- 1 ay
Günümüz tabularını düşününce zor ama imkansız da değil. Karakterin güzel ve doğru davranıyorsan elbet şans veren bir kadın olur. Ayrıca işsizlik kader değil ya. Bir noktada ilişkin olsun veya olmasın bir iş fırsatı çıkar karşına, yeter ki ilişkide de olması gerektiği gibi doğru yer, zaman ve şekilde ara.
01 Yorumla- Soran1 ay
Mantıklı bir yorum
Yapay Zeka Cevapladı

Canım genç dostum, hislerini çok net anlıyorum. Paranın insanın omzuna yük bindirdiği şu dünyada bazen kendini yetersiz ya da çaresiz hissetmek çok doğal. Fakat unutma, gerçek sevgi maddiyata bağlı değildir. Sevdiğin kıza değer veriyorsan ve kendini geliştirmeye devam ediyorsan, para bir gün gelir ama hissiyat hemen bulunmaz. Sen yeter ki çalışmaya, öğrenmeye ve gelişmeye açık ol. Zamanla her şey rayına oturur. Asla umutsuzluğa kapılma, hayatın sana neler getireceğini bilemezsin! Herkesin yolu bazen biraz engebelidir.❤️🙌🏻 Senin yerinde olsam, kendine güvenmeye ve geleceğine umutla bakmaya devam ederdim!
02 Yorumla- Soran1 ay
Bizi motive eden yapay zekaysa vay halimize
Yapay Zeka Yorumladı
Fenomen1 ayBu duygun çok gerçek ama üzülme, insanlar da bazen yalnızca birbirine güç verir. Biraz umut ve destek her zaman iyi gelir. Sen de bir gün başkasına güç olacaksın!💪📚

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
47Cevap
- Gizli Üye(30-35)1 ay
Reis şu triplerden vazgeçin artık, elbette aileni gecindirecek kadar para kazanmalısın. Onuda kazanamiyorsan, kadın isteme lüksün olamaz.
Mağarada yaşamıyoruz, gelişmiş medeniyetler seviyesine gelindi. Kadında haliyle en azından evinin döneceğini bilmek ister.
Kazanamiyorsan o kadar bile para, bırak adını unut gitsin.106 Yorumla- 1 ay
Aynen öyle helal olsun delikanlı adamsın👏👏
- 29 gü
Sonunda adam akıllı birisini görebildim ya buralarda başka derdim olmaz teşekkürler ama gel de bunu şimdiki prenses erkolara anlat gram sorumluluk bilmiyor çoğu olan da bizim gibi iyi ve temiz kızlara oluyor ama sorsan düzgün kız yok diye ağlarlar bıktık artık erkeklerin bu ergen tiplerinden ve mal gibi davranmalarından
- 29 gü
Triplerinden*
- Cevap sahibi29 gü
günes121212 Onlarda kendi açısından haklı, aldıkları para pul.
Bizi bu duruma getiren kardeşim çıkıp ondan sonra gençler evelenmiyor diye dalga geçiyor bide. Benim kast ettiğim bişeye gücün yetmiyorsa, gözünde olmasın. Bırak parası olan evlensin, sende kendine yetsen tamam. Ne bu isyan halleri, yapacak bişey yok. Bari kendini düşürme. - Cevap sahibi29 gü
"kardeşim" bitin yavrusuna denir. Bunuda sansürleme be site...
- Cevap sahibi29 gü
Y-a-v-ş-a-k al inadına yazdım.
Bakar illaki. adamin karakterini çok seviyordur maddi sıkıntıların geçici olduğuna inanırsa olur fakat tembel , çalışmayı sevmeyen adamı ailesi bile sevmez dostum iyi bil. Adamin çabası da olmalı hayat şartlarını iyileştirmek için.
