adalet mi bu? gerçi hiç spor diyet filan yapmadım ama ince olup olmayacağımı da bilmiyorum. o kadar az yemek yiyorum egzersizler yapıyorum yok yapılıyım incelemiyorum bi türlü
çözüm yok mu?
çözüm yok mu?
Şöyle anlatayım. Ben de kalın kemikli sayılırım. Bacaklarım eskiden gerçekten kalındı ve eritmeye çalışıyorum. Naparsak yapalım çok aşırı ince olamayız ama iyi bir irade, spor ve diyetle ve de sabır ile ince görünebilirsin, ince olabiliriz sadece zor gelinen bir nokta :)
Dipnot: Vücudunda gram yağ kalmamalı tabii
mesela be de iri kemikliyim bu gerçekten zor anlarım seni kilom benim gayet iyi mesela ama sırf kemiklerim engelliyo daha dar şeyler giyip daha da ince görünmemi ama yapacak bişi yok kemikleri de kırdıramayız ya:D
siteyen de yok zaten ya böylesi daha iyi:D
büyük bir ihtimalle senin anne veya baba tarrafıda böyle cüsselidir.. soya çekim. bakımlı olduktan sonra (sen öylesindir) ne önemi var? anlayamadığım hem iri yapılı hemde şişmanmısın? senin için problem değilse ölçülerin ne?
ben de öyleyim keniklerim sadece 50 kilo
Cevap
18Cevap
İnce gorunebilirsin. Yag oranına bağlı bir durum.
Örnek veriyorum:Gülse Birsel. Hem iri kemikli hem de ince bir kadın (Özellikle Avrupa Yakası'nin ilk bölümlerine bakmalısın. Manken gibi hatun.
Çağla Şikel de öyle.
Kalın kemikli insanların vücudu genelde güzel ölçülere sebep oluyor. Vucut şekli daha iyi oluyor. Kiymetini bil
Ayrıca kemik kalınlığı ile şişmanlığın alakası yok bu arada, bunu ayrıt edebilen konuyu daha iyi anlar zaten.
Şanslısın derim ben. iri kemikli olmanın yemekle bir alakası yoktur. istediğin kadar az yemek ye kemiklerin yemekle kilo almazlar. Zayıf ve İri kemikli kadınlar güçlü olurlar. Sen Güçlüsün daha ne istiyorsun allah aşkına :)
Aynı ben..64ten aşağıya düştüğümü bilmem o kadar spora gittim ama olmuyor...
Boşver böyle olmakta iyi oluyor kıyafet konusunda, her yeri doldurabiliyorsun.
iri kemik hikaye görüntüde kilolu gözükmessin tartıda fazla cıkarsın bi diyetisyenden yardım al kendi kendine uyguladığın diyetlerden sonuç alamazsın
fit olursan incelirsin ama narin bir yapin olamaz buyuk ihtimal
bende öyleyim maalesef :(( ne kadar spor yapsamda özellikle bacaklarım çok incelmiyor bunu doktorda söylemişti.ama iri kemikliler zayıf görünmez diye bir şey yok. yağlarından kurtulduktan sonrasını boşver , vücudun her türlü güzel görünür
Yoo kötü bişey Değil Ki BU durum bence,iri kemikli erkeklerde var,Kemikleriniz sağlıklı olur en azından :)
ıslak tshirt ile 35 kilo gorunmek benim icin de ulasılmaz bir hayal :'(
ne güzel işte ye kilo al soranlara iri kemikliyim dersin bahane sağlam :)
yuvarlak bir odada gidip köşeye sıçmak gibi bişi bu senin yapmak istediğin ! imkan dahilinde mümkün değil. senin yapın böyle,kendini böyle kabul et.
oha
Gizli Kullanıcı bacı: bu senin yapından gelen bişey yani öyle kolay kolay incelemezsin.
sen kendini sev başkalanıa özenme (keske benim arkadaşım olma sansım olsa) ben mesela dolğun daha hoş geliyor bana
Bende iri kemikliyim. Ve maalesef ince olamıyoruz cüsseli oluyoruz. Ben 1.70cm - 70 kiloyum. Belki ben iri kemikli deilde normal kiloluyumdur kim bilir :)
Çözüm yok, ne kadar zayıflarsa zayıfla ince gözükemezsin.
boy ve kilonu söylersen bi bakıma sana yardımcı olabilirim..
iri kemikli seven vardır ince kemikli seven vardır takma kafana
anoreksiya olcan gerçekten inanılmaz kemikleri inceltiyor ben önceden çok kalın kemikliydim şimdi ince sadece 1 ay yeter
Bende kalın kemikliyim hiç hoşlanmıyorum ama yaşın ilerledikçe bellki kemiklerin incelebilir
İri kemikli diye bişey yok anoreksiya olsanız herkes zayıf zaten
balık etki hatun candır O.o
ince gozukemezsın malesef
saglam bahane bunun uzerine devam et:)
foto koysaydın daha iyi yorumlardık
ne güzel neden gocunuyorsun anlmadım
Bende oylw.
iri kemikli kızları daha çok seviyorum
sen herşeyin en güzeline layıksın.
Boşver ele gelicek.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar