Eğitim & Kariyer 18 oldum Yks sınavına hazırlanıyorum bu yaş için bana tavsiyeleriniz nelerdir ne yaparsam ilerde çok pişman olurum buyrun? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler1 yıl Kimse yokmiiiii 18 oldum Yks sınavına hazırlanıyorum bu yaş için bana tavsiyeleriniz nelerdir ne yaparsam ilerde çok pişman olurum buyrun? Cevapla YKS Soruları Tavsiye Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 38,3b cevap paylaştı. bol bol çalışın 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl önce kariyerini ilk planda tut. aşktan meşkten uzak dur. mali özgürlüğünü eline al sonra gerisi gelir. 0 6 Yorumla Soran 1 yıl Teşekkür ederim Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Rica ederim. hayata dair her alanda bilgi sahibi olmaya çalış. Yorumla Soran 1 yıl Kendimi geliştircem inşallah Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Allah yardımcın olsun kardeşim. Yorumla Soran 1 yıl Teşekkür ederim abicim Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Rica ederim. Yorumla
IamAloneBoy17 Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 410 cevap paylaştı. Tercihleri düzgün yap 1 0 Yorumla
Trachovski Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 100% 1 yıl niçin ordasın onu asla unutma. kendini keşfet 1 0 Yorumla
hayatındışında Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 1,7b cevap paylaştı. En önemlisi süreklilik 1 0 Yorumla
Günesinkadini Takip Et Master Yaş: 22 , eic 100% 1 yıl Telefon kullanma sınava girene kadar 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Teşekkür ederim Yorumla
cetin12345 Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 96% 1 yıl Sevgiliyle birseyler 0 7 Yorumla Soran 1 yıl Onlar boş isler Yorumla cetin12345 1 yıl Okumazsan Yorumla Soran 1 yıl Okuyorum Yorumla cetin12345 1 yıl Unuversite Yorumla Soran 1 yıl Daha gitmedim Yorumla cetin12345 1 yıl Git işde sonra pişman olma Yorumla Soran 1 yıl La üniversite sınavına hazırlanıyorum soruyu nerenden okuyorsun Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl İyi çalış 0 2 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl En önemlisi süreklilik Yorumla Soran 1 yıl Tamam Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
bol bol çalışın
önce kariyerini ilk planda tut. aşktan meşkten uzak dur. mali özgürlüğünü eline al sonra gerisi gelir.
Teşekkür ederim
Rica ederim. hayata dair her alanda bilgi sahibi olmaya çalış.
Kendimi geliştircem inşallah
Allah yardımcın olsun kardeşim.
Teşekkür ederim abicim
Rica ederim.
Tercihleri düzgün yap
niçin ordasın onu asla unutma. kendini keşfet
En önemlisi süreklilik
Telefon kullanma sınava girene kadar
Teşekkür ederim
Sevgiliyle birseyler
Onlar boş isler
Okumazsan