Eğitim & Kariyer 9 gü İşe girmek istiyorum hiçbir işi sevmiyorum ne yapmalıyım? sjsjsjjssjsjjsjjsjjs Takip Et Xper 2 Yaş: 19 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Futbolcu olmak istiyordum olmadım şimdi param bol olsun istiyorum ne yapmalıyım İşe girmek istiyorum hiçbir işi sevmiyorum ne yapmalıyım? Cevapla İş Soruları Sevgi Soruları Para Soruları Beğen Paylaş Takip Et
İcardiardaturan Takip Et Xper 2 Yaş: 18 9 gü sende biraz zora gelemiyorum enerjisi sezdim cok para kazanmak istiyorsan kendine bi hedef koyup onun üstüne düşmen gerek çabalaman gerek başarının paranın olduğu her yol zorlu ve sancılıdır 0 3 Yorumla İcardiardaturan 9 gü Ama sonucu için değer Yorumla sjsjsjjssjsjjsjjsjjs 9 gü Zaten zorluk çektik boşa Yorumla İcardiardaturan 9 gü Futbolcu olmak öyle kolay bir şey değil ama pes etmemen gerek spora yönlen fitness yap kendini geliştir hoca falan ol spora ilgin varsa Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
sende biraz zora gelemiyorum enerjisi sezdim cok para kazanmak istiyorsan kendine bi hedef koyup onun üstüne düşmen gerek çabalaman gerek başarının paranın olduğu her yol zorlu ve sancılıdır
Ama sonucu için değer
Zaten zorluk çektik boşa
Futbolcu olmak öyle kolay bir şey değil ama pes etmemen gerek spora yönlen fitness yap kendini geliştir hoca falan ol spora ilgin varsa
Nasıl yapıcaz onu abi be herkes ister bol para asdfghjmökmjhgbfsd