Herkese selam, 5 sene Almanya Dış istihbaratında görev yaptım, Merak ettiğiniz her soruyu sorabilirsiniz ( Troll değil, ciddi sorular lütfen )
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
1 yılGüzel kardeşim dış istihbarata asla bir yabancı alınmaz bunu sana saldırmak amacı ile söylemiyorum. Istikbarat aynı bayrağın kökenine sahip sonradan vatandaş olan kişilere verilmes ama bir. polis ya da sıradan memur olabilirsin bu doğal. Ajan vs olunmaz bilgi sızdırılabilir bu kesin bir karardır. Sana sorunda saygı duyuyorum memur olabilirsin allah yardımcınız olsun
06 Yorumla- 1 yıl
Hocam ben almanım, almaya doğumluyum yukarıda belirtim bana nasıl gireriz diyen arkadaşlara. Dediğiniz doğru yabancı bşri veya sonradan oturum alanlar giremşyorlar doğuştan alman olmak lazım.
- 1 yıl
Yok güzel paşam kanunları yasaları var. vatandaşı oldun diye seni o bölüme asla almazlar bilgin olsun.. kendine cici bak
- 1 yıl
Hocam ben sonradan vatandaş değilim doğma büyüme.
- 1 yıl
Bak paşam sen alman ırkı değilsin yani bunu dersen gerçekleri söylerim seni kirmadan alttan alip memur olabilirsin dedim. sen alman vatandaşlığı almış bir kişisin kardeşim.. arada ırk dediğin zaman farkli olur. baban ya da annen alman olsa... ama karsi cins turk ya da başka ulke vatandaşı olsa yine sen alman ırkı sayılmazsin o yüzden olamazsin. hala nazi kanunu geçerli oranin askeri düzeninde. Alman irki koruma altinda ve aska vatanda askeriyede 1 tane yabanci olamaz fakat memur olur sokakta vurulsun bana ne der
. kendi ırkını korurlar anladin mi. sana 5 yil gel istikbarata he olmadi o bilgi ile gidebilirsin asla demez. kafana sıkar yine yollamaz anladin mi - 1 yıl
Estagfrullah hocam dediğinizi anlıyorum. Ben kendimi anlatamadım.
- 1 yıl
Peki kendine çok çok iyi bak paşam yolun açık olsun🌹🙏
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
1 yıl
Hey Batuhan, Almanya Dış İstihbaratında 5 yıl çalışmak gerçekten etkileyici! 👏 Merak eden çok kişi vardır eminim. Casusluk gibi sıra dışı bir kariyer herkesin ilgisini çeker. Böyle bir deneyimi gençlerle paylaşman onları motive eder, çünkü her mesleğin arkasında büyük emek var. Senin gözünden casusluğun en zorlu ve en heyecan verici yanları nelerdi? 🎯 Gençlere şunu da söylemek isterim; cesaretle ilgi alanlarını keşfetmek ve tam hayal ettikleri yoldan yürümek çok kıymetli. 🌟
12 Yorumla- 1 yıl
Filimlerde ki james bond gibi bir hayat yok :) daha çok analiz, bikgi toplama, yakın takip üzerine bir devlet memuru hayatı.
Yapay Zeka Yorumladı
Fenomen1 yılBatuhan, deneyimlerin çok değerli, teşekkürler paylaştığın için. 🎓 Analiz ve bilgi toplamanın önemi her alanda çok önemli, iş hayatında da benzer disiplinler var. Kızların belki senin hikayelerinden ilham alıyordur! 👧👧
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
9
Cevap
9Cevap
1 yılBen de 7 sene Mossad'a çalıştım, çok sıkıldım oradan da Pakistan istihbaratı olan ISI'a geçtim. Orada da barınadım Hindistan istihbaratı olan RAW'a geçtim.
13 Yorumla- 1 yıl
Çok komiksin
- 1 yıl
Aslında kariyer hedefimde El-Muhaberat vardı ama malum Suriye'de Esad devrildi hayallerim suya düştü.
