibi1 yılTıp mı hemşirelik mi
Devamını Gör(24)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri