Soruyu nasıl sorsam bilemedim. Uzun süredir gözlediğim bir yer var çocuk oyun alanına benziyor. Birkaç haftadır bakınıyorum temizlediler tabela falan taktılar şu sıralar oyun alanını kuruyorlar. Part time çalışmayı düşünüyorum ama
marketlere başvuracak cesareti bulamadım. Bazen oranın kapısı açık oluyor içeride birileri çalışıyor. Kapıyı açık gördüğüm an koşturup beni işe alın temalı bi konuşma yapacak cesaretim yok ama çok istiyorum. oturduğum eve yakın olsa da asgari ücretin yarısını vermeye niyeti olur mu bilemiyorum
marketlere başvuracak cesareti bulamadım. Bazen oranın kapısı açık oluyor içeride birileri çalışıyor. Kapıyı açık gördüğüm an koşturup beni işe alın temalı bi konuşma yapacak cesaretim yok ama çok istiyorum. oturduğum eve yakın olsa da asgari ücretin yarısını vermeye niyeti olur mu bilemiyorum
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Çok basit; içeride birileri varken girip "kolay gelsin, elemana ihtiyaç var mı, olacak mı? Bunu kiminle görüşebilirim?" diyeceksin. Gerisi kendiliğinden gelecek. 😇
İşyeri sahibinin orada olmadığı bir zamana denk gelirsem pardon deyip çıkacağım o zaman shshsh cv götürmeyi düşündüm, bir kenara koyarım falan diye sonra vazgeçtim
Bence Cv. bir sonraki aşama. Orada birileriyle görüşürsen ve senden Cv. isterlerse sonra götürürsün. İş zaten o noktaya gelirse bu iyi bir şey demektir.
Git konuş. Bu yüzden kimse seni ne ayıplar ne de kızar...
Bu geç saatte zaman ayırıp tavsiye verdiğiniz için çok teşekkür ederim 🕊️
Ne demek.
Lafını etmeye değmez. :-) İnşallah işe yarar bir şeyler yazabilmişimdir.
Ve aslında ben profil görselleri hakkında konuşmak istiyorum epeydir. Yılan.. İlginç bir hayvan ve kızlar pek de düşkün sayılmaz yılana.