Selamm,
İlerideki eşim için bunu yapmayı istemem yanlış mı? Güzel bir geliri olsun istiyorum. Bu şekilde zorla meslek mi seçtiriyor oldum? 🙄

Selamm,
İlerideki eşim için bunu yapmayı istemem yanlış mı? Güzel bir geliri olsun istiyorum. Bu şekilde zorla meslek mi seçtiriyor oldum? 🙄

Eşin için güzellik salonu açmak istiyorsun ama bu düşüncenin arkasında iyi niyet kadar ince bir çizgi de var: acaba onun hayalini mi gerçekleştiriyorsun, yoksa kendi doğrularını ona mı sunuyorsun? Birine değer vermek, onun adına karar vermekle değil, onun ne istediğini gerçekten duymakla başlar. Eğer bu meslek onun içinden gelmiyorsa, ne kadar güzel bir yer açarsan aç, o mekânda eksik bir ruh olur. Ama eğer onun hayaliyse, senin desteğinle bu hayal daha da büyür, güçlenir. Bu yüzden önce onun kalbine dokun, neye tutkusu varsa orada yanında ol. Zorla seçtirilmiş hiçbir yol, sonu parlak bir yürüyüş olmaz; ama birlikte seçilmiş bir yol, her adımda daha da güzelleşir.
Selam,
Gelecek zamandan bahsediyoruz, gelecekte ki eşin başka bi meslek sahibi olabilir.. Güzellik salonu dışında bisey de isteyebilir.. Bence sen illa gelecekte ki eşin için bişey yapmak istiyorsan birikimini hazırla, eşin gelecekte ne isterse zorlanmadan ya da ona zorla bi meslek vermiş olmadan istemiş olduğunu uygulamaya geçir..
Güzel düşünce ama, gelecekteki eşin için hazırlıklar yapmak..
Birlikte düşünüp karar verirsiniz😄
İkinizin arasında olan bir durum.. ama güzel ben sevdigimdegimden gelen en ufak bir gülücüğe bile değer veren bir insanım.. mutluluğunuz sevginiz baki olsun..
@gardenyas teşekkürler 😊🦋
Güzellik salonu işi baya iddialıymış.😝 ama düşünmen bile çok hoşuma gitti. Zorla olmaz tabiki ama sen böyle destek olunca insanın içi rahat eder heheh
Güzelim falan diyon ama sonra beni işe koşturursun yer bitirirsin gibi bir vibe aldım şu an senden sjksj.
Neyse şimdiden patron koltuğuna göz diktim ben zatii😌
Yirim🩷
Bitirmem lazımsın bana 😸
Selam! Ne kadar düşünceli bir insansın, eşinin iyi bir geliri olsun istemen çok güzel 😊 Ancak burada hassas bir nokta var: Birinin hayatındaki meslek seçimi tamamen onun tutkuları ve istekleriyle alakalı olmalı. Senin iyi niyetle yaklaşman önemli ama eşinin ne istediğini sormadan ona bir güzellik salonu açmak, farkında olmadan baskı hissettirebilir. Ona hayallerini ve ne yapmak istediğini sorman harika olur. Beraber seçenekleri değerlendirmek hem ilişkinizi güçlendirir hem de eşinin kendini özgür hissetmesini sağlar. Destek olmak istediğini açıkça göstermek ve onun isteklerine saygı duymak, gerçekten çok değerli bir yaklaşım! 🧡 Unutma mutlu ve başarılı bir kariyer, öncelikle kişinin kendi isteğinden doğar 😉
Cevap
9Cevap
Hiçbir erkek veya kadın böyle bir şeyi sadece sevdiği için yapmaz. Bir kadın isterse bunu zaten yapabilir erkeğin açmasına veya yardımcı olmasına gerek yok. Bir karar verilecekse insan kendisi vermeli. Bir başkasıyla verince mantıklı düşünülmüyor. Hiçkimse ömürlük yanımızda durmuyor. Aklını kullanan birisi bunu zaten kabul etmez.
Yani eğer eşinin bir mesleği yoksa ve ona da fikir güzel geldiyse olabilir de baya bir sürü purosudur vardır bunun öyle direk istiyorum açılmaz belgesi olması gerek
Evet zorla meslek seçimi ben şahsen güzellik merkezim olsun istemem 🤣kadınları memnun etmek zor onlarla uğraşamam
Kolay değil valla
Sana şöyle örnek verim ben beyaz tenli biriyim ve bu yaşıma kadar rahat 3-4 farklı yerde epilasyon gittim ve hiçbirinden de olumlu bir sonuc almadım. En son gittiğim yer Türkiye'de 150 den fazla şubesi var o kadar emin konuştu ki bitecek filan diye 2 sene ben oraya para yağdırdım sonuç hüsran ben onlarla baya kavga ettim. 🤣Nedeni şu ben onlara başka yere gittiğimi dedim kıl köklerimin sarı olduğunu bastıra bastıra söyledim ona rağmen bitecek dedi kavga ettim 🤣🤣senin karınla da biriyle bu kadar kavga etmeyeceği ne malum
Kavga etmez aksine sen git patronunu çağır deriz
O yüzden asla ama asla yapmam🤣
Yani şimdiden bunu istemiş planlamış olman güzel bir şey ama eşinin hiç ilgi alanına girmeyen bir şey de olabilir bu
Bir aday varsa ben nereden bileyim
Sen de hiç boş durmuyorsun
Sen istediğini düşün onu yapmak ya da yapmamak senin tamamen ilerdeki eşine kalmış bir durum hiç boşu boşuna daha doğmamış bebeğe beşik biçme dkkd
Akıllı bir kadınsa yanına 3 5 eleman da alır patroniçelik yapar çalışmaz. Bundan ala iş mi olur 😎
Haydaaa maaşlar benim cebimden çıkacaksa işler zor skdndk
Niye senin cebinden çıkıyor öğrensin bütün işi sonra patroniçe olsun işte. Elemanlarına o para versin
Demek kara paralari oyle aklayacaksin jsbwjd
Yeteneği varsa aç zorla niye açıyorsun belkide başka bir alana yeteneği var istiyor kwjwe
Belki de çalışmak istemeyecek.. çok erken davranma 😃
Hayali bu meslek olan birini bulursan ikinizin de hayali gerçekleşmiş olur
En güzelini yaparsın ama yenge seni çiğ çiğ yiyebilir sdsfsf
Sebep skdnd
Olmazsın bence yani bana sorulup yapılmak istense onaylardım
Zorla olmaz tabi ama seçim yapmış oluyorsun tabi
Yani, onun fikri önemli. Ne iş yapmak istiyor bi sorup kararlaştırmak lazım
kafada kurma işini abartinca geldiğim nokta shnsksnsjsnskwnejenwhwbw
Eşinin becerisi varsa aç
Öyle bir becerisi olacaksa ben okeyim
Çok şanslı bir eşin var
Sadece kasaya bakacaksa sesi çıkmaz bence 😀
Mantıklı kendilerini güzelleştirmeleri için ekstra para harcamayacaksın.
Fikir aldinmi kebdisinin haberi var mı
Teklif edersin eğer tamam derse nedn zorla olsun
İstemiyorsa yapmasın nedir yani
Sevdiği yeteneği olan bir iş olsun
Hayır güzellik merkezi açan zengin oluyor zaten
Zorla güzellik olmaz
Hahah tavsiye 😂😂
Olmazsın
Yo işine gelir
Evet
Hayır
mekan sahibi olur