İs yerinde cıkmak istedigimi soyledim bikacgün eleman bulana kadar 2-3 gün idare et dediler. 2 gün oldu Nasıl cıkacagım?

Kasiyerlik yapıyorum 1 aydır maas asgari ucret prim yalanmıs sonradan ogreniyorum. Bikere hata yaptım buyuk bir acıgım cıktı benden kesilecek maasın yarısı zaten kira geriye bana pek bisey kalmıyo diyerek gecinemeyecegimden dolayı müdüre cıkmak istedigimi soyledim. tamam bikacgün biz eleman bulana kadar bizi idare etmen lazım dedi (eleman ihtiyacı yok) ne zman bulursunuz dedim 2-3gün dedi (oda yalandır). Normalde iznim persembe ama bu hafta baskasıyla izin gunumu degismis pazartesiye koymus cunku bayram günleri cift maas oluyor yani bana diger günlerin iki katı vermemek icin izin koymus haksızlık. Daha fazla katlanmak istemiyorum Şu an mesaj atıp gelmeyecegimi soylesem kanunen dogru olur mu ne derlerse desinler gitmesem maas vermeme veya eksik durumu olur mu, ne yapacagım?
İs yerinde cıkmak istedigimi soyledim bikacgün eleman bulana kadar 2-3 gün idare et dediler. 2 gün oldu Nasıl cıkacagım?