ben 45-55bandı tyt öğrencisiyim paramadik radyoloji fizyoterapi optisyenlik ağız ve diş sağlığı vb sağlık alanlı tyt den bölümlere gitmek istiyorum ataması orta en azından özeldede iş bulabilecegim hangisi veya sizin öneriniz var mı saglık alanında
paramadik
veya önerileriniz
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Fizyoterapi hiçbir şekilde önermem çünkü gerçekten ataması zor bir bölüm benim fizyoterapi hocam bile üniversite sınavı için hazırlanıyor çünkü atanması gerçekten zor sağlık sektörü gerçekten atanması en zor bölümlerden biri olabilir o yüzden gerçekten iyi bir seçim yapmalısın yani adımları çok olan bir bölüm tercih etmelisin fizyoterapinin atanması aslında kolay yani Özel sektör çalışırım dersen gerçekten fazla fazla seçeneğin olabilir ama onun dışında diğer bölümlerde mesela radyoloji eğer devlette çalışacağım diyorsan bence radyoloji seçme çünkü devlet hastanelerinde çok fazla radyoloji bulunmuyor çok fazla alınmıyor bunu göze alarak bu şekilde bir bölüm seçmelisin
özel sektörde atamam olur diyorsun yani mesela mezun olduğumda özel bir hastanede aynı yıl iş bulabilirmiyim
Yani özel hastanelerde bulabilirsin ama yine puanını yüksek olması lazım ve çok deneyimli olman lazım e deneyimden kastığın mesela fizik tedavide farklı farklı şeyler var bazı tedavi yöntemleri onları iyice öğren verir ve onların sertifikaları olması lazım daha fazla sertifikan varsa daha çok dikkat çekersin yani ne kadar iyi bir özel hastaneye girebilirsen o kadar yüksek bir maaş olur
2 yıllıklar hakkında pek bilgim yok maalesef