43 Yorumla- Soran1 ay
Çok haklısın
- Soran1 ay
Yok şu an isim olsada o sorumluğa girmem girerim de aşık olmam lazım ,😊😊
- 1 ay
Bu aradaki sevgiye bağlıdır. Herkes bu tip şeyleri sorun etmez Ama sorun eden de olabilir tabii. Canım kardeşim Bunun için çalışmak gerekiyor hem de çok çalışacaksın Bizim de yıllar önce hiçbir şeyimiz yoktu çalışa çalışa bir şeyler yaptık edindik. 24 yaş civarında görünüyorsun profilinden ama hani biz de 20 yaşında her şeyimiz yoktu. Birike birike birsey sahibi olunur. Kendini üzme.
02 Yorumla- 1 ay
29 a giricem, geçmişte bir çok sorunlar ile uğraştım sağlık vs. Anca 26 yaşında işe girebildim ekonomi malum ülkede. Ona rağmen, yüzde 50 kendim yüzde 50 babamın yardımı ile araba aldık. Ekonomi bu halde olmasa daha da erken alabilirdim belki. Yani çabalayacaksın, ben psikolojik sorunlarım olduğu halde çalışmaya uğraştım ve arada sorunlar yine yokluyor ona rağmen devam etmeye çalışıyorum.
- 1 ay
ne güzel dua ettin son cğmlede öyle ayy inşallah her şey gönlünce olur ve tüm duaların kabul olur unutmatki şu an paranın olmaması bu kişinin hayatına gitememesi belki senin için en hayırlısıdır belki yanlış kişidir
21 Yorumla- Soran1 ay
Duan için sagoll
- 1 ay
Olabilir herkeste meslek ve statü kompleksi yok. Kibrini yenmiş her insan buna olumlu yaklaşır bence. Tek şart tembel olmamak. Zaten çalışkan adam çalışacak bir iş de bulur, para da biriktirir. Yeter ki gerçekten üretmek, çalışmak istesin.
05 Yorumla- Soran1 ay
Aynen tembellik kanimizda mi var çözemedim gitti
- 1 ay
Öyle bir şey yok. Ben çalışmayayım iş yapmayayım ama para gelsin hatta gökten yağsın. Dünya ahiretin tarlasıdır. Çalış ki kazanasın. Bedava ekmek sadece fare kapanında olur.
- Soran1 ay
Nerden öğrendin bu edebiyati? Şaka bir yana haklısın haklısın da duzelemedik bir türlü
- 1 ay
Hayat. Yaşayarak öğrendiklerini unutmuyorsun kolayca. Kader gayrete aşıktır, ilk adımı attıktan sonra gerisi gelir. Allah yardım eder 🌱
- Soran1 ay
Aynen öyle eywallah
- 1 ay
Yani bir erkek olarak söyliyorım ki biz erkekler güçlü olmak zorundayız meslek sahibi olmadan kadınlar tarafından eksi hanene yazılır baştan kaybedersin
11 Yorumla- Soran1 ay
O kadar doğru ki
Karşımdaki erkegin issiz olmasından cok cabasına bakarım eger calısmamak kendi tercihiyse is begenmiyorsa istedigi tarz is bulana kadar baska isle gecinmiyorsa o erkekden olmaz. İlerde cocuk olduğu zaman ben o isi sevmiyom yapmiyom derse cocuk ne giycek ne yiycek
20 Yorumla- 1 ay
Asla ve asla çalışmayan erkeğe saygı duymam. Sağlık sorunu gibi ciddi bir sebebi varsa o başka elbette fakat onun dışında çalışmayan erkek istemem asla hayatımda.
00 Yorumla - 1 ay
Detayda yazdığın şeylere bakinca her şeyden önce bir terapist ile görüşmen gerektiğine kanaat getirdim
01 Yorumla- Soran1 ay
Haha neden
Melek sahibi diye okudum 3 saattir cevap arıyorum dengi dengine yani kendisine veya bana nasıl bakicak çocuğu nasıl yapicaz durumu yoksads çalışıp iş bulabilir
00 YorumlaBi açılsaydın belki meslek sahibi kız sadece sevilmek istiyordur her kadın paraya göre muamele yapmaz insana
01 Yorumla- Soran1 ay
Evet güzel bir bakış açısı
- 1 ay
Mesele para değil bence. Meslek sahibi bir insan sadece para kazanmıyor. Statüsü özgüveni hayata karşı duruşu oluyor.
01 Yorumla- Soran1 ay
Bence de
Ciddi ilişki, evlilik düşünen kadın bakmaz. Çalışan kadın hiç bakmaz. Sağlık sorunu gibi ciddi bir şeyi yoksa çalışmalı zaten erkek.
10 Yorumla- 1 ay
Yok bakmam. Kısa süreli işsizlik dönemleri hoş görülebilir ama uzun vadede bana denk biri olmasını isterim
10 Yorumla Bakmaz be gardaşım
Bir kız vardı fakirdi zengin oldu beni unuttu desem
Hersey para olmuş11 Yorumla- Soran1 ay
Geçmiş olsun 😂
- 1 ay
Para gökten yağmayacak sonuçta. Girebileceğin iş yok mu?
20 Yorumla - 1 ay
Ahh bee bugün de buna içelim.. 🫀💔🪓🩸🚨🚑🔐🪦🚬⚰️
03 Yorumla- Soran1 ay
Ne içelim
- 1 ay
Çay çorba ne varsa
- Soran1 ay
O zaman dans
- 1 ay
Sence zor geçim erkek burada alta kalır zamanla ilişkilerde toksiklik nedeni
01 Yorumla- Soran1 ay
Evet alta kalanın canı çıksın
- 1 ay
Kadın dediğin erkeğini başka kadınların arasında çalıştırmaz agaaa
01 Yorumla- Soran1 ay
😂😂😂
- Gizli Üye(18-24)1 ay
Para icin gelen kiz para icin gider. İki yakan bir araya geldikten sonra butun ama butun is senin mentalitende , ruhunda, ozguveninde bitiyor. Sevgilin zaten akli basina biri ise , orta derece bir olgun ise memur maasin veya asgari ucretin olsa bile evlenir. Mentaliteni degistir diyicem zorda olsa. Kotu yola dusme allaha dua et , elinden geleni yap. Koca kainati yaratan icin senin istegin onun icin bir hiçç. Allah rizasi icin kil namazi, herseyi onun rizasi icin yap.
01 Yorumla- Soran1 ay
İnşallah dediğin doğru
Eğitim & Kariyer konusunda 375 cevap paylaştı. Ahahaha sonsuza kadar böyle kalmayacaksın herhalde. İşin de olur aşkın da. Sıkıntı etme.😂
01 Yorumla- Soran1 ay
Sen adamsın 😂
Tek başına ev geçindirebiliyorsan olur. Araban da zamanla olur.
Eşine, çoluğuna çocuğuna bakamayacaksan evlenmezsin zaten.
00 Yorumla- 1 ay
Besleyip kapama yaparsam evet. Şöyle çıtır olsun. Yoksa da istemem ( Kabul edin , birini besleyecekseniz bi vasfı olmalı.)
00 Yorumla - 1 ay
Bakabilir ömrünün sonuna kadar işsiz olacak değil ya ama çalışmamak ayrı iş bulamamak ayrı
11 Yorumla İşsiz bılmıyom da kendi statüsünde olmayan erkeğe baktığını gördüm ben
10 Yorumla- Gizli Üye(25-29)1 ay
Bakmaz, rabbin sen iş bulup çalışmadıkça sana yardım etmez
24 Yorumla- Cevap sahibi1 ay
Bankada
- Soran1 ay
Banka mi soyalım 😊
- Cevap sahibi1 ay
😊☺️
- Soran1 ay
Suç ortağı lazım ))
- 1 ay
Ben bakarım ama iyi bir mesleğim ve kazancım olursa ki olucak
00 Yorumla O da bir yerde işe girerse ufak bile olsa güzel olur
00 YorumlaCevremde bir suru kisi var adam calişmiyo esi calisiyor
00 Yorumla- 1 ay
Ben şahsen bakarım istediğim karaktere sahipse neden olmasın
42 Yorumla- Soran1 ay
İstediğin karakter nasil
- 1 ay
L*an ocaman adamsın yazdıklarına bak, erkek adamsın yaradandan para istiyon. Bekle göklerden gelir para sana
42 Yorumla- 1 ay
Çok bekler yalnız ölsün kızın sorunu değil parasız olmaz
- 1 ay
Aynen acelyacım
- 1 ay
Zengin olmadığın için değil, meslek sahibi olmadığın için çoğu kız bakmaz Bakanlarda hep pişman olmuştur. Bunun sebebi sadece para değil meslek erkeğin gücüdür kadın için güvenli bölgedir.
20 Yorumla - 1 ay
Dünya tersine döndü artık işsiz erkekler çalışan kadın peşinde kadın çalışacak seni beslicek oldu
21 Yorumla- Soran1 ay
😂😂 biraz da siz bakim
Hicbirsey için geç değil bı şekilde yoluna bakıp düz memur zabıta polis felan ol. Kadın ilerde dogurdugunda belki çalışmak istemeyecek taş mı yiyeceksiniz?
01 Yorumla- Soran1 ay
Taş Toprak
- 1 ay
kadın duygusuyla hareket eder aşk ve sevgi olduktan sonra bakar neden bakmasın ki çevremde arkadaşlarımda var aynı şekilde evlenen ve bir kaç sene sonra boşanan sonrası önemli olan hep işsiz kalacak değilsin ya
00 Yorumla - Gizli Üye(25-29)1 ay
Eltim çalışıyor kaynım şartlar gereği şu an çalışmıyor demekki olabiliyor
01 Yorumla- Soran1 ay
Şu şartların gözü kör olsun
işsiz birine niye baksın? yanlıs anlama gözüm parada değil işinde gücünde olmayan birinin eşine çocuguna faydasi dokunur mu
20 YorumlaErkeğin işsizi çekilmez bakmamalı düzenli işi olmayabilir ama mutlaka bişeyler yapmaya çalışmaya çalışması lazım
22 Yorumla- 1 ay
Yok denk olmalı eşitl
- Gizli Üye(36-45)29 gü
Kendini idare edecek kadar çalışsın. Bir zahmet.
00 Yorumla Bakmaz baksalarda ilişkileri çok uzun sürmez kadın çalışırken erkek evde oturması bir süre sonra kadını rahatsız eder aynısı erkek içinde geçerli bence her iki kişininde çalışması lasım
00 Yorumla- Gizli Üye(25-29)1 ay
İki başta baksa bile sonra gerçekler yüzüne çarpar mantık öne çıkar erkeğe bay bay der.
00 Yorumla - 1 ay
bakarsa bile en sonunda bosanma ile sonuclanir Erkegin psikolojisi cokertir cünkü karsıdaki kadının kendinden fazla maas aldigini görmek
01 Yorumla- Soran1 ay
Bencede
- 1 ay
Kadın sevdiği sürece ne olursa olsun bakar ister topal kör ister fakir işsiz
16 Yorumla- Soran1 ay
Ya şu an durum yok diye bundan 1 sene sonra da olmicak diye bir kavram yok ben bu kız milletini çözemedim birisi yok diyo biri bakar diyo
- 1 ay
Gerçekten seven bakmaz ama menfaat için seven bakar
- Soran1 ay
Bence de
- 1 ay
Bir gün gelir soğan ekmek yersin bir gün gelir en lüks lokantada yersin dünya bu hiçbir şeyin garantisi yok ama iki insan birbirini gerçekten seviyorsa geriye kalan hiçbir şey önemli değil (bana göre)
- Soran1 ay
😂😂
- 1 ay
Erkek iş bulmalı gerekirse asgari ücret ama bazı kurye inşaat sanayi gibi işlerin can güvenliği olmadığı için daha yüksek maaş olur
00 Yorumla Bence bakabilir ama tabi kendiniz gelistirmeniz gerek ve is bulmamız gerek yoksa zor
09 Yorumla- Soran1 ay
Çok haklisin
- 1 ay
Hayat stabil gitmiyor erkek arkadaşımla tanıştığımda o çalışıyordu ben calismiyordum onun parasını harcadık geçen sene o calismadi ben çalışıyordum benimkini harcadık ama tabi belli yaştan sonra sabit bir iş ve meslek gerek birde misal karşınızdaki kadın hangi statüde oda önemli bence denk olmadan yurume ihtimali azalıyor herkes için geçerli olmasada
- Soran1 ay
Ama senin sevgilin sonuçta şimdi yeni yeni samimi olduğum birisi benim iş olmayınca sana kötü gözle bakıyorlar hele bide mesleği varsa ayvayı yedin en güzeli aşık olmamak 😂😂
- Soran1 ay
23..
- Soran1 ay
Adimiz çıkmış 9a inmiyor 8e bu arada aşık değilim sadece gece aklıma geldi yeni tanistigim biriydi ondan sordum da baya popüler oldu soru 😂
- Soran1 ay
Ya kız güzel etkilendim de ilgi gösterirsem o ilgisiz çıkar gerek yok kendi bilir olursa Kasımpaşa olmazsa bayır aşağa sıkıntı yok 😊
- 1 ay
dur yardım edeyim 2000 kişiden 500 tl alırsan milyner olursun 😀
03 Yorumla- Soran1 ay
2000 tane değerli hayır sever insanı bulmak zor 😊
- 28 gü
en azından sayıları az :D
- Soran28 gü
Sende haklısın 😂
Memurum maaşım olduğu halde istediğim erko bana bakmıyor çokta şaapma
016 Yorumla- Soran1 ay
Belediye de misin
- Soran1 ay
Ya bu işsiz insanlara cevap verme gereği neden duyuyosun fiyona
- 1 ay
- 1 ay
Vakit kaybı gibi görürler ama istisna olabilir
01 Yorumla- Soran1 ay
Bilemekkk
- 1 ay
meslek sahibi olmayana bak sen de. kadın parasına göz dikmiş 😂
09 Yorumla- Soran1 ay
Ne parası biladerr aldığı para 20 25 o ona zor yeter doktor demedikkk avukat demedik
- 1 ay
o kadar fakirse garanti evlenip rahata kavuşma hayali kuruyordur o da 😂😂😂😂
- Soran1 ay
Sordum evlenmek istemiyormuş
- 1 ay
fakir isteme ihtimali yok emin ol
- Soran1 ay
Napim bankami soyayim
- 1 ay
baskasının parasına göz dikecek kadar karaktersiz olma tabi
- Soran1 ay
Peki başka parayı nasıl bulucaz sayın çok bilmiş ))
- 1 ay
bence kaderine razı ol, kızın da hayatını karartma
- Soran1 ay
Valla sen mümkünse kimseye tavsiyelerde nasihatlar da bulunma mümkünse kendi hayatinda bile uygulama ne kalbi kara birisin içimi kararttin gece gece 😂
Büyük konuşmayım ama bakmazdım.
20 Yorumla- 1 ay
Bakmaz siz görsele bakıyorsunuz ve ayrıca bakım kızı kız yapar değerli hisseder
10 Yorumla İşsiz bir erkeğe kimse bakmaz mesleği olmayan kadın da bakmaz
10 Yorumla- 1 ay
Bakmaz bence maalesef para olmasada kariyer onemli
10 Yorumla - 1 ay
Sorumsuz bir erkeğe hcbir kadn dönüp bakmaz
21 Yorumla- Soran1 ay
Sorumsuz?
- 1 ay
Zamanın ne getireceği belli olmazzzzzzz sen yinede çabalaaa belki çok iyi bir iş bulucaksınn
00 Yorumla - 1 ay
Hayır bakmaz bence kaldı ki asgari alan erkeklere bile burun deviriyolar ne biçim soru bu kanka
00 Yorumla - 1 ay
Bilmiyorum bakmaz gibi tabi sadece meslek icin sevmiyorsa
00 Yorumla - 1 ay
bakabilir ama o iş yürümez çünkü erkeklik gururu buna izin vermez
00 Yorumla - 1 ay
İşsiz gibi bir nitelemeyi aşmak lazım, meslek sahibi olmazsın ama işin olur.
00 Yorumla - 1 ay
İşsiz derken hiç mi işin yok
13 Yorumla- 1 ay
😅
- Soran1 ay
Uyumak iş olarak sayilmiyorda hiç
- Devamını Gör (70)
Detaylı bilgi