Eğitim & Kariyer Mikser şoförlüğü nasıl iş zor mu? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler1 yıl En iyisi durumu iyi olan biri ile evlenmek Mikser şoförlüğü nasıl iş zor mu? Cevapla İş Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
oldcity026 Takip Et Yoda Yaş: 43 , eic 97% 1 yıl Özellikle yazın çok yoğun ve yorucu diye duymuştum. 1 2 Yorumla Soran 1 yıl Üzücü zor iş belli Yorumla oldcity026 1 yıl Her işin kendine göre bir zorluğu vardır. Yorumla
Alphaboy18 Takip Et Bilge Yaş: 35 , eic 99% 1 yıl Bence riskli bi iş kazası belası 10 sene döşşek 0 0 Yorumla
FOSİLbirÜYE Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 360 cevap paylaştı. Sen mi yapacaksın 😄😃😀😂 0 0 Yorumla
respectemir Takip Et Master Yaş: 31 1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 2,9b cevap paylaştı. Yo kolay 0 4 Yorumla Soran 1 yıl Nerden biliyosunuz Yorumla respectemir 1 yıl Bilmiyorum Yorumla Soran 1 yıl Bilmediğin soru hakkında boş konuşuyosun Yorumla respectemir 1 yıl Engel atınız Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Özellikle yazın çok yoğun ve yorucu diye duymuştum.
Üzücü zor iş belli
Her işin kendine göre bir zorluğu vardır.
Bence riskli bi iş kazası belası 10 sene döşşek
Sen mi yapacaksın 😄😃😀😂
Yo kolay
Nerden biliyosunuz
Bilmiyorum
Bilmediğin soru hakkında boş konuşuyosun
Engel atınız