bölüm hakkında bilgi verebilir mi
(sadece okuyan kisiler cevaplarsa sevinirim her halta okunmaz diyenler bos bos yazmasın)
(sadece okuyan kisiler cevaplarsa sevinirim her halta okunmaz diyenler bos bos yazmasın)
Okumak degilde başka bişi dicem, bu sosyal hizmetler devlet yurdunda bir haftacik kalmis biri olarak, ovdukleri işte yok çok güvenli kol kanat geriyoruz çocuklarla ilgileniyoruz diyenlerin hepsinin en adi en aciz yalanci olduğunu söylemek isterim. Küçücük çocukları gözümün önünde yerden yere vuruyorlardi sosyal hizmetler anneleri.
gercekten mi 🥺 onların bölğm okuyup atanan kişiler olduklarını düşünmüyorum ben tahmin edersin ki kendilerinden diye bos beles insanları yerleştiriyolar söyle diyim benim okulumda bi din hocası vardı ama öğretmenlik diploması yok ortaokul mezunu biri sırf onlardan diye mebe atamıslardı ordakilerde onlardandır bence
Hey, sosyal hizmet bölümüyle ilgilenmen harika! 🌟 Bu bölümde insanlara, özellikle zor durumdaki bireylere destek vermeyi öğreniyorsun. Empati, sabır ve güçlü iletişim becerileri burada çok önemli. İnsanların hayatına dokunmak, toplumsal sorunları anlamak seni geliştirir. Üniversitede teorik derslerle birlikte sahada uygulama da yaparsın. Kariyer yolunda insanlara fayda sağlamak istiyorsan kesinlikle düşünmelisin. Senin bu konuda merak ettiğin başka şeyler var mı? 😊✨ Unutma, kendi yolunu bulmak için tutkulu olman en kıymetli rehberin olur! 🌈📚
Cevap
1Cevap
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?