KYK bursum kesildi ne yapmalıyım?

Kabul ediyorum benim suçum yani 1 yıl boyunca yan gelip yattım Tabii ki kesilecekti ama ben ne yapacağım yardım edin nerelere burs başvurusunda bulunabilirim ya da bir şansım var mı hala merak ediyorum ortalamam 0 nokta bir şey düşünün ödevler yapılmamış hiçbiri hatta bazı sınavlara bile girmedim bütün bütünlemelere girip 100 alsam dahi kurtaramam

Güncellemeler
1 yıl
Dertleşmek istiyorum 😔 ders çalışmadım Evet benim elimde olan şeylerdi ama gerçekten bazen öyle bir psikolojide oluyorsun ki yataktan kalkmak bile istemiyorsun kalkamıyorsun yani istememekle de alakası yok. Ben de üniversiteyi kötü bir şekilde geçiriyorum arkadaşım yok bir şey yok o yüzden her şeyimi birilerine anlatmaya çok ihtiyacım var
Güncellemeler
1 yıl
Geçen sene bir tane öğretmene yalvar yakar notumu yükselttirdim anneannem vefat etti dedim (gerçekten vefat etmişti okulun son ayı, Allah rahmet eylesin). Bu şekilde bursum kesilmemiş oldu tam da sınırdaydım ama bu sefer yapabileceğim hiçbir şey yok Bir iki öğretmene yalvarsam yüksek not verseler yine de kurtarmaz çünkü çok çok düşük notum. Eh ne yapalım hayat! Demek ki cezamı çekme vakti geldi bu kadar yan gelip yatmanın elbet bir karşılığı olacaktı 😔
KYK bursum kesildi ne yapmalıyım?