Sağlam görevler versin programlar yapsın takip etsin ilerleyişimi arkadaşlar gerek yok falan demeyin bu süreci yalnız geçirmek istemiyorum bu yüzden sağlam birisi lazım. Kaynak önersin şunu şunu çöz su kadar zamanda bitir desin
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Teşvik edebilirim motivasyon yapabilirim sadece bi kaç taktik bir de
Bunun için ücret ödüyor musun
Evet ücretli yapıyorlar
@srenitty ne güzel meslek bende mi ek iş olarak onu yapsam
Yks de derece yapanlar yapıyor bunu ama
@srenitty yoo kime sorsam koçluk yapıyorum diyor. Alt tarafı motivasyon verip ders programı vs hazırlamak lazım. Motivasyon konusunda Andrew tate'i sollarım
Onlar dandik alanlar pişman ben derece yapmayana çok denk gelmedim
@srenitty peki iyi kazanç var mı
Var tabii derece yapsan yanında koçluk da ekleyip iyi para kazanırsın talep de çok olması lazım reklamını iyi yapan köşeyi döner
Bunu yakın zamanda yks ye girmiş üni öğrencileri yapıyor genelde ve gerçekten hakkıyla yapmak da lazım öğrenciyi iyi yönlendirmek şart
@srenitty böyle Andrew tate gibi motivasyon da ekleyip aylık 20 binden paket olarak satsam güzel kazanç olur mu
Ben ne diyorum sen ne diyorsun sen kaç yaşındasın yaşın geçmiş yks ye değil bir önceki sınava girdin bu sistemi bilmiyorsun
@srenitty yahu amaç gaz vermek motive etmek değil mi? Bunun yaş ile ne ilgisi var. Hem bu sayede ek iş olarak yolumuza bakacağız
Ya şaka mısın amaç sadece motivasyon değil kaynak yönlendirmesi deneme analizi konu takibi konu planı gibi gibi. Sen bunu hobi falan mı sandın tecrübe var mı diye sorarlar sana
Kızın dediği gibi motivasyon konuşması değil bu yoldan geçmiş insanlar gerçekten anlayıp yol veriyor mesela 2 kaynak çözmüş adam neti hala 10 bu adama istediğin kadar motivasyon et doğru yol vermedikten sonra
@srenitty 😂😂 şaka gibi mı görünüyorum. Biz de boş değiliz ömrümüz sınavlara girmekle çıktı sınavlarda kıdem yaptık
Abi senin girdiğin sistemle bu sistem bir mi sen nereden bileceksin istersen yks den önce girdiğin sınavda birinci ol. Senin "YKS" de derecen olması gerek. Senin demenle gidip koçluk ayağıyla öğrencileri dolandırıyorlar bunlar parayı ağaçtan mı topluyor. Ek işini başka yerde yap bu konu böyle şakaya alınacak bir konu değil. Umarım bu son anlatışım.
@srenitty abi kendisi dgs diyor koçluk veren adamlar DGS Fuller
@srenitty boş yapıyorum la işim gücüm yok çocuk mu avutcam aga. Kendi işlerim kendime yetiyor.
@_bloom_ madem akıllı biri neden yks de lisans kazanmaya çalışır ki gider önlisans inşaat falan okur veya peyyaz falan gider mimar ya da inşaat mühendisi olur
Var.
Var benim 😉
Aynen sensin
Cidden ben
Kim var
Az çok biliniyorsan tanırım adın ne :D
Benim onda birim değildir dediğin
Kaç yaşındasın
34
Ben varım garanti sonuç