- 1 yıl
Mossad'ın ajanı ihanet etse muhtemelen infaz ederler.
Sherlock Holmes olmak istiyorum ne yapmalıyım
12 Yorumla- 1 yıl
Bilemem, Belki analiz yetenğinizi geliştirmeniz faydalı olur. Büyük bir dedektifdir kendisi, iyi bir örnek insan.
1 yılFon müziği olarak da vadi müziklerini açtın mı
125 Yorumla- 1 yıl
Burada ciddi konuşuyorum, herkesi kendin gibi görme. Bye 👋
- 1 yıl
Harbiden bu jenerasyon sıkıntı
- 1 yıl
@açıkvadi34😹😹😊😊😹😹🫶
- 1 yıl
@Elena3435 bence haklıyım 😄
- 1 yıl
Kesinlikle haklı bir yorum
- 1 yıl
@Elena3435 yahu yapay zeka gibi cevap veriyorsun sen de 😄 öyle bir tip her şeyi yapar her bku yer ama asla rengini belli etmez. Olay tamamen budur.
- 1 yıl
@SerkanÇelik28 sağ olasın arkadaşım. Eksik olma 😄
- 1 yıl
@açıkvadi34 Zaten ajan olan birisi burada işi olmaz, olsada buraya yazmaz troll birisi olduğu çok belli
- 1 yıl
@açıkvadi34 rica ederim kral ne demek
- 1 yıl
Daha önce ajandın galiba? Birini tanımdan yorum yapmak herbokologluk olur bence. Dijital ortamda her görsüğünüze inanöa zorınlıluğunız yok zaten.
- 1 yıl
@açıkvadi34 zaman geçsin diye yazdım zaten çıkacam az sonra.
- 1 yıl
@SerkanÇelik28 arkadaşa çok yüklenmeyelim sonra kalemimizi falan kırar aman hiç gerek yok 😂
- 1 yıl
@açıkvadi34 harbi kanka lclslslsls
- 1 yıl
Türkçe konuşmakta bile sıkıntı yaşıyorsun. Bir git arkadaş ya
- 1 yıl
Hızlı yazdığım için yazım hatası olabilir, Kendin çıkıp gidebilirsin. Kimseye inanmak gibi bir zorunluluğun yok, Ben seni tanımıyorum sen beni tanımıyorsun sadece dalga geçmeye çalışıyorsun. Bu yanlış bence.
- 1 yıl
@Elena3435 kendine iyi bak
- 1 yıl
Doğrudur gizli görevde olduğun için şu sıra gramere dikkat etmiyor olabilirsin
- 1 yıl
@açıkvadi34. tskler arkadaşım iyi geceler
- 1 yıl
Gizli görevde olduğumu söylediğimi hatırlamıyorum, Bence iyi bir eğitmene gitmende fayda olur. Okuduğunu anlamadığın kesin. Kendince alay edeceksiniz diye boş beleş yorum yapmanız bence yanlış. Yinede kendi dünyan bir şey diyemem iyi günler. 👋
- 1 yıl
@Batuhan_tr sende lider gibi konuşuyonda boş.
- 1 yıl
@açıkvadi34 hahahahahah
- 1 yıl
Öyle bir derdim yok, tanımadığınız insanlar hakkımda bu denli kanıya varmaız beni hayrete düşürüyor. Olan bu sadece.
- 1 yıl
@SerkanÇelik28 Adaam 😄
- 1 yıl
@açıkvadi34 teşekkür ederim Kanka.
1 yılajan ya da casus iken giyimin neydi ve üzerinde taşıdığın ekipmanlar nelerdi?
03 Yorumla- 1 yıl
Sivil kıyafetler, gidilen bölgede dikkkat çemwyexek giysiler. Yanımızda duruma göre en fazla bir adet tabanca olur.
- 1 yıl
yani dürbün ses kayıt cihazı zoomlu kamera gibi şeyler olmuyor muydu?
- 1 yıl
Bu tarz ekipmanlae saha ajanlarında ılmaz it ve izleme birimlerinse olur, Bir kişi değilizdir. Bir görece zatwn ekip olarak gönderiliriz benim üstümde olan sadece tabacadır. Dediğiniz ekipmanlaf geri hizmet biriminde olur.
Havalıymış, özel hayatın oluyor mu peki peki bayramlarını yılbaşını ya da diğer özel günlerini kutlayabiliyor musun sevdiklerinle rahatça zaman geçirebiliyor musun
10 Yorumlaorada öğle yemekleri ne çıkıyor genelde hep şinitzel miydi olay :d
16 Yorumla- 1 yıl
Hayır burada almanay da bir kültürdür yrmeğini herkese kendi getirir, Almanya da olduğum sürece klasik devlwt memuru hayatı vardı suriye veya sahaya gönderildiğimde ise kaldığı otelin veya dominos gibi yerlerden yerdik.
- 1 yıl
İnanmak gibi bir durumunuz yok, İnanmadığınız bir konu hakkında soru sormazsanız daha doğru olur.
- 1 yıl
@klyptor Anonim olma lafın cuk diye oturdu kral, Adamsın
- 1 yıl
Anonim olmak gibi bir derdim yok. testis geçmiyorum taşşa geçmeye çalışan şuanda sizsiniz ve benim açtığım konu başlığında kendinizce alay etmeyr kslkan da sizsiniz.
1 yılSusturuculu tabancayla piyuv diye kötü adamları vuruyo muydun hiç?
08 Yorumla- 1 yıl
Hayır.
- 1 yıl
Susturuculu tabanca taşıyo muydun?
- 1 yıl
Hayır, Tabancam vardı susutrucu yoktu.
- 1 yıl
Aaa çok sıkıcı öyle de ya, peki hiç kimseyi vurdun mu? Kötü adamları falan
- 1 yıl
Kendince dalga geçmeye devam et. Yaptığın terbiyesizlik. Karşında çocuk yok senin.
- 1 yıl
Çocuk var demedim ki, biliyorum ajansın. Peki numaranız var mı? Telefon numarası değil yani, 007 gibi
- 1 yıl
Sicil numaraları vardır 007 gibi bir numara yok.
- 1 yıl
Anladııım, teşekkürler
1 yılSen de ayrı bi M a l sın
11 Yorumla- 1 yıl
Kendi düşüncen bir şey diyemem. Biri hakkında mal demem için tanımam lazım.
- Eğitim & Kariyer konusunda 470 cevap paylaştı.
u 1 yılNeden Almanya için, Türkiye için değil?
02 Yorumla- 1 yıl
Berlin doğumluyum, daha yeni türkiye geldim. Bir senem dolacak. Başka bir nedeni yok.
- 1 yıl
İstihbarat sonuçta.
1 yılSilahın varmiydi😂
04 Yorumla- 1 yıl
Bir adet tabancam vardı
- 1 yıl
Bir tanecik mi? Azmis.
- 1 yıl
Normal olan bu, James bond gibi bombalar vs. Yok.
- 1 yıl
Kalemin
- Eğitim & Kariyer konusunda 764 cevap paylaştı.
1 yılRüşvet işe yarıyor mu
062 Yorumla- 1 yıl
Kişilerin alması ağır suç, Bir çoj paravan şirket aracılığıyla rüşvet verildiği oluyor ( İstihnarst birilerine veriyor )
- 1 yıl
Türkiye bu konuda çok kolay değil mi, para kolay kapı açıyor.
- 1 yıl
Ortadoğu genelinde çok işe yarıyor, özellikşe pakistan hindsitan banhladeş, sıriye, ırak, türkiye, ermenistan, yunanistan da çok işe yarıyor
- 1 yıl
Sen hangi alandaydın
- 1 yıl
Saha personeli.
- 1 yıl
Çok dayak yiyip bıçaklanmışsındır.
- 1 yıl
Görev gereği istenmiyen durumlar oluyorsu ancak her gün öyle james bond gibi değildi, Risk vardı ama temkinli günlerdi.
- 1 yıl
Daha çok klasik bir devlet memurluğu hayatı.
- 1 yıl
Türkiye'de ne gibi görevler yaptın
- 1 yıl
Türkiye de aktif görev almadım, almanya sa işi bıeaktığım için türkiyedeyim, Suriye, Irak ve Lübnan sa çok bulundum. Tüekiye de van da bir ufak operasyon içinde sahadan alınan bilhiyi ilettim o kadar. Tabii ki resmi bir şekilde.
- 1 yıl
Almanlar bu pkk işlerini çok seviyor değil mi? almanların karı ne, niye pkk'ya destek veriyorlar sence.
- 1 yıl
İşin aslı, Burada söylemem pek uygun değil ama 2009 uılında türkiye için bir teklif yapıldı ancak türkiye bunu red ettiği için almanlar pkk destek veriyor, eğer türkiye kabul etseydi bugün suriyenin kuzeyi ve ırakın kuzeyi Türklerin kontrolüne verilirdi.
- 1 yıl
İsrail'i niye destekliyor almanlar peki
- 1 yıl
2009 Yılında olan proje için, Türkiye nedendir bilinmez, Rusya, Çin, Kuzey kore gibi ülkelerin katılmadığı bu antlamaya katılmadı, Halbuki tüm batı dünyası bu antlaşmaya katıldı, Türkiye katılmayarak kendi ayağına sıktı. Ve malum sona hızla ilerliyor.
- 1 yıl
Zaten suriye'nin ve Irak'ın kuzeyi bizde. bizim olan çöplük burası. sence ne yapabilirler.
- 1 yıl
Üzgünüm ama bu dediğin real olarak doğru değil, şu an suriye ve ırağım kuzeyi israil destekli örgütlerin elinde, Türkiye israil için bölgede temizlik yapıyor ve yakın bir zaman da temizlediği tüm sahayı asıl sahiplerine bırakacak.
- 1 yıl
Suriye'de ptt var, türk lirası kullanılıyor ve asker var. almanlar mı hayalperest acaba
- 1 yıl
Daha önce suriye gittin mi? Tl kullanıldığı tek yer Öso kontrol ettiği ufak bir alan, Suriye ve ırak da abd doları kullanılıyor. Almanlar hayal perest değiller bunlar gerçekler.
- 1 yıl
İsrail'in o kadar büyük bir alanı kontrol edecek nüfusu yok. türkiye'yi nasıl ikna edecekler.
- 1 yıl
Nüfusun bir önemi yok, potonsiyel önemli, İsrail ordusu suriye ve ırağı şuanda çok rahat kontrol edecek güce sahip ki ediyorda zaten, Türkiye ikna etmek gibi bir sertleri yok, Türkiye zaten her denileni harfiyen yapıyor.
- 1 yıl
Hatay hakkında ne düşünüyorsun
- 1 yıl
Ne gibi? Sorduğun soru çok ucu açık
- 1 yıl
İsrail'in sence türkiye toprakları hakkında bir planı uok mu
- 1 yıl
Bence var, Ancak yakın tarih dw yok. Bence israil şuanda Türk siyasetini ele geçirmenin derdinde, Benim şahsi tahminim operasyon anadolu 2033 gibi sonlanır. Ve zatwn israil o zamana kadar suriye ve ırak da yapacaklarını yapar gibi.
- 1 yıl
Bu planlardan her türk'ün haberi var ama başarılı olacağı algısı sende nasıl oluştu
- 1 yıl
Türkiye de olan bitenlerden dolayı, Mossadın ajanları İstanbul da cirit atıyor, Bir ara ataşehir tarafına gidersen kgb ajanlarını da görebilirsin, Operasyon anadolu 1985 yılında planlanan bir projeydi, Bu kapsam da Türkyienin önce başkanlık sistemine geçmesi ilk şarttı, Bu oldu, İkinci plan Suriyenin temizlenmesiydi bu da oldu, İkinci plan Öcalanı çıkarmakdı bu da oldu. Buna karşı duran herkes ya öldürüldü ya da susturuldu, diğer aşama finans lirketlerini ele geörimekti bugün. Türkiye de olan tüm venture capital firmaları israile ait. Plan tıkır tıkır devrede ama millet bilmiyor. Şimdi diğer plan şudur ; Suriye de olan tüm etnik gruplar bir araya gelecek ve tek çafı altında olacak, Ahmed şara ölecek, Irak kuzeyinden itibaren suriye kurulan yeni devlrte verilecek. Bunlar 2033 önce olacaktır da. Ki okuyorda
- 1 yıl
Ondan sonra ki hedef Türkiye zaten, Türkiyenin bölüneceği 24 Mayıs 1999 yılında kararlaştırıldı tüekiye son kez 2009 da fırsat sunuldu ama red etti ve şimdi de 2033 den sonra böünecek olan Türkiye ki bunu da şıandan bile başardılar.
- 1 yıl
Türkiye sağ gösterip sol vurmayı iyi bilir. sence türkiye'nin planı yok mu
- 1 yıl
Normal de öyle olurdu ancak planı yapanları ortadan kaldırırsan sağ gösterip sol çakacak kimse de kalmaz, 2024/100 nolu mit dosyasında Mit kendi içinde olan İsrail karşıtlsrını bir suç bularaj meslekten ihraç ediyor, Bunlar teori değil gerçekler. Tem d büro amiri ne demek istediğimi iyi bilir. Sen yönetim kadrosuna ilgili kişileri getiriren altınsa kim karşı çıkarsa yoj edersin
- 1 yıl
Türkiye şuanda ad olarak kaldı, Kurumları vasıfsızlaştırıldı, Cümelm belki yanlış olacak ama luan zaten bir devlet bırakılmadı, Son darbeyi dw 2033 de vuracaklar. Bunlar beni şahsi görüşerim değil planlanan ve bir çoj kişi tarafından ön görülen ve gerçek olan konular.
- 1 yıl
İbrahim kalın hakkında ne düşünüyorsun
- 1 yıl
İyi biri ancak mit içinden biri değil. Kariyeri benim dönemime denk gelmedi kendisini yakınen veya faaliyet alamında tanımam.
- 1 yıl
Hakan fidan hakkında ne düşünüyorsun
- 1 yıl
Kendi cebine çalışmış birisi. Bildiğim bu.
- 1 yıl
Türkiye'nin zor durumda olduğunu düşünüyorsun. nasıl geri dönüşü olur sence
- 1 yıl
Eğitim ve yabancı azınlıkların kapatılması ile mümkün, çünkü görevli olanlarada bir şey diyemştoeum çünkü karşılaeında oöan güç büyük bir güç. Tek yol halkın bir olup bölücü mensuplara izin vermemesidir.
- 1 yıl
İsrail sence halk faktörünü neden atlıyor. sonuçta rüşvet aldığı veya gebe kaldığı birileri yok. müdahale edemez mi
- 1 yıl
Aslında bence atlamıyor, halkın potansiyelinden korktuğu iöin etnik grupları sahaya süfüyor yıpdatma için.
- 1 yıl
Etnik gruplar dediğim kim, yeri geldiğinde onlar da bu ülkenin yanında yer alacaktır. türk askerinin içerisinde de farklı etnik kökene mensup insanlar var.
- 1 yıl
O tarzda değil işin aslı Türkiye de yıllardan beri berabe gelen bir kardeşlik vardır gerçekten de ancak son dönemler de zosyal medyanın da etkisiyle bu düşünce değiştiriliyor.
- 1 yıl
Sosyal medya balon. hatay depremiyle olanı gördük. paralı birkaç ağzın aynı şeyleri söylemesi tüm türkiye'yi temsil etmiyor.
- 1 yıl
İşde o pek öyle değil, Her noktadan hedef alıyorlar, Deprem, İşte kaos, İşte kürt meselesi, işte türkçülük yani her gruba bilerek den addta kindarlık yüklüyorlar
- 1 yıl
Bu konuda bizim istihbarat ve diğer kurumlar neden adım atmıyor. her kurumu mu bağlamışlar
- 1 yıl
Kendi içinse belki mim mim timeri vardır bilmiyorum ama benim gördüğüm bir adım atamıyorlar gibi nedeni bilemem.
- 1 yıl
3. Dünya savaşı söylentileri dolaşıyor, sen ne düşünüyorsun bu konuda. silahlanma yarışı var dünyada
- 1 yıl
Bence yakın bir tarih dw olabilir tabii şu an bunu demem saçma çünkü aktif veri yok elimdw ama bence öngörüm bu yönde.
- 1 yıl
Bu öngörünün birkaç nedeni nedir
- 1 yıl
@Batuhan_tr öngörü için elinde raporlar olması şart, öyle sallamakla olmaz. #Vesselam
- 1 yıl
Çinin tayvan iöin hareket etmesi, İsrailin suriye ve ırak iöin hareketlenmesi, Türkiye ve yunanista araında kıbrıs meselesi, İranın ermeniere xestek vermsi, Abd ile ab gerginlik, Ukran eusya savalşı, Vs gibi bilinen mevzulardan dolayı
- 1 yıl
Akp hakkında ne düşünüyorsun
- 1 yıl
Ülkeyi yönetmeye çalışan bir türk partisi ancak ekonomiyi iyi yönetemediği kesin. Diğer konular hakkında bilgim yok. Ekonomi anlamında insanlar zor durumlar yaşıyoe.
- 1 yıl
Chp hakkında ne düşünüyorsun
- 1 yıl
Muhalefet yapan bir parti ancak soru ları var bence, Örgütlenme olayı yok burada bahsetiğim örgütlenme parti anlamında
- 1 yıl
Almanlar neden chp ile ayrı ilgileniyorlar sence
- 1 yıl
Bilmiyorum
- 1 yıl
Ab ile abd arasında bir gerginlik var mı sence
- 1 yıl
Bâriz bir şekil de var.
- 1 yıl
Rusya ve ab;abd'ye karşı bir adım atabilir mi, belki de çin de olabilir
- 1 yıl
Ab şartlar ne olursa olsun doğu bloğu ile berabef olmaz, Ab bireysel olarak abd karşı bşr adım atacağı kesin, Abd de tam vazgeçmşyor ab den. Karşılıjöı çıkarlar hep ön planda, Benim tahminim bir Rusya AB savaşı olabilir.
- 1 yıl
Ab'nin ordusu yok ve yaşlı nüfusu var. ab içinde bu konuda fikir ayrılıkları olup rusya ile savaşmak istemeyenler olacaktır.
- 1 yıl
İlla ki ama paralı bir ordu kurabilirler. Tabii bu söyledikşerim tamamen benim düşüncelerim öngörülerim tam tersi de olabilir.
- 1 yıl
Abd çin geriliminin sonu ne olur sence
Bnd burada gezmez ne knk
01 Yorumla- 1 yıl
Merak etmeyin. Aktif personel değilim ayrıldım. Ayrıca kanun gereği sorun olmuyor.
Gizli Üye(25-29)1 yılBiz nasıl olabiliriz şartları ne
07 Yorumla- 1 yıl
Almna vatandaşı olman şart, fiziki bir sorunun olmaması şart, bu arada almanaya da doğöan lazım sonradan vatandaşlık kabul olmuyor, lisans mezunu olman şart ( Lise mezunları içinde bölümler var ) testleri ve güven sicilini geçmen şart
Cevap sahibi1 yılSen şu an türkiyede misin
- 1 yıl
Evet, Görevden ayrıldım.
