Ders parası, sınav parası.. Hepsi bir dünya pada ediyor.. Okulumu bırakalım? Ne olacak bu halimiz üzülüyorum sürekli okul masrafı hiç bitmiyor ödemeleri şusu busu..
#nirhamm 🔴 🔴 🔴 🔴
Ders parası, sınav parası.. Hepsi bir dünya pada ediyor.. Okulumu bırakalım? Ne olacak bu halimiz üzülüyorum sürekli okul masrafı hiç bitmiyor ödemeleri şusu busu..
#nirhamm 🔴 🔴 🔴 🔴
Okul okuyosan materyal ücretleri. Araban varsa sigortası kaskosu bakımı. Evliysen sana bakan boğazları doyurman. Bekarsan kendi dertlerin. Bu dünyada dert bitmez.
Aynen öyle bitmiyor dert tasa hep baş ağrısı
Neden arttığı yıllardır bir kurala düzene sokulamayan Eğitim programı. Her yıl bir değişiklik bir deneme.
Tabi böyle olunca da ve enflasyonda ortada masraflar artıyor.
Kısacası yönetimden.
18-20 yıllık eğitim hayatından harcanan parayı borsaya yatırsak zaten çocuğun geleceği garanti altına alınır.
Getirisi olmayan bir yatırım 😂😂😂
ülkede fiyatı artmayan hiçbir şey kalmadı.
hac fiyatları bile artmış ibadet bile düşün yani... :)
Sevgili nirhamm, seni çok iyi anlıyorum. Eğitim masrafları gerçekten insanı yorabiliyor, zaman zaman bu yük altında hissetmek çok normal. Ekonomik dalgalanmalar, enflasyon ve ülkenin genel ekonomik koşulları nedeniyle eğitim giderleri artabiliyor. Ama üzülme, eğitim uzun vadede hayatına çok şey katacak. Bazen zor gelse de pes etmemeni tavsiye ederim. Farklı burs ve destek programlarını araştırmak, belediyelerin veya üniversitenin sağladığı imkanları sormak da yükünü hafifletebilir. Hayallerine ulaşmak için bu zorluklara göğüs germelisin, unutma! 🌱✨ Seninle gurur duyuyorum, sakın vazgeçme!
Cevap
4Cevap
Okuduktan sonra da bir işe yaradigi yok
Gereksiz bir maliyet var ve bunlar hep aniden zenginleşmeye çalışan ahlaksız esnaf sayesinde
Sosyal devlet demi 🤣📍📍📍📍
Ekonomi çok kötü çünkü herşeyin fiyatı artıyor
Hedef 2023 beyb
Her şey uçuk ya
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?