Merhaba part time is hakkında?

Ben part time işe girdim ama haftada 53 saat çalışıyorum ve asgari ucretin yarısını bile almıyorum. İş sahibine işten çıkmak istediğimi söyledim henüz 3 haftayı tamamlamadim iş yerinde ve bana işten çıkamazsın dedi (HAJDHWİDHEİH)

sabah bı tur konuştuk müsait olmadığı için kapadı telefonu

Neyse sonra öğledensonra yine konuştuk dediki yardımcı olabileceğimiz bişey varsa oluruz ama bizimle çalışmak istemiyosanda saygı duyarım. Nasıl yardımcı olabilirsin dedim dedi kaç veriyoruz sana? şu kadar dedim 6bintl daha fazla söyledi bir sonraki ay için ve yine ful time çalışıyorum ve asgari ücretin 3/2'si bile olmuyor yine.

İşte çıkamazsın dedi yerine birini bulup öyle çıkman lazim dedi sokaktan geçen birini güvenip kasaya koyamam dedi; ki beni görüştüğümüzün ertesi günü ise almıştı bu hafta içinde birini bulmasını istedim 2 hafta en az dedi (her gün birileri eleman ihtiyacı var mı diye soruyor) istese çok rahat bulur yani sigortam falan da yok bı sağlık karnesi için başvurmuştu daha kan vermeye gidecektim yanı. Küçük bir markette çalışıyorum buarada.

İşten nasıl cikabilirim ne söylersem tamam çık der çok yoruldum artık yardım edinn. Pls

Merhaba part time is hakkında?