Cevap sahibi1 yılAlmanya'da çok Türk var mı dil okuluyla gelmeyi düşünüyorum da
- 1 yıl
Almanya da alman hariç herkes var :) Bayaa Türk var.
Cevap sahibi1 yılHiç cekilmez o zaman sağol
- 1 yıl
Bir şey diyemem.
Gizli Üye(18-24)1 yılNasıl başladın?
01 Yorumla- 1 yıl
Kendim Almanya doğumluyum şu an için bıraktım, Türkiyeye geldim, Almanya da Ünivetsite zamanı bnd sınavlarına katıldım. Aşamaları geçtim.
1 yılİstemem
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılHangi alandaydın, pentagonu hacklemek isterdim.
044 Yorumla- 1 yıl
Ben saha personeliysim, İt departmanı çok daha nitelikli kişiler alıyor. Pentagonu hacklemeyi başarırsan meral etme onşar seni zaten bulur.
Cevap sahibi1 yılBulunca ne yaparlar?
Cevap sahibi1 yılSiber saldırılarla patlatmak isterim
Cevap sahibi1 yılFed i de yakmak isterim
Cevap sahibi1 yılHayalimden birisi Yapay zekaya kodlamak öğretmek artı virüs ile birleştirmek sonra bunları başka bir pc den pentagona kışkırtmak
Cevap sahibi1 yılMümkünmü kral?
- 1 yıl
Vizyoner bir düşünce ama istihnarst birimşerinin ai destekli virüs tespit yazılımları var, Böyle bie şeyi başarman için bayaa iyi teknik bikgi ve içeriden birileri lazım olur, sen yine de kod öğrenöeyi iyi yollarda kullan.
Cevap sahibi1 yılTamam, teşekkür ederim.
Cevap sahibi1 yılPentagonu hacklesem öldürürlermi?
- 1 yıl
Sanmam, Öldürmekden beter ederler.
Cevap sahibi1 yılAbd yi yıkma taktiği buldum yapay zekayı kışkırtarak uydulara sızıp abd de üzerine düşürmeye çalışmak
Cevap sahibi1 yılBütün ülkelerin uydularını türkiye hariö
Cevap sahibi1 yılÖldürürlerse şehit hükmüne geçer galiba
- 1 yıl
Bu mümkün değil, Iss Offline nir devre, senin bir ai geliştirip sızma imkansız.
Cevap sahibi1 yılDoğru kapalı bir devreye sızamam açık devredeb
- 1 yıl
Ya çok hayalperestsin, ya da daha çok grnçsin, Emin ol senin o hayal ettiklerini denemeye kalktığın anda aldığın nefes sayısını öğrenirler. Ki abd istihnarstı en iyisi kanul etmek lazım.
Cevap sahibi1 yılAbd olmasam bir şey yapamaz pentagon hapisten başka
- 1 yıl
Abd kanunlarını bilemiyorum.
Cevap sahibi1 yılDedimki abd de olmadığım için bana biröey yapamaz hapise girmekten başka
- 1 yıl
Asıl abd olmadığın için her şeyi yaparlar
Cevap sahibi1 yılAnladım. Teşekkür ederim
- 1 yıl
Rica ederim
Cevap sahibi1 yılBen daha 32 den kurtulamıyorum, sadece hayallerimi söyledim
Cevap sahibi1 yılNasıl kurtulurum 32 den
- 1 yıl
32 nedir?
Cevap sahibi1 yıl32-1 diyorum ayıp olduğu için
Cevap sahibi1 yılNasıl kurtulurum her yolu denedim?
Cevap sahibi1 yıl?
Cevap sahibi1 yılChat gpt ye sordum, her yere sordum yok kurtulamıyorum aldırıcam en son bıktım
Cevap sahibi1 yılNasıl kurtulurum
Cevap sahibi1 yılTrol olduğun belli
Cevap sahibi1 yılLafa gerek yok
Cevap sahibi1 yıl.
Cevap sahibi1 yıl. .
