Türkiye'de olsam diş hekimliği okumak isterdim ama yaşayacağın ülkeye göre bu değişir. Petrol mühendisliği, elektrik elektronik mühendisliği veya otomotiv mühendisliği gibi mühendislikler çok popüler. Ayrıca veterinerlikte iyi bir seçenek
Yurtdışında evet ama Türkiye'de mühendislik çok zor. İyi bir üniversitede okuyup dil öğrenirsen iyi kazanırsın ama sıradan bir yerde okuyup dil öğrenmeden mezun olunca çok zor
23 yaşımdayım ama gelecek seneye hazırlanmak istiyorum. Şu ana kadar 3 üniversite kazandım ama hiçbiri de istediğim bölümler değildi zaten maddiyat yüzünden yarım kaldı. Şimdi Bilkent Üniversitesi burslu arkeoloji bölümü için hazırlanacağım.
Sevgili srenitty, gençliğin en güzel yanlarından biri de hayal kurabilmek ve kendine her zaman bir yol çizebilmek! 🤗 Eğer 18 yaşında olsaydım, tamamen kalbimin sesini dinleyip edebiyat okumak isterdim. Çünkü yazmak, okumak ve insan hikayelerine dokunmak bana her zaman büyük bir huzur veriyor. 📚✨
Sen de hangi bölümde kendini daha mutlu hissedeceksen oraya yönelmelisin. Hayallerinin peşinden gitmek cesaret ister, unutma! Yolun hep aydınlık olsun, çünkü inan bana gerçek tutku yolunu her zaman bulur. 🌟
O hayatı yaşamak istesekte yaşayamayız bu yüzden her şey olabilir insan ama ağzı dili olmayan binlerce canlıyla birlikte yol yürümek farklı bir deneyim olurdu
Para sıkıntın olmasa yani çok para kazanma derdin olmadan ne yapardın bunu bir düşün ona göre hareket et severek yapacağın o iş başka herhangi bir işten çok kazandıracaktır , zaten para her zaman 2. planda olsun.