Yardım ediniz lutfen?

18 yasinda zavallı bi gencim, konservatuar okumam mantıklı mı adam akıllı çalışıp sabit bi iş de alabilirim ama hayatımdan memnun olmam tahminen. İmkanım ve kabiliyetim, zekâm vs. olmasına rağmen üniversitede konservatuar okumak istiyorum müzik dinlemek, bateri çalmak her zaman en büyük tutkumdu. Ayt netlerim 45-50 civarlarında Tyt de 70-80 arası kafam basıyor hatta ayt matematik ve fiziği seviyorum ama hayatım boyunca ilgilenmek istemem veya mühendis veya doktor olmak beni cok sıkar yaptıgım işten keyif almam tahminen. Bu konuyu etrafıma da danıştım abim YKS'DE 3 bine girmiş bi ögrenci onun deneyimlerinden faydalaniyim dedim ama hayat görüşlerimiz cok farklı o hırsları olan bir insan ama ben ne yazık ki degilim bu beni düşük kategori yapsın veya yapmasın bu konular üzerine çok kafa patlattım hayatımı böyle yasamak beni mutlu eder ama mutlulugun ne önemi var veya bu kadar keyif düşkünü olmak tehlikeli mi bilemiyorum. Ama daha hayatı bile tam olarak deneyimlemiş sayılmam zorluk görmedim, ailem beni konforlu bi şekilde büyüttü bu yaptığım şımarıklık mı bilmiyorum. Bu sene bana özel ders aldırdılar ama hakkıyla calısmadım ve boşa gitmiş oldu ilerde de dershaneye yazdırıcaklar ve yine öyle olucak diye korkuyorum. Yine de toplum baskılarına uyup istemedigim bi meslek de yapmak istemiyorum. Keske var olmasaydım yav yani gerek yok boşa zorluk neyse değerli fikirlerinizi paylasiniz lütfen

Yardım ediniz lutfen?