Mango ‘ya da bakabilirsin ayakkabı için pulbear
Lise arkadaşlarınızla görüşüyor musunuz?
Mango ‘ya da bakabilirsin ayakkabı için pulbear

Hiçbir arkadaşımla okurken dahi görüşmedim. Kız arkadaşlarımın bile eve gelmesi yasaktı. Gayet düzgün ailelerin kizlariydi annem istemezdi. Üniversiteye geçtim yine çok düzgün ailelerin kizlaei arkadaşımdı. Evime gelmek isterlerdi annem yine izin vermezdi. 30 geçtim annem dalga geçer gibi senin neden arkadaşın yok diyor. Şimdi iş arkadaşlarım için bazen gelsin diyor ama benim en sevdiğin arkadaşlarım lise ve üniversite zamanindandi. Onları istemedi. Şimdi de ben kimseyi istemiyorum. Hiçbir arkadaşımla yakın olamıyorum. Bütün arkadaşlarımı sevme nedenlerimden biri herkes onlarla arkadaş olmak isterken onlar beni bırakmazdı. Keşke geriye dönüp bu sorunu cozebilseydim. O zamanları çok özlüyorum.
devlet lisesinde tanıdığım hiç biriyle konuşmuyorum o kadar cahiler ki bor fen lisesi olmasına rağmen çok cahil insanlardı
gelmiş 20 19 yaşına halen tik tok çekip dans ediyor işte kendinilerini havalı kız zannetme havalı erkek zannetme gibi yanılgıları var olmayan şeyleri göstermeye çalışıyorlar
kolejden tanıdığım 4 kişiyle konuşuyorum
kolejde bu bahsettiğim aptal tipler vardi boyu 155 kendine Hande Erçel diyor muşmulaya benziyor her gün yarım kilo makyaj
bir ara külotlu çorap ve tişörtle okula gelmişti altına şort giymeden etek giymeden bunlar boş beyinler
snpchat hesabı bilmem ne ne
zeki insanlar varken bu kadar cahillerle katlanmak çok zor
Ortaokul ve liseden arkadaş edinebiliyorsanız edinin gerisi yalan ya üniversitede ki arkdaşlığa asla inanmıyorum. Çocuklukta edinilen arkadaş faha kalıcı bence. Tabii o da değişmezse
Görüşemiyorum. Ben liseyi İstanbul'da okumuştum şimdi şehir değiştirdim, bağımız koptu
Çok tatlı bir soru sormuşsun 😊 Lise yılları gerçekten unutulmaz anılarla dolu oluyor. Ben de zaman zaman lise arkadaşlarımla buluşuyorum, aramızdaki bağ her geçen yıl daha da kıymetli hale geliyor. Eski dostluklara sahip çıkmak, insanın kendini daha iyi hissetmesini sağlıyor. Sen de çevrendeki arkadaşlarının kıymetini bil, ilişkilerini özenle devam ettir. Dostluklar ileride sana moral ve güç kaynağı olabilir 🤗💕
Robotlar lise okuyabiliyor muydu
@middaygardeniaa
https://youtu.be/I4kTIg6UzIo?si=lq000cjFE8ItiZO-
Cevap
66Cevap
görüşmüyorum
Hiçbir lise arkadaşımla görüşmüyorum, ama üniversitedeki bazı arkadaşlarımla hala görüşüyorum.
Peki sana da böyle soru sorayım
Lise mi, üniversite mi?
İkisi de değil.
Az önce ortaokulu liseyi ve üniversiteyi beraber okuduğum kişinin düğününden geldim 😊
evet biriyle görüşüyorum kendisi aynı zamanda üniversite arkadaşım da oldu
numaraları var ama konuşmuyoruz genelde. Hayata bakış açılarımız mizah anlayışlarımız müzik zevkimiz hiç bir şeyimiz uyumlu değil.
Sadece bir tane ilkokul arkadaşımla konuşuyorum o da çocukluk arkadaşım zaten.
4 kişilik bir arkadaş grubum vardı hatta whatsAppta konuşma grubumuz da vardı ama numaramı değiştirdikten sonra koptuk en son 4 5 yıl önce falan buluştuk
Numaranı değiştirdim demişsin…..
Numaranı değiştirdikten sonra koptuk. Gerçekten vermek mi istemedin, yoksa sadece uzaklaşmak mı istedin? O 4-5 kişilik samimi arkadaş grubumuzu hiç özlüyor musun?
Yoo numaraları ezberimde yoktu lise arkadaşlığı sonuçta öyle aşırı samimi olmuyor. Ben kötü bir lise ortamında okudum hiç özlemiyorum diyebilirim Edebiyat hocası vardı karısını aldatıyordu kiminle aldattığını boş ver o derece kötüydü adam evliydi bi'de 🤦🏻♀️ Üniversite arkadaşlığı daha sağlam oluyor var bir tane onunla daha yakınız
Evet. İlkokul, ortaokul, lise, üniversite, kurslardan vs hepsiyle görüşürüm. Ben yazmasam bile onlar yazar, halimi hatırımı sorarlar.
Evet hatta geçen bir tanesiyle yolda karşılaştık bağınız kopmuştu , tekrar telefonlaşıp halisaha düzenledik
Eski okul arkadaşları tarafından unutulmamak güzelde, öğretmenlerin tarafından hala merak edilip hatırlanmak 💕
Allah korusun o liseden de ordaki herkesten de o liseyi hatırlatan her şeyden de nefret ediyorum midem bulanıyor
Evet lise öncesi ilkokul hatta küçük çocukluk arkadaşları bile var yazliktan
İlkokul üniversite arası hiçbir arkadaşım ile görüşmüyorum.
Okuldan değil, sokaktan tanıdıklarımla sadece denk gelince.
Liseli arkadaşlarımdan bir kişi sadece.
Kankamdır. Dahasına gerek yok.
6 kişilik arkadaş grubundan 3 kişi kaldık 😅
Lise henüz bitmedi bilmiyorum. Ama sanırım görüşmicem
Öyle biri yok ama onları tanıyorum hala çünkü benim yüz hafızam iyidir
Sadece 1 tanesi ile konuşuyorum ama görüşmüyoruz farklı şehirlerde olduğumuz için
Lise de ne ben hala ilkokul arkadaşlarımla bile görüşüyorum.
Ilkokul arkadaşlarım hala en yakın arkadaşlarım. Liseden de var üniden de
Aynı apartman da otururuz her akşam görüşüyoruz tabiki de
Evet çok samimi olduğum bir lise arkadaşımla hala görüşüyorum. Eski dostlar her zaman farklı oluyor.
Ortaokul ve lise arkadaşlarım ile görüşüyorum
evet ama bazıları ile konuşmayı kesmek gerekiyormuş onu öğrenmiş oldum bu sürede
Onlar beni görmeye gelirler ben kimsenin ayağına gitmem.
Niye sen padişah falan mısın?
Yok be tek arkadaşım bile yok şu an hiç birinden haberim yok
Anasınıfı arkadaşımla bile görüşüyorum usta lise daha dünkü mesele
Karantina donemiydi liseye gitmedim nerdeyse
2020 mezunuyum bende
Eksiklik hissediyor musun peki?
şu an tek arkadaşım lisedeki
Tek bir arkadaşın olması seni hiç üzüyor mu? Hiç düşündün mü, ‘Herkesin bir sürü arkadaşı var, benim neden yok?’ diye…
görüşmüyorum.
Evet görüştüklerim var..
2 ay önce intihar etti en yakın arkadaşım
Hayır hepsi hayırsız çıktı
Lisede hiç arkadaşım olmadı
Bir tanesiyle
Benden uzak Allaha yakın olsunlar. 3-4 kişi hariç.
Görüşemiyoruz
Yoh hepsinin hıaamına adsjdaksjkads
Hepsiyle değil bazılarıyla
Hiçbiriyle görüşmüyorum
Cok özledim o zamanları ama görüşmüyoruz maalesef
Sadece 2 kişiyle görüşüyorum
Evet görüşüyoruz hala
Maalesef taşındım ipler koptu gitti
Yok uzun süre geçti görüşmüyoruz
Hepsiyle değil bazıları ile evet
Hayır görüştüğüm kimse yok liseden
Sosyal medya da takip ediyorum sadece
Bir arkadaşımla görüşüyorum
Çoğusu ile hala konuşurum
Evet görüşüyorum
Görüşüyoruz, iyi dostluklar biriktirdim...
WhatsApp grubu var sadece özel günlerde yazıyoruz
Sadece sevistigim kizla yedek de kalsin diye
Evet hala görüşüyoruz
Evet görüşüyorum
Malesrf 20 yıldır konusuyoruz 😅
Ayrılamadık çiçeğimsu
Bazılarıyla
Diğer bazıları noldj
@Bigboy4380 unutuldu gitti
Aman boş ver seni unutanı sende unut zaten dimi
@Bigboy4380 aynen
Şu an kaçıyla konuşuyorsun