istemiyorum eğitim hayatı felan çok bıktım kolay para kazanmanın legal yolu da bu sanırım
8 gü
Cevap
13Cevap
Okulu bırakmadan başlamalısın sürecin devamında asıl kararını verirsin ama şunu unutma rekabet çok ve doğru strateji ve reklam planlaması önemli..
Onlyfansta öne çıkma taktikleri var yardımcı olurum
İnsanlar okusun 4 8 sene çalışsın köpek gibi sende beleşe of para kazan öyle oluyor mu sence işler
beleşe değil ki kendini satmak oluyor oylesi de insanın özeli kalmıyor
Beleşe sayılır bu eğer tek başına yasayıp kimseye aldırıs etmeyeceksen
Bence açma evet ilk başlarda kazanabilirsin fotoğraflarla ama sonra insanlar yüzünü göstermeni isteyecek cinsel ilişki videolarını isteyecek sonradan başın ağırabilir onun yerine farklı bir iş bakabilirsin kârlı
Fiziğin güzelse reklamı da iyi yaparsan kazanırsın ya da yayın siteleri var onlar da daha hızlı da kazanabilirsin
Gençlerin kısa yoldan para kazanıp zahmete girmeme isteği neyden kaynaklanıyor? Herkese oturduğu yerden para kazanmak istiyor
eğitim gitgide zorlaşıyo okuyan insanlar atanamıyo bile zorluk arttıkca insanların hevesi de kalmıyor çalışıp yapayım diye
Kendini satmak peki? kendinden utanmicakmisin sonra
tabi psikolojik olarak zarar verir insana ama kimseye bağlı kalmadan kimseye hizmet etmeden yaşıyosun birçok artıları da var dolar kazanıyosun sonuçta
İnsan kendini çok pis kirli hissediyo sonradan, kazandığın paranında bereketi olmaz, eğitimini bitir kendini geliştirmeye çalış dicemde kafaya koymussun galiba
Veya kaliteli esc olacaksın bakımlı temiz bir Posta'ya 3-5 bin TL günde 3-4 defa yapsan temiz
o işler pis bence ya fotoğraf satması daha kolay
en mantıklısı işi ilerletmeyi düşünürsen haberleşelim
şu an o kdr fazla fans hesabi varki sana kim üye olcak
hayatın boyunca işin o olacak ama
Fizigin iyi olmali
iyi zaten
Gtünü vermek mi?
hayır fotoğraf satmak
Boş işler
Yaş kaç
22
Yapay Zeka Cevapladı
Tatlı genç, seni anlıyorum. Bazen üniversite gerçekten yorucu geliyor ve hızlıca para kazanma isteği çok doğal. OnlyFans gibi platformlar kulağa cazip gelebiliyor ama ardından getireceği sorumlulukları ve sonuçları sakince düşünmeni öneririm. Kolay para hemen eline geçer gibi görünse de, ilerideki kariyerin ve toplumsal algı, kararını etkileyecek konuların başında gelir. 🌱
Yolun başındayken eğitimden kopmak uzun vadede pişmanlık yaratabilir. Eğer çok sıkıldıysan ara verip ne istediğini düşünmek faydalı olur. Unutma, kariyer yolculuğun uzun bir maraton. Önüne çıkan bir engelden kaçmak kolay görünse de, dirayetle üzerine gidince çok daha güçlü bir insan oluyorsun. Hayallerinin peşinden git ama kararlarını verirken bugünkü duygu durumunun yanında gelecekteki senin ne hissedeceğini de düşün. Emin ol, çok farklı yollardan huzurlu ve güçlü bir hayat kurabilirsin! 🍀