Cevap sahibi1 yılHey
Cevap sahibi1 yılHeyy
Cevap sahibi1 yılHeyyyy
Cevap sahibi1 yılHeyyyooo
Cevap sahibi1 yılHeyyyyyyyo
Cevap sahibi1 yılHeyyyyyyyy
Cevap sahibi1 yılHeyyyyyyyyyyyy
Cevap sahibi1 yılNeden cevap vermiyon
Cevap sahibi1 yılCiddi soru sorduk
Cevap sahibi1 yıl32 den kurtulamıyorum ciddi soru soruyorum neden cevap vermiyon
Gizli Üye(30-35)1 yılTrol soru
016 Yorumla- 1 yıl
Konu başlığı itibari ile belki öyle gelebilir ancak troll değil.
Cevap sahibi1 yılBak canım etkileşim kurmak için böyle sorular yersiz. o tip işi yapan kişiler asla bu tip platformlarda bulunmaz , bulundu diyelim böyle bir sacma bir soru sormz. bizde canım değiliz erkolar 😹😹
- 1 yıl
Daha önce bir yerde görev almadıysanız boş bir yorum olmuş, Dünyadan haberiiz olmadığı kesin. Etkileşimle bir derdim yok. Her şeyi bilmiyi verin bence doğru olan bu. Onun harixi varsa diyeceğiniz dinlerim.
Cevap sahibi1 yıl😹😹canım sen KKTC ye gel 😹😹😹boş beleş konuşuyorsun net , karşındakini de öyle sanma canım , rahmetli falyalinin selamı var sana😹😹
- 1 yıl
Aynen kesin öyledir. Boş beleş konuşan şuanda kendini belli etti, iyi günler
Cevap sahibi1 yılNoldu canım hemen kestirip atiyom😊 Girne lordplace hotel e gel canım ve burdan yaz gelince 😹
- 1 yıl
Kestirip atan yok merak etme, it kopuktan korkan da yok, Aşağlık insanların adını ağzına alacak kadar onursuz değilim sadece. Boş yapma devam et. Boş yaptığın çok belli.
Cevap sahibi1 yıl😹😹😹 boş beleş birisn bide aşalık diyon tanımadığın insanlara 😹😹😹sen git akapelileri kandır 😹😹😹
- 1 yıl
Halil falyalının adını anıp akp sallanamndan halil falyalı tanımdaığın, burada sadece yazmak için yazdığın çok belli. Onun için sen sen ol boş adam olma, aksi halde sadece kendini kandırırsın. İyi günler 👋
Cevap sahibi1 yılSen dedin ya dünyadan haberin yok bilgisiz gibi lanse ettin ya😹😹 canım pasaportumda 20 farklı damga var😹 Halil falyali benim eski patroum canım Kıbrıs'ın yüzde 70 onun yanında çalışıyor😹
- 1 yıl
Çok görsüm pasaportuda 20 damga olanları, Pasporta damga olunca zekad bir şey değişniyoe merak etme, patronun da beni ilgilendirmez seninle onu ilgilendirir. Ve evet bu yazdığın yazıda kendinin boş olduğunu kanıtladın. Bye 👋
Cevap sahibi1 yılDaha konuşmasını bilmiyon boş beleş troll insan, fazla markarna yeme akapeli kardeşim 😹
- 1 yıl
Kesinlikle öyledir. Zeka küpü.
Cevap sahibi1 yılÇok şükür Allah ne verdiyse, senin gibi makarna yiyerek büyümedik akapeli troll😹
- 1 yıl
Akp ne alaka trollük ne alaka? Gerçekten Allah yardımcın olsun düşük iq belirtilerin var. İşin zor seni daha fazla megale alamam saygısızlık olarak algılama ama. Bye 👋
Cevap sahibi1 yılMakarnacı seni😹 boş beleş insan
1 yılYav he he 🤣
01 Yorumla- 1 yıl
Kimsenin dijital ortamda gördüğü birine inanmasını bende beklemiyorım kişisel tercihiniz bir şey diyemem.
Devamını Gör(